Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Padovanokit kas nors gupiju patina, kad butu ne su ryza vuodega. (Del visa ko geriau is karto dovanot 2). Uzkniso tie kur is Vaidoseles "pasidovanojau": visu pirma akviuke amzinai tik vienas grazuolis ir koks 40 patelku. Be to jos turbut jau gimsta nescios!! Kitus patinus matomai sueda dar kudikystej. (Bet ir pacias pateles sueda jei menesi neseriu; ale viena (net neklauskit ar nescia) pasilieka). Parsinesiau viena su staciu ir 4 merginas; per pora metu lytines brandos sulauke tik vienas proanukis. Bet senelis uzlinko per eilini holodomora. Su teisinga vuodega vel liko tik vienas. Sian (jau nebe sesta karta) marciai padovanojau bent 40 patelku (bus ciklams pusvalandinis banketas kartu su manksta begaudant), o sau pasilikau 6 moteriskes, ta aktyvista, nu ir dar keleta mailiuku kur netycia i tinkliuka papuole. Blem,- visos nescios!! (Iskaitant ir mailiuka). verysad.png
Reik paivairint populiacija. Ir reik kazko tokio DIDELIO!! Kitaip tas mano pedalas gali ir ta nesciu padaryt.
----------------------------------
Reorganizavau TV. Prisipazinsiu, kad taip graziai kaip Dilmai nesigavo.
P.S. Tegul apzelia! (Po Velyku bandysim nufotkint) mirksiukas.png
----------------------------------
O kur (siuom momentu) apsibazave piligrimai???... Ex, nezinomi Viespaties keliai... tongue30x30.png
Atsakyti
Vat, as apie sita samana ir rasiau, na ji pas mane ne velnio neauga... unsure30x30.png Pirkau is Akvariumo parduotuves as ja tokioj nedidelej dezutej, ja ten reikejo isplaut zele ir apraisiot, neaugo. Pirkau jau sakele apauginta-vistiek stovi vietoj, kokia idejau taip ir stovi... Kas ne taip? Man ta samanele labai patinka, noreciau saka apzeldint bet nesiseka... verysad.png
Atsakyti
QUOTE(Lina04 @ 2016 08 20, 00:07)
Vat, as apie sita samana ir rasiau, na ji pas mane ne velnio neauga...  unsure30x30.png  Pirkau is Akvariumo parduotuves as ja tokioj nedidelej dezutej, ja ten reikejo isplaut zele ir apraisiot, neaugo. Pirkau jau sakele apauginta-vistiek stovi vietoj, kokia idejau taip ir stovi... Kas ne taip? Man ta samanele labai patinka, noreciau saka apzeldint bet nesiseka... verysad.png

Apie kokią šitą?
Jei nori, duosiu aš tau samanų veislei, galėsi bandyt smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Lina04 @ 2016 08 19, 23:07)
Vat, as apie sita samana ir rasiau, na ji pas mane ne velnio neauga...  unsure30x30.png  Pirkau is Akvariumo parduotuves as ja tokioj nedidelej dezutej, ja ten reikejo isplaut zele ir apraisiot, neaugo. Pirkau jau sakele apauginta-vistiek stovi vietoj, kokia idejau taip ir stovi... Kas ne taip? Man ta samanele labai patinka, noreciau saka apzeldint bet nesiseka... verysad.png

Aha, tikrai kuri ta ta va sita?
Samanos tik rutu darzely greit auga, o akvariume - nelabai. Bet issipus. Paskum jau kai isigazuoja... Vat, kad jas suvaldyt pasidaro sunku tas irgi liudnas faktas unsure30x30.png
Atsakyti
Ta proga, kad dabar futbolo pertrauka ir, kad akvariumistam reik daug kantrybes...
Ciapajevas su Petka susigincyjo kas geriau: zmona ar meiluze? Kadangi atsakymo nerado, nutare pasiklaust Lenino.
Leninas:
- Geriausia tai abi turet! Zmonai pasakai, kad eini pas meiluze; meiluzei,- kad pas zmona; o pats i sandeliuka ir gali MOKYTIS, MOKYTIS ir dar karta MOKYTIS.
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
Beje, sita nuolat mokyklose cituota ir ant kiekvieno kampo israsyta fraze Leninas issake vienam is pirmuju komjaunimo suvaziavimu. Tik jin skambejo biski kitaip: "Jusu tikslas yra mokytis, mokytis ir dar karta mokytis! Mokytis komunizmo tikruoju budu!"
...ir apie subendrintas zmonas marksistai visai nexylai yr pasisake... mirksiukas.png wub30x30.png tongue30x30.png
Atsakyti
Gal kam Kaune reikia?

user posted image

desineje trident maziukai 2
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 08 20, 20:56)
Gal kam Kaune reikia?

user posted image

Oi kaip reikia ! Sveiki, daug skaičiau jūsų pašnekesių, bet užmačiau ko labai norėjau tad tenka prisistatyti. Esu naujokė akvariumuose. Turiu 50 l su gupijom ir neonais, dabar įsigijau dar 200 l. Tad laukia darbelio nemažai įrenginėjant. Ir augaliukų trūksta. Gal kas cabombos turi pasiūlyt? Ar kokių krūmeliais augančių?
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 08 20, 20:56)
Gal kam Kaune reikia?

user posted image

Sveiki, Kas čia per žoles? Pirma karta tokias matau smile30x30.png Tai tik del idomumo klausiu biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEXUS14: 21 rugpjūčio 2016 - 12:55
QUOTE(Venus @ 2016 08 20, 22:15)
Oi kaip reikia ! Sveiki, daug skaičiau jūsų pašnekesių,  bet užmačiau ko labai norėjau tad tenka prisistatyti. Esu naujokė akvariumuose.  Turiu 50 l su gupijom ir neonais, dabar įsigijau dar 200 l. Tad laukia darbelio nemažai įrenginėjant. Ir augaliukų trūksta. Gal kas cabombos turi pasiūlyt? Ar kokių krūmeliais augančių?

Jei situ reikia, rasykit az wink.png

QUOTE(LEXUS14 @ 2016 08 21, 12:54)
Sveiki, Kas čia per žoles? Pirma karta tokias matau smile30x30.png Tai tik del idomumo klausiu biggrin30x30.png

Javos papartis arba angl. Java fern, java fern trident maziukai yra.
Pasilikau sau mazu vaiku, ant lapu juos uzsiaugina (kaireje ir matosi kur pajuodes lapas su vaikuciais)
Atsakyti
Didelis kiekis kriptų (4, o gal ir daugiau rūšių, yra ir aukštaūgių ir žemaūgių, kiekis dvi geros saujos), daug marsilėjos (pora saujų), kažkoks echinodorusas (5vnt), saujelė tripartitos, gali kas nors veislei būti dar papuolę. Vilnius,Naujamiestis, 5eurai.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 22, 09:34)
Didelis kiekis kriptų (4, o gal ir daugiau rūšių, yra ir aukštaūgių ir žemaūgių, kiekis dvi geros saujos), daug marsilėjos (pora saujų), kažkoks echinodorusas (5vnt), saujelė tripartitos, gali kas nors veislei būti dar papuolę. Vilnius,Naujamiestis, 5eurai.

Yra tema "kupi-pradai". O cia viska tik dovanoja! Tiesa irgi nedykai: mergicos pageidauja sokoladuko, o man nuolat truksta alaus ir sekaso wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 08 22, 11:21)
Yra tema "kupi-pradai". O cia viska tik dovanoja! Tiesa irgi nedykai: mergicos pageidauja sokoladuko, o man nuolat truksta alaus ir sekaso  wub30x30.png

nezysk mirksiukas.png žinau, kad yra. o ir šitoj temoj ne vien dovanojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 22 rugpjūčio 2016 - 11:01