Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(*Carma @ 2016 08 17, 15:05)
Jau isaugau is tu skaiciavimu biggrin30x30.png

Ania?? Kiba klimaksas netiketai istiko?? Kiba per antraji pasimatyma nebereiks candonu??
-------------------------
Psio, psio, psio. Varau ciuxintis ir visu atsiprasau! Absoliuciai nieko asmenisko! Bet ale vis tiek esu geras ir... ka besakytumet... VIENINTELIS cia su geros rankos vertais kleckais lotuliukas30x30.png
Atsakyti
Sveiki. Reik minciu. Patarimo. Pas mane eilines nesekmes. Turrjay akmeny dideli su skylem zuvim sleptis. Ir mano auksinis ancitrusas labai mego ten list sleptis. Bet grazuolis pamirso kad jis auga. Nu galvojau gi nelisk tu ten. Bet jis neklause manes ir sast cia ziuriu 3-4 dienos jis toj pacioj padety. Istraukiu akmeny. Akurat. Uzstriges i kazkur sulindes kaf net nesimato. Akligatvis. Nezinau kuri dalis strigo. Galva kazkur. Zodziu uodega nubalnota kruvina. Ciupau uz jos galvojau paklibinsiu gal atsikabkns. Ziuriu rankoj uodegos galiukas su kuneliu nuplyso. Toliay minciu ner. Vargsas alkanas apsidauzes nusibaigineja. Ziauri mirtis laukia. Galvojau skaldyt akmeni. - kaip su kuo. O ir gaila akmens. O jeigu skils ne taip. Jeigu nuo skaldymo uzmusiu ancitrusa. Arba suzeisiu it vistiek neistrauksiu.
Ir nzn ka daryt. Gaila draugo. Bet jam vistiek ragas pareina.
Atsakyti
As turbut deciau su visu tuo akmeniu i maisiuka su ledukais... Greiciau kancios baigtusi.. Nes isivaizduoju kad jau nieko gero ir nebus
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 08 18, 14:36)
As turbut deciau su visu tuo akmeniu i maisiuka su ledukais... Greiciau kancios baigtusi.. Nes isivaizduoju kad jau nieko gero ir nebus

Aha isivaizduok tave taip op i kamera. kur salta. Kol mirsti is salcio. Irgi ziaurus kankinimas sad.png
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2016 08 18, 15:25)
Aha isivaizduok tave taip op i kamera. kur salta. Kol mirsti is salcio. Irgi ziaurus kankinimas sad.png

Tada i verdanti vandeni...
Man skaliarke buvo taip pastrigus. Kol pamaciau kitos zuvys jau spejo visa grozi nukramtyt. Istraukiau irgi visa suzalota. Faktas, kad neisgyveno, tik visai be reikalo is karto nepribaigiau unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2016 08 18, 15:25)

Tikrai neilgai kankinsis, gerai atsaldzius greitai bus.
Atsakyti
Turiu dideli endleriuku pertekliu, gal kas noretu? Taip pat sraigiu helenu turiu 4u.png Vilnius
Atsakyti
Rask 10 skirtumų biggrin30x30.png. Šitaip apžėlė nuo 03 30 dienos

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 08 18, 22:53)

1. Trecias is desnes neonas sukudes tongue30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 08 18, 22:53)

Ohoooo wub30x30.png va cia tai matosi progresas wub30x30.png
Atsakyti
Nu va. Naujienos tokios kad vakar grizus namo radau jau tik kuna o sielos nebe.. tad dabar sunkiausia dalis. Iskrapstyt ji is ten. Labai neissityciojant is lavono
Atsakyti
nu va grizau radau visa toki dziuvesi, isgaravo dregme ir puikiai iskrito is to akmens i unitaza smile30x30.png
Atsakyti