Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2016 08 15, 21:30)
O!! Cia jau antra medalio puse. Jei stipri burbuliacija ir bangavimas tada kalkiu juostele nesusidaro, bet tada kiti nemalonumai: stai lempas tasko... Tai del lempu dar pofek: galim nesunkiai nuplaut arba pakeist kai jau sprogs; bet visokie po dangciu esantys "stepseliai" juk irgi rudija.
O kuom jums dangtis trukdo? Uzmeskit ir tegul sau buna koks nors is plono stiklo

Tai tos led'ines ir taskosi, zinoma ir apkalketu begant laikui... Nors ir nedidelis tas "burbuliavimas", bet as geriau dedu ta dangti-stikla.
O kalkiu juosta pavalau keisdama vandeni. Man ji irgi trukdo, o kur akva su dangciu netaip ir matosi smile30x30.png
Atsakyti
REVOLIUCIJA!
Ryt jau ketinu kuopt bliudeli. Dingo tas, kas mano augalus "suesdavo". Bus atliekamu flenciuku. Visokiu, tik po neitin daug. Geriausiai uzderejo elodeja ir druciai per daug monoseriumo samaneliu. Dar ten kazkokiu kitokiu augaliuku nusisems...
Lygtais salyginai svarus flianciukai.
Dar keliolika ne itin graziu gupiju (ir melaniju) reiks ismest, bet man ant tu ismetinejimu neperlabiausiai stovi unsure30x30.png
Tai dykai. Veiksmas Kaune netoli zoologijos sodo. Dar galiu palaukt maksimum 2 dienas, bet geriau butu ryt vakarop apsiformint.
PASTABA. Atvykstant pasiimt flianciuku reiktu nepamirst sypsenos ir puses kilogramo prezervatyvu 4u.png
Jeigu ka i AZ arba 865241964. Tik as per ta olimpini ikarsti mobiliaka neretai rankinuky (bufete) pamirstu, o per ta sirgaliu riksma ne visuomet dzvanas girdisis.
P.S.(2) Visuomet perskambinu jei kokia svetima bobse pasitaiko!! Jo, jo! Garbes zodis! Jei tik "valdisku" minuciu dar turiu...
Verta paskubet! Tsant pakrutint subine!! lotuliukas30x30.png
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 08 16, 17:04)
P.S.(2) Visuomet perskambinu jei kokia svetima bobse pasitaiko!! Jo, jo! Garbes zodis! Jei tik "valdisku" minuciu dar turiu...
Verta paskubet! Tsant pakrutint subine!!  lotuliukas30x30.png

O is ko sprendziat pagal numeri kada moteris skambino? lotuliukas30x30.png mastau.png

Atidaviau ir as savo gupes papigiai. Dar mailiuko biskis auga tik. Pasilieku prie endleriu, ziuresiu kas bus smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 08 16, 19:12)
O is ko sprendziat pagal numeri kada moteris skambino?  lotuliukas30x30.png mastau.png

... priverte susimastyt... ... ...
Nu is ko, is ko?... Taigis nieks kits man juk neskambineja!! blush-anim-cl.png
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 08 16, 20:33)
... priverte susimastyt... ... ...
Nu is ko, is ko?... Taigis nieks kits man juk neskambineja!!  blush-anim-cl.png

Aj, nu.... nes moteru forumas biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 08 16, 20:35)
Aj, nu.... nes moteru forumas  biggrin30x30.png

Nea. Tiesiog musu siluminej trasoj rysys prastas; o kai dirbu... Po tilteliu irgi nekazkiek bruksneliu rodo. Jau susidaro toks ispudis, kad visai be reikalo uzmusiau anus juru skautus vien del dryzuotos maikes ir papuvusios "Nokios" batareikos su licio kazkokiais ten... antenom ar kas tai tokio... Neveikia konkreciai! ZARAZA!!! rolleyes.png
------
Carma, jauciu jau busiu Tave ant plepejimo/peizejimo sitoj temoj apdejes?? LAIKYKIS!! Ir man idomiau kai yra su kuom konkuruot!
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 08 16, 21:07)
Carma, jauciu jau busiu Tave ant plepejimo/peizejimo sitoj temoj apdejes??

PATIRTIS
Ka tik suzinojau, kad limpijadoj yra ne tik moteru papludymio tinklinis, bet dar ir dailusis isplaukinejimas!
(Ir dar suzinojau, kad zieminiu stringu siulas vilnonis)
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 08 16, 22:32)
PATIRTIS
Ka tik suzinojau, kad limpijadoj yra ne tik moteru papludymio tinklinis, bet dar ir dailusis isplaukinejimas!
(Ir dar suzinojau, kad zieminiu stringu siulas vilnonis)

Arvydai, dar turi "paparčių", kur kažkada iš manęs ėmei, o paskui man davei, kartu su ragalapiu iš kūdros? smile30x30.png pas mane tai seniausiai ir vienas ir kitas sunyko, bet užtat dabar subujoję tokie kiti augaliukai iš Utenos pardės bigsmile.png
P.s. kažkokios dabartinės SM šypsenėlės lievos sad.png anksčiau kur kas geresnės buvo...
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2016 08 16, 21:52)
Arvydai, dar turi "paparčių", kur kažkada iš manęs ėmei, o paskui man davei, kartu su ragalapiu iš kūdros?  smile30x30.png pas mane tai seniausiai ir vienas ir kitas sunyko, bet užtat dabar subujoję tokie kiti augaliukai iš Utenos pardės  bigsmile.png
P.s. kažkokios dabartinės SM šypsenėlės lievos sad.png anksčiau kur kas geresnės buvo...

Jo. Regis visko turiu ir viska teks arba nukanalizuot, arba Tau atiduot. (Ten juk Tailando paparcius is Taves jemiau? Tai is pradziu vobsce neaugo, o kai nustojau "rupintis" ir pririsau prie akmenio ohoho kaip subujojo). Tik kur tuos plaukiojancius paparcius ("Urugvajaus") kur anksciau nezinojau kur det, tai dab jau nebesimato sad.png Kazkur dziunglese yra, bet kol kas neina iziuret. Nu ju pas sunu yra, bet dab sunaus nera... Nei zmonos... Karoc laisvas plotas ir vientisas pravalas smile30x30.png
Vietinio ragalapio irgi rasiu. Kazkoks nublukes, bet vis geriau negu nieko. Sakele uz simbolini mergaitiska sekasa. O paskum galesiu dar sukvezimi atvaryt uz normalu biggrin30x30.png
Atsakyti
DEPUTATINIS PAKLAUSIMAS (2) su Zigmo Vaisvilos (arba Peceliuno) ilgio komentaru:
Tai vat gerbiamieji ir gerbiamosios. Tsant... Fignia su tuom amalu gaunasis. Anasyk ispyzdavojot tai ir nekisau i mikrobangufke. Rauginau visa vasara, bet po senovei gyvas ir minta ta pacia senu seniausiai nudziuvusia obels saka. Jau tuoj ir ta saka butu suzaliavus, bet dab ikisau i "bangufke" tai ziesim kas bus. Smirdejo kaip nuo cia iki Niujorko ir atgal. Ir kitos eksperimentines sakeles vienam kibire (o is kur antra gaut?) mirkdamos geroookai uzvanialino. Bet tas dar rizikuosiu kist i akva tik reiks dar pasivogt druskos ir pavirt kartu su sasiskom. Jauciu bus grazu!!
1. Kodel (moteru, nes kitokiu neziuriu) rutulio stumimas ar kujo metimas vadinasis LENGVAJA atletika?
2. O kaip jus prie sakos pritvirtinat samaneles, kad gaunasi lyg berzelis? Yra kokiu nors gudriu budu, kad iseitu net su tirtanciom, "Narzano" ir Parkinsono iskankintomis rankomis besidarbuojanciam, alaus neperdaugiausiai (bet su perspektyva!) atsiurbusiam jaunuoliui?
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 08 16, 21:07)
Carma, jauciu jau busiu Tave ant plepejimo/peizejimo sitoj temoj apdejes?? LAIKYKIS!! Ir man idomiau kai yra su kuom konkuruot!

Jau isaugau is tu skaiciavimu biggrin30x30.png

QUOTE(arvydas. @ 2016 08 17, 11:26)
2. O kaip jus prie sakos pritvirtinat samaneles, kad gaunasi lyg berzelis? Yra kokiu nors gudriu budu, kad iseitu net su tirtanciom, "Narzano" ir Parkinsono iskankintomis rankomis besidarbuojanciam, alaus neperdaugiausiai (bet su perspektyva!) atsiurbusiam jaunuoliui?

Yra ir samana kuri graziai auga, bet reiketu geriau klaust.... (nika pamirsau) unsure30x30.png

Padekit pazint dumbli (?) foto cia
Pogostemonas kazkoks nugelto, apaugo, bet is "pazastu" grazus nauji lenda. Reikes nugenet turbut senesnius lapus
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 08 17, 15:05)
Jau isaugau is tu skaiciavimu biggrin30x30.png
Yra ir samana kuri graziai auga, bet reiketu geriau klaust.... (nika pamirsau)  unsure30x30.png
Padekit pazint dumbli (?) foto cia
Pogostemonas kazkoks nugelto, apaugo, bet is "pazastu" grazus nauji lenda. Reikes nugenet turbut senesnius lapus

Pagal "foto cia" konstatuociau zaliaji siula arba laiku pastebeta tos pacios spalvos barzdele. Nieko tragisko. Reiktu maziau maitint zuvis ir kokia valanda maziau sviest.
Dar reiktu rankiniu budu (nedaznai) nuskabyt tas "samaneles"; joks dumblis judinimo nepakencia. Uz menesiniu turetu arba visai dingt, arba neutralizuotis iki nebesimatys. Antibiotikas irgi suveiktu, bet Tau jo dar nereikia ir nenusimato, kad reiks.
P.S. Augaliukams tas dumblis nekenkia, bet isnaudoja juos kaip aerodroma, idant turetu kur prikibt. Panasiai kaip edelveisas musu fiurerio (Adolfas gyvas!) ir SS alpiu sauliu divizija prisikabino prie Elbruso biggrin30x30.png
Beje, neskaitant braliuku latviu ir estu tai tos SS divizijos viso labo buvo tik 3! (Ir dar vardine "Didzioji Vokietija", bet ta jau Vermaxto ir jokiam vaffen SS nepriklause). Normalios buvo "Adolf Hitler", "Edelveis" ir trecia kurios pavadinimo nebeatsimenu. (Turbut Afrikoj kariavo) mirksiukas.png
Atsakyti