Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Dilma @ 2016 08 10, 13:06)
user posted image kažkokios poddielkės čia, o ne smailikai...

user posted imageuser posted imageuser posted image

Atvirksciai! Viskas paprasta ir ORIGINALU, Vatsonai. Uz tai as dabar galesiu visokius mikimauzus rodyt ir kitaip issidirbinet, o vat Tu nifiga nieko nebegalesi priespastatyt tongue30x30.png
Nu tik apmaudu, kad alaus nebeliko verysad.png rolleyes.png Ka?
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 08 10, 14:54)
Atvirksciai! Viskas paprasta ir ORIGINALU, Vatsonai. Uz tai as dabar galesiu visokius mikimauzus rodyt ir kitaip issidirbinet, o vat Tu nifiga nieko nebegalesi priespastatyt  tongue30x30.png
Nu tik apmaudu, kad alaus nebeliko verysad.png  rolleyes.png  Ka?

Figuški user posted image. Viską aš galėsiu user posted imageuser posted image user posted image

O dėl alaus - kas moka ieškot, tas randa user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 08 10, 14:13)
Figuški user posted image. Viską aš galėsiu user posted imageuser posted image user posted image

O dėl alaus - kas moka ieškot, tas randa user posted image user posted image

... kad tau kur pedkelnes suputu; kad tau kur per pati Juros sventes linksmuma triusiku guma nusprogtu... bigsmile.png
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 08 10, 18:34)
... kad tau kur pedkelnes suputu; kad tau kur per pati Juros sventes linksmuma triusiku guma nusprogtu...  bigsmile.png

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 08 10, 17:44)

... и в борбе с зелионым змеем побеждает змей... sad.png
Atsakyti
Nesupratau, bet cia ne esme... :As kitu klausimu, man rase mazai sviesos mano 200 litru akvoj, sudetos tik ka naujos lempos po 30 w , 2 lempos... blink30x30.png Patare pats parduotuves pardavejas , sake viskas tvarkoj, taip kad kas ka nori taip ir isdurineja ta neismaneli... rolleyes.png Nieko negaliu pasakyt, isdure... Vat kokie pas mus pardavejai, Klaipedoj, o jau apie dangcio perdaryma as jau neminesiu, nes kalba buvo jei noresiu tai ir dangti bus imanoma perdaryt... Bet niekas nesutiko to perdaryt... As elektronikoj -nulis, nieko nesuprantu. Taip kad teks pasitenkint mazuma augalu , rinktis tik anubius, ir pasirinkti tas kas auga ne tokioj reiklioj sviesoj.
Atsakyti
QUOTE(Lina04 @ 2016 08 10, 22:34)
Nesupratau, bet cia ne esme... :As kitu klausimu, man rase mazai sviesos mano 200 litru akvoj, sudetos tik ka naujos lempos po 30 w , 2 lempos... blink30x30.png  Patare pats parduotuves pardavejas , sake viskas tvarkoj, taip kad kas ka nori taip ir isdurineja ta neismaneli... rolleyes.png  Nieko negaliu pasakyt, isdure... Vat kokie pas mus pardavejai, Klaipedoj, o jau apie dangcio perdaryma as jau neminesiu, nes kalba buvo jei noresiu tai ir dangti bus imanoma perdaryt... Bet niekas nesutiko to perdaryt... As elektronikoj -nulis, nieko nesuprantu. Taip kad teks pasitenkint mazuma augalu , rinktis tik anubius, ir pasirinkti tas kas auga ne tokioj reiklioj sviesoj.

...Kovoje su zaliaja gyvate (kas rusu kalbos slenge yra degtine) - zusta gyvate smile30x30.png
-----------------------------
Taigis syki jau atsakiau del apsvietimo! Nu nesikartok, o ka nors daryk!
1.Reflektorius.
2.Soninis pasvietimas.
Toliau jau lempu keitimas. (Praktiskai neisvengiama versija).
Dar galima uzuolaidas atitraukt ir naturalios sviesos paduot arba ilgiau sviest, bet abejoju ar siuom momentu mokesi viska suderint.
(Pavesiniais augaliukais apsiribot nerekomenduoju. Tiesiog neidomu tada).
Tau reik 100 liuminescenciniu vatu. Tai tiek ir ziniu, o daugiau gali be baimes siust visus kas patarines kitaip ant keleto rusisku raidziu. mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 08 11, 00:14)
...Kovoje su zaliaja gyvate (kas rusu kalbos slenge yra degtine) - zusta gyvate  smile30x30.png
-----------------------------

Prašyyyyčiau.. Ne žūsta, o laimi. user posted image

Lina04, kas čia toks Klaipėdoje jums taip pasakė? 200 l 60W tikrai yra mažoka, bet viską galima pakoreguoti smile30x30.png. Visų pirma, tai galit pakeisti T8 lempas į T5. Jos yra tokio pat ilgio, bet galingesnės. Tad turėsite jau ne 60, o 78W. Tiesa, tam dar reikės pakeisti droselį ir lempų laikiklius.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 08 11, 12:05)
Prašyyyyčiau.. Ne žūsta, o laimi. user posted image

Jei ten kokia raide laimes grandinelej ne taip sudeliojau tai nereik maivytis ir visaip kitaip issifisinet pries silpnesni. Juk prisimenam siu metu Nobelio verta isradima, kad zodyje "MAMA" sukeitus keleta raidziu jau iseina "ALUS"! Tai vat CIC VOBLA!! tongue30x30.png
Dzin kas ten zusta ar laimi. Svarbu - PROCESAS! cool30x30.png
Atsakyti
Man pardavejas Mambazoo Debrecene taip pasake, paprasiau kad parinktu lempas tai ir parinko... Nesuprantu kodel is karto nedave T5, o padave T8... Nors isaiskinau atejus ko noriu... Na pirmiausia as elektronikoj nieko nesuprantu, abejoju ar sugebesiu laikiklius pati pasikeist, o dar kazkoki droseli... blush-anim-cl.png Ar ju yra kur pirkt ? unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Lina04 @ 2016 08 11, 20:54)
Man pardavejas Mambazoo Debrecene taip pasake, paprasiau kad parinktu lempas tai ir parinko... Nesuprantu kodel is karto nedave T5, o padave T8... Nors isaiskinau atejus ko noriu... Na pirmiausia as elektronikoj nieko nesuprantu, abejoju ar sugebesiu laikiklius pati pasikeist, o dar kazkoki droseli... blush-anim-cl.png  Ar ju yra kur pirkt ? unsure30x30.png

Visu pirma tai lempos ne jokia "elektronika" (antra karta ta zodi naudoji), o tiesiog pati primityviausia elektros texnikos detale. Nesipletosiu.. (Panasiai kaip kosmini laiva lygint su kanalizacijos dangciu). Visu antra pati garantuotai nesugebesi; teks belenkoki vyra trumpam prasimanyt.
Bet pries pradedant revoliucija siulyciau pasikviest i svecius PVZ Dilma (tiek ten to Memelio ir tera). Lai pasako kas darytina bent mano minimalius mokslus perkrimtusi nedora bobse tongue30x30.png
Tikrai taip padaryk! Tegul kas bent ciut ciut ismanantis ka nors pasako, nes dabar ir pati grybauji, ir dar pardavejai Tave be eiles duria. Ju toks darbas ka nors parduot, tai irgi neina pykt jei ziopliuka pasigavo... Uz poros metu akvariumavimo jau suda ten kas bepasokdins lotuliukas30x30.png
--------------
Jo. Cyzikai tikrai slykstus patapo unsure30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 11 rugpjūčio 2016 - 21:51
QUOTE(Lina04 @ 2016 08 11, 21:54)
Man pardavejas Mambazoo Debrecene taip pasake, paprasiau kad parinktu lempas tai ir parinko... Nesuprantu kodel is karto nedave T5, o padave T8... Nors isaiskinau atejus ko noriu... Na pirmiausia as elektronikoj nieko nesuprantu, abejoju ar sugebesiu laikiklius pati pasikeist, o dar kazkoki droseli... blush-anim-cl.png  Ar ju yra kur pirkt ? unsure30x30.png

O taip... O tiek išgirta ta Mambazooo
T8 davė todėl, kad dangtyje viskas būtent tokioms lempoms pritaikyta - ir laikikliai, ir droselis (iai). Droselių yra pirkt kad ir tuose pačiuose Senukuose. Ant jų yra parašyta, kokio stiprumo ir kokiam kiekiui jie skirti. Pakeist ten nėra labai sudėtinga, tik svarbu viską tinkamo galingumo nusipirkt smile30x30.png

Smailai - tragedija kažkokia user posted image
Atsakyti