Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Dilmos bliudelis kaip visuomet fantastiskas!! Ir anas dizainas pavyda kele, bet dabar tai tik seile varva smile30x30.png
Zinai, jei cia vaizdai ne is interneto platybiu,- reiktu kokiam nors dizaino konkurse sudalyvaut. Pamegink pasidairinet AQUASCAPE.LT. Ten ko gero kruciausiu musu akvu dizaineriu tinklapis. Lygtais siaulietis ikures. Ideju Tau ir paciai netruksta, bet ten gali but dar ir kokiu nors rimtu pasiulymu ar pan. rasis.
-------------
Kas cia su tom lybockem pasidare, kad net Dilmai liezuvio (dvieju) negaliu parodyt? sad.png
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 08 07, 15:24)
Dilmos bliudelis kaip visuomet fantastiskas!! Ir anas dizainas pavyda kele, bet dabar tai tik seile varva smile30x30.png
Zinai, jei cia vaizdai ne is interneto platybiu,- reiktu kokiam nors dizaino konkurse sudalyvaut. Pamegink pasidairinet AQUASCAPE.LT. Ten ko gero kruciausiu musu akvu dizaineriu tinklapis. Lygtais siaulietis ikures. Ideju Tau ir paciai netruksta, bet ten gali but dar ir kokiu nors rimtu pasiulymu ar pan. rasis.
-------------
Kas cia su tom lybockem pasidare, kad net Dilmai liezuvio (dvieju) negaliu parodyt? sad.png

Pritariu dėl Dilmos akvuko, - tikrai superinis!!! Ir tas sniego baltumo smėlis, nei kiek neapsinešęs pavydą kelia 😊

Pas mane supermamos programoj irgi smilų jokių nerodo,- galvojau gal kad iš telefono rašau... tikėkimės atatrigs greitu metu 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 07 rugpjūčio 2016 - 15:35
Nu tu pleeeee...
Išvaliau akvą, palikau auto apšvietimą, auto maistelio davimą.. grįžtu po trijų parų atostogų - viena žuvis nusprogus. Ir matos, kad gal pirmą mano atostogų dieną, nes jau apėsta..

Nu tik išvažiuoju, taip ir dvesia.
Nors realiai niekas nesikeičia.

O gal man akvariumo nevalyt??
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2016 08 06, 22:25)
Mano ūkis po truputį auga smile30x30.png

Krevetynas 20 l. Be trąšų, be CO2, tik su Algexit. Dabar jau pradėjau tręšti.
user posted image

Didysis. Prieš porą savaičių apturėjau kovą su melsvadumbliu. Naikinimas eritromicinu pasiteisino.
user posted image
user posted image

WOW!!! clap.png
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2016 08 07, 16:54)
Nu tu pleeeee...
Išvaliau akvą, palikau auto apšvietimą, auto maistelio davimą.. grįžtu po trijų parų atostogų - viena žuvis nusprogus. Ir matos, kad gal pirmą mano atostogų dieną, nes jau apėsta..

Nu tik išvažiuoju, taip ir dvesia.
Nors realiai niekas nesikeičia.

O gal man akvariumo nevalyt??

Ka reiskia "NEVALYT"?
Tavo zuvys kazkokios islepintos, bet per 3 dienas uzsilenke tikrai ne is bado ir ne is ilgesio. Jei nesena - turbut disponuojat kokia nors zaraza, o tada kaip tik reikia valyt be jokio gailescio ir kuo intencyviau.
Dvi savaites suaugusios zuvytes liuosai be jokio maistelio prasibuna. (Kaip vasara turbut ir net be sildymo istvertu).
-----------------------
Pasistenkit necituot jau esamu nuotrauku. Dilmos akvo negaila ir dar karta paziuret, bet gan daug vietos uzima, o paskui vel Porshe 112 reiks prasinet, kad nauja tema zabacintu
Atsakyti
Ačiū ačiū bis.gif bis.gif bis.gif biggrin30x30.png

QUOTE(Prometėja @ 2016 08 07, 16:21)

Mano didžiajame tai ir siūlinis žalias, ir barzda karaliauja, - kažkokią chemiją pardėj rekomendavo, - tikiuosi padės :/ sad.png

Jei ir [adės - bus tam kartui. Reik šalint priežastis, o ne pilstyt chemiją mirksiukas.png

QUOTE(arvydas. @ 2016 08 07, 16:24)
-------------

liezuvis.png
Iš kokių dar platybių biggrin30x30.png. Stovi Klaipėdoj jis tongue30x30.png
Joa, žinau. Tik kažkaip neypatingai noriu aš tuose konkursuose dalyvaut... Nėr tas bliūdas jau toks konkursavas...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 08 07, 18:32)
... kažkaip neypatingai noriu aš tuose konkursuose dalyvaut... Nėr tas bliūdas jau toks konkursavas...

----------------------------
Kubas arti topinio! Gal Pasaulio cempione ir netaptum, bet veidu i mesla tikrai nesidrebtum. Gal gi daugiau zmoniu pamatytu ka galima isburt is paprasto vandenelio?.. O ir paciai butu stimulas dar kazka patobulint. Sitoj vietoj as jau nebepatarejas. (Ner sansu su Tavim koliotis). Kaip sakoma: "Esu girtas ir griovio kast nebegaliu, bet vadovaut - ... VISUOMET PRASOM! Darbininkas is manes jau gal ir nebeiseitu, bet uz tai gali gautis visai nepastas misteris - ministeris".
--------------------------
Fignia su liezuveliu gavosis??? Aaa???
yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 07 rugpjūčio 2016 - 19:23
QUOTE(Dilma @ 2016 08 07, 18:32)

Jei ir [adės - bus tam kartui. Reik šalint priežastis, o ne pilstyt chemiją mirksiukas.png

Žinau šitai, - patarė sumažint srovę (sumažinom), prailgint apšvietimo laiką (prailginom), paminkštint vandenį (minkštinam) ir daugiau augalų dar užsodint, - papildėm.. nu ir žiūrėsim, - dar 2 mėn nėr akvui tai gal dėl to visi barzdočiai ir puola... tikiuosi įsivažiuos viskas ir susitvarkys 😉

Va šiand užsilenkė trečias oto šamukas iš 4 prieš pora sav pirktų... Taip ir nesiprantu kas netinka, - vandens paramentrai kaip ir geri, - o ir nėra jos jiems reiklios (bent taip rašo visagalis googles) bet va krenta kaip lapai sad.png
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 08 07, 19:47)
Va šiand užsilenkė trečias oto šamukas iš 4 prieš pora sav pirktų...  Taip ir nesiprantu kas netinka, - vandens paramentrai kaip ir geri, - o ir nėra jos jiems reiklios (bent taip rašo visagalis googles) bet va krenta kaip lapai sad.png

Pas mane jie irgi neuzsilaike... o gaila... nors ir skaiciau kad kaip ir lepesnes :hm

Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 08 07, 19:47)
Žinau šitai, -  patarė sumažint srovę (sumažinom), prailgint apšvietimo laiką (prailginom), paminkštint vandenį (minkštinam) ir daugiau augalų dar užsodint, - papildėm..  nu ir žiūrėsim, - dar 2 mėn nėr akvui tai gal dėl to visi barzdočiai ir puola... tikiuosi įsivažiuos viskas ir susitvarkys 😉

Va šiand užsilenkė trečias oto šamukas iš 4 prieš pora sav pirktų...  Taip ir nesiprantu kas netinka, - vandens paramentrai kaip ir geri, - o ir nėra jos jiems reiklios (bent taip rašo visagalis googles) bet va krenta kaip lapai sad.png

Samai visiskai nepakencia druskos. Gal kada nors pylet? Be to sunku diskutuot apie kazkoki "vandeni" kai uzsistartinot su chemija ir neabejoju, kad toliau ja varvolinat pagal pilna programa.
Jei jau negaila zuvyciu tai bent savo nervu ir pinigeliu paskupelinkit .
Kol nevelu - pilnas restartas be jokiu "pagerintoju". O dar geriau duokit nuziuret akviuka kokiam nors labiau patyrusiam dziadui. Tik jam viska SAZININGAI nupasakokit ko pylet, kada ka pamirsot ir t.t.
Turetu but gerai! Jau vien del to, kad pati zingeidauji
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 08 07, 20:08)
----------------------------

--------------------------
Fignia su liezuveliu gavosis??? Aaa???
yahoo.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 07 rugpjūčio 2016 - 20:54
QUOTE(arvydas. @ 2016 08 07, 20:25)
Samai visiskai nepakencia druskos. Gal kada nors pylet? Be to sunku diskutuot apie kazkoki "vandeni" kai uzsistartinot su chemija ir neabejoju, kad toliau ja varvolinat pagal pilna programa.
Jei jau negaila zuvyciu tai bent savo nervu ir pinigeliu paskupelinkit .
Kol nevelu - pilnas restartas be jokiu "pagerintoju". O dar geriau duokit nuziuret akviuka kokiam nors labiau patyrusiam dziadui. Tik jam viska SAZININGAI nupasakokit ko pylet, kada ka pamirsot ir t.t.
Turetu but gerai! Jau vien del to, kad pati zingeidauji

Nea, druskos nepylėm, o tuos pagerintojus tai tik paleidus gal du ar tris kartus pylėm (gerąsias bakterijas ir dar kažkokį tai starterį cl neutralizatorių ar pan.) Nu ir kas savaitę po 10%vandens keičiam ir nieko nepilam... Tai spėju per tuos nepilnus 2 mėn jau nusiskiedė ta anksčiau įpilta chemija

Šamuko lb gaila... Ramirezai visi sako lepūs vandens parametrams, - plaukioja patenkinti, o va šamukams netiko kažkas nors tu ką ... sad.png Gal ta nuo dumblių chemija pakirto? Bet ją tik antra diena pilam... tai jeigu jam šitas reikalas netiko, - kas netiko prieš jį dviems? Gal co2 nepatinka...
Kažin ar beverta juos pirkt... gal kaip rūšiai mūsų akvas netinka...

o va kokiam dziedui galvojam parodyt dėl dumblių grynai, - nes nuvalai stiklą, o po valandėlės vėl jau matosi žali siūliukai prie jo prilipę... pravalas žodžiu... sad.png

O va kiti akvukai bujoja, - krevetyne lempą papildomą nupirkom tai dingo rudadumblis... Amankės man veją iškniso tai buvo perkeltos į didįjį akvą... Ir nei vienam akvuke jau senokai nieko nepilam, - tik trašų kartais smile30x30.png))
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 08 07, 20:54)

Aha! Uzskaitom. Ale kiek redakciju/reanimaciju praejo!!!
doctor.gif
P.S. Kad Tau kur nudziutu arba uzluztu tas liezuvis
Atsakyti