Aš savo pirmosios molinezijos vados neišsaugojau ,- atsikeliu vieną rytą, - žiūriu plona jau molė plaukioja, - o gaidelis visas išsipūtęs apsirijęs vos paplaukia Tai dideliu detektyvu nereikia būt Ką padarysi... sakiau kitą kartą negailėsiu jos ir kad ir savaitę neršykloj laikysiu, - kol neapsivaikuos
QUOTE(emile3 @ 2016 04 08, 18:50)
na va dingot visos ,o as su klausymu mano pecilija nerse kovo 14 ,ta pacia diena buvo sugrazinta pas savo kavalieriu I akva. Tai dabar klausymas kada ji turejo vesti ,nes siandien ziuriu plona
Iki balandžio 15-16 dar gali ir pastorėti. Bet patelė gali atsivesti vaikiukų ir be patino sudalyvavimo. Svarbu, kad pirmas kartas būtų vaisingas, o nuo to ir sekanti vada dar gali būti, jei tėtuko ir nebūna šalia. Čia kaip nekaltas prasidėjimas.
Mano viena raudona pecilija plaukioja visiškai jau brandoje senmergės amžių pasiekusi, bet vieno vienintelio patino visai nedomina. Taip ir gyvena skaistybėje. O kita pecilija nuolat atakuojama meilės apraiškomis ir kartais neršia, bet ne kas mėnesį. Buvo tarpas ir 2-3 mėn.
Padekite del grunto. Kazkada kazka diskutavote, buvo neaktualu, tai neisiminiau.
Noriu tamsaus, smulkaus. Manado, flamingo, granito skaldele 2-3 mm. Ka issirinkti? Papasakokite savo patirti.
112litru.
Noriu tamsaus, smulkaus. Manado, flamingo, granito skaldele 2-3 mm. Ka issirinkti? Papasakokite savo patirti.
112litru.
Grazia diena dabar man jus durnai paaiskinkit. Nu turim maza ta akvariuma tai tam daliniam pakeitimui pries kelias dienas ipilu vandens kad pastovetu ir taip toliau.0 tai kaip su dideliu akvariumu, backa vandeniui pirkt laikyt? ar kelis kibirus stabeliuot?
QUOTE(emile3 @ 2016 04 08, 18:50)
na va dingot visos ,o as su klausymu mano pecilija nerse kovo 14 ,ta pacia diena buvo sugrazinta pas savo kavalieriu I akva. Tai dabar klausymas kada ji turejo vesti ,nes siandien ziuriu plona
Istikro ivairiai buna, ir kas menesi ir reciau
Mano moles nuo sausio ir vasario nenersia, o gupija kolkas stabiliai kas menesi.
QUOTE(Onoff @ 2016 04 09, 10:42)
Grazia diena dabar man jus durnai paaiskinkit. Nu turim maza ta akvariuma tai tam daliniam pakeitimui pries kelias dienas ipilu vandens kad pastovetu ir taip toliau.0 tai kaip su dideliu akvariumu, backa vandeniui pirkt laikyt? ar kelis kibirus stabeliuot?
As ir 12 l ir 72 l nelaikau vandens kiek issemiu, tiek ir pripilu is krano, nei laikau kad pastovetu nei tu chemiju pilu. Ir taip pakeitus vandeni nepastebejau jokio skirtumo zuvims.
o kaip su temperatura vandens? Ar silta is krano pilat?
QUOTE(Onoff @ 2016 04 09, 10:42)
Jei pas jus gera geriamo vandens kokybė, tai pilti tiesiai iš krano, be jokių palaikymų.
Temperatūrą matuoju-pakišu pirštą po tekančio vandens srove-drungnas ir gerai. Svarbu, kad būtų panašu į akvariumo vandens temperatūrą. Jei nepasitikit termometru-pirštu, galima tikrą akvos termometrą įmesti į kibirą su vandeniu ir pamatuoti.
Po vandens trečdalio pakeitimo nieko papildomai pilti nereikia, nebent labai lepios žuvys, tada gerųjų bacilų praverstų šliūkštelėti. Pakeitus pusę akvariumo vandens, tikrai jau geriau papildyti bacilų doze.
Daug kas, nieko papildomai į akvą nepila ir nieko tragiško neatsitinka.
o kaip jos tiksliai vadinasi? Kokia firma geriausia but? Mes pila stres coat ir stress zym.
QUOTE(mylima2007 @ 2016 04 09, 11:27)
Padekite del grunto. Kazkada kazka diskutavote, buvo neaktualu, tai neisiminiau.
112litru.
112litru.
Nu su manadu atsargiai - graziai jis atrodo, bet baisiai lengvas, nepatogu siurbt ir dar nezinau kaip ten su jo ar tai nitratu ar fosfatu kaupimu As pradejau "dziaugtis " barzda per ji..akvas 80 ltr, startuotas apie vasario viduri...iki tol trys akvai problemu nekele su tradiciniais gruntais..
Flamingo Sandia turi, as tiesa sakant jo taip ir nesurizikavau det...
Turedavo akvazoo graziu juodu apvalainu akmeneliu ivairiu frakciju, bet nunyko geras daiktas...
QUOTE(cile @ 2016 04 09, 21:35)
Nu su manadu atsargiai - graziai jis atrodo, bet baisiai lengvas, nepatogu siurbt ir dar nezinau kaip ten su jo ar tai nitratu ar fosfatu kaupimu As pradejau "dziaugtis " barzda per ji..akvas 80 ltr, startuotas apie vasario viduri...iki tol trys akvai problemu nekele su tradiciniais gruntais..
Turedavo akvazoo graziu juodu apvalainu akmeneliu ivairiu frakciju, bet nunyko geras daiktas...
As taip suprantu, kad augalam reikia aptakiu formu grunto. O granito skalda bus pakankamai aptaki, ar jau per astri?