QUOTE(arvydas. @ 2016 08 06, 16:32)
* Dazniausiai buna +2 laipsniai ir ketvirtadalis atsviezinto vandens), bet siaip jau zuvytem pirma karta susilaukt palikuoniu (tik vat nesuvokiu, o NX jums tas prieauglis reikalingas?) gan sunkiai pavyksta. Jau paskui isicinkina
**Akviuka parduokit, o is gaidelio gausis neprastas bulijonas
Vobsce keista, kaip jis su gupijom susidraugavo
***O ciklu... nu grazios tos zuvytes, bet akvas be zalumos... man tai neperlabiausiai prie dusios :hm Bet tai tik asmenine nuomone. Skonio reikalas cant. Yra ciklu kurie ir 50-yje litru liuosai tilptu. Be to ciklai maziau serga, yra gudresni, draugoviskesni ir visokiu kitokiu pliusu turi. Ale bet turint skirtingus akvus ir darbelio afigenai prisibursit
* Sportinis interesas, - nieko daugiau 😂 Smalsu kaip viskas su ikrinėm vyksta, - nes su gyvavedėm tai tik išgriebt laiku spėt reikia, - daugiau tų reikalų ne per daugiausia
**Neee bulijono iš gaidelio nevirsiu,- jis gi pradininkas tos akvariumų manijos, negalima juo atsikratinėt.... o su gupijom kuo puikiausiai sutaria, - ignoruoja vieni kitus ir tiek 😂
*** Nu būtų tiesiog visiškai kitoks, kad be augalų... bet tos žuvys kur gražesnės tai ir bliūdelio didesnio reikalauja... O dėl 2 vnt tikrai neverta manau akvos laikyt
Beje,didžiajame kad jau nuo skaliarų atkalbėjot, - "dar geresnį " variantą įsigijom,- ramirezus auginu (nerauna žolių tfu tfu)
QUOTE(Dilma @ 2016 08 06, 22:25)
Mano ūkis po truputį auga
Krevetynas 20 l. Be trąšų, be CO2, tik su Algexit. Dabar jau pradėjau tręšt
Didysis. Prieš porą savaičių apturėjau kovą su melsvadumbliu. Naikinimas eritromicinu pasiteisino.
ir krevetynas gražus, - o jau didysis tai tobulas!!! Ir skaidrumas koks 😍😍😍
!!!
Mano didžiajame tai ir siūlinis žalias, ir barzda karaliauja, - kažkokią chemiją pardėj rekomendavo, - tikiuosi padės :/