Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Pasidomejau ir as g.gif
Kaip raso, tai yprastas reiskinys, pakeicia lyti, kai nera dominuojancio patino g.gif bet kad visi taip - keistokai...
Kiek prisimenu lyg ir pas mane turejo but daugiau pateliu is jaunimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 07 11, 15:02)
Pasidomejau ir as  g.gif
Kaip raso, tai yprastas reiskinys, pakeicia lyti, kai nera dominuojancio patino  g.gif bet kad visi taip - keistokai...
Kiek prisimenu lyg ir pas mane turejo but daugiau pateliu is jaunimo  g.gif

Aš kažkur buvau skaičius, kad kai nėra patino tada gali patelė pakeist lytį... bet db buvo net 2 tie patinai, iš kurių vienas gana atkaklus tos molės atžvilgiu g.gif

Galvoju gal dar ir nuo kokių vandens parametrų ta kaita galėjo įvykt g.gif Bet niekur nerandu nieko apie tai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 11 liepos 2016 - 18:53
QUOTE(Prometėja @ 2016 07 11, 19:51)
Aš kažkur buvau skaičius, kad kai nėra patino tada gali patelė pakeist lytį... bet db buvo net 2 tie patinai, iš kurių vienas gana atkaklus tos molės atžvilgiu  g.gif

Galvoju gal dar ir nuo kokių vandens parametrų ta kaita galėjo įvykt g.gif Bet niekur nerandu nieko apie tai g.gif

Aš galvoju patinui reik pateles? Ai nepasakiau kokia zuvis biggrin.gif Kardonešis. Reik jam patales nes jis labai nori poruotis su pecilija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 07 11, 19:51)
Aš galvoju patinui reik pateles? Ai nepasakiau kokia zuvis  biggrin.gif  Kardonešis. Reik jam patales nes jis labai nori poruotis su pecilija  biggrin.gif

Matyt reik smile.gif Nors mano gupijos patinėlis kažkada labai su mole poruotis norėjo... įsigijom patelę, o jis vistiek nuo molės neatstojo... kol ji nepavirto į vyr giminę smile.gif)) O db va ir antra molė pakeitė lytį doh.gif
Atsakyti
Jei akvariumas veikia puikiai, ar yra kažkoks metų limitas, ty kas kiek metų rekomenduojamas restartas?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal kas turit ar ruošiatės ravėt akvariumus? Nupirkčiau augalų 4u.gif Mano akvariumas nesenai paleistas, tad dar visiškai tuščias. Gali būti didelis kiekis- paimsiu ax.gif
Veiksmas aplink Birštoną, Prienus, Kauną ar Alytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2016 07 12, 11:47)
Sveiki 4u.gif

Gal kas turit ar ruošiatės ravėt akvariumus? Nupirkčiau augalų 4u.gif  Mano akvariumas nesenai paleistas, tad dar visiškai tuščias. Gali būti didelis kiekis- paimsiu ax.gif
Veiksmas aplink Birštoną, Prienus, Kauną ar Alytų smile.gif

sveiki, turiu labai daug anubio nauju kupsteliu, turiu valisnerijos spiralines, ji pas mane alia karantine, nuo tu mazyciu sraiguciu, bet jei biski prikist nagus, atiduociau visa kibira, man tik vieta uzim, nes kadangi pas mane ciklidai, tai tu augalu nelabai ir reikia. veiksmas kaune
Atsakyti
Sveiki,
gal kam reikia Vilniuje anubių? Turiu pusę kibirėlio atliekamų - ir smulkių ir stambesniais lapais. Atiduodu arba keičiu į juodą šokoladą.
Rašyti a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglele: 15 liepos 2016 - 18:14
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 11, 21:43)
Jei akvariumas veikia puikiai, ar yra kažkoks metų limitas, ty kas kiek metų rekomenduojamas restartas?

jei veikia puikiai tai restartinti akvos tikrai nereikia.
Atsakyti
O jeigu dėt išorinį tokį?
http://www.nesefauna...istalprofi_e701
Ką manot?
Papildyta:
Mano "žvėrinčius"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2016 07 17, 18:40)
O jeigu dėt išorinį tokį?

geriau tada toks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 17 liepos 2016 - 19:29
ik nesijuokit..
O išorinio filtro pajungimas labai sudetingas?
Atsakyti