QUOTE(kubilina @ 2016 06 28, 19:12)
Sveiki,
Nepamenu prieš kiek laiko buvau prisėdus pasidžiaugti akvuku. O va kai atsisėdau ir šitą forumą prisiminiau ☺
Žiūriu etatinė publika nesikeičia☺
Pas mane akvariumų srityje beveik nieko naujo. Na gal tik tai, kad žiauraus užimtumo metu vandens nekeičiau ir po tris savaites. Ale dėl to nieko blogo nepastebėjau. Augalai auga, žuvytė gyvena ☺.
Miela matyt Tave raganiuke!
Primink savo avataro kaitaliojimo peripetijas
Nesakyk,- kartais atsisviezina publika; tik as amzinas it koks zydas.
Jau vien temos ikureja kapitaliska naujoke. (Beje, aciu LEX
). Taip jaudinaus, kad prapuls temulka kol as ant nubaustuju suolelio sedesiu ale nifiga; viskas normale
Evora neblogai padominavo ir net plepsiu auksa uzsikabino, tik dabar (laikinai) ja istiko favoritu klimaksas
, bet ner to gero, kas neisvirstu i degtin... tfu... i dar geresni seksava gyvenima (jei balsuosit uz sasaldemokratus!)
Saunuole, kad tris savaites vandens nekeitei!
Jau visai netoli menes: as po 2 menesius nemaitinu. (Nu kaip cigonas arkli valgyt atpratino; ir PAVYKO! Butu dar ir gert atpratines, tik gaila, kad nudvese zaraza)
Ziema galima paslanguot, bet vasara vos ne kas 3 dienas gaunu maurus semt. Ir tai nevisuomet dugnas/galas matosis
Tingiu. Ui kaip noreciau atsikratyt akvariumo!!!!!!!! Vai vai... Bet jis man it kokia votis prikibes; jauciu ir i graba kaip koki ordina/mukele/gimnasta su karoliukais/Sveika maryja ir mazai nusnirpsta nosine indes idant pekloj dar xujoviau butu
Liaukis prapuolinet! Jei, zinoma, nenori, kad i sikna (skaudziai) ispirciau. Tatai, beje, ir visas kitas pencininkes liecia; o tu jaunu/stipriu is "Z" kartos tai as linkes biski privengt