Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2016 06 28, 09:01)
Te bananas? bigsmile.gif  As irgi noriu!!
Bananus zuvys megsta, nu bet gal gi ne tokius didelius? Kazna per kiek laiko grazioji ancitrusiene sita visa sues?  g.gif  nestuke.gif  biggrin.gif

Abu spejimai blogi biggrin.gif
Ten migdolo lapas (catappa) vadinamas. O ant jo gitara mazute smile.gif juos dedu daugiau del kreveciu ir siaip prisiskaiciau kad geru savybiu turi.
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 06 28, 10:11)
Abu spejimai blogi biggrin.gif
Ten migdolo lapas (catappa) vadinamas. O ant jo gitara mazute smile.gif juos dedu daugiau del kreveciu ir siaip prisiskaiciau kad geru savybiu turi.

Gana cia stumt/pravardziuot bananus (zieves) ir ancitrus/banales. Jei gaila banano, tai taip ir sakyk!! Nenumirsiu verysad.gif Gal... verysad.gif
P.S. O gal braskiu su cukrum ir ka tik pamelzto motinos pieno turim?? bigsmile.gif
------------------------------------------------
Galim skelbt eilini konkursa su klausimu: "Per kiek laiko Carmos ANCITRUSAS sues MANO banana"?!
Prizas butu kibiras bananu kur pries menesi "Lidle" per atydarymo svente tona (-2) is konteinerio nusifyrinau.
P.S. Papuve ar pajuode bananai dar skanesni!! thumbup.gif O vitaminu galima ir papildomai uzsigert drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 06 28, 15:45)
Gana cia stumt/pravardziuot bananus (zieves) ir ancitrus/banales. Jei gaila banano, tai taip ir sakyk!! Nenumirsiu  verysad.gif  Gal...  verysad.gif 
P.S. O gal braskiu su cukrum ir ka tik pamelzto motinos pieno turim??  bigsmile.gif
------------------------------------------------
Galim skelbt eilini konkursa su klausimu: "Per kiek laiko Carmos ANCITRUSAS sues MANO banana"?!
Prizas butu kibiras bananu kur pries menesi "Lidle" per atydarymo svente tona (-2) is konteinerio nusifyrinau.
P.S. Papuve ar pajuode bananai dar skanesni!!  thumbup.gif  O vitaminu galima ir papildomai uzsigert  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Čia rmt klausi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Nepamenu prieš kiek laiko buvau prisėdus pasidžiaugti akvuku. O va kai atsisėdau ir šitą forumą prisiminiau ☺
Žiūriu etatinė publika nesikeičia☺
Pas mane akvariumų srityje beveik nieko naujo. Na gal tik tai, kad žiauraus užimtumo metu vandens nekeičiau ir po tris savaites. Ale dėl to nieko blogo nepastebėjau. Augalai auga, žuvytė gyvena ☺.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kubilina: 28 birželio 2016 - 19:13
QUOTE(kubilina @ 2016 06 28, 19:12)
Sveiki, 

Nepamenu prieš kiek laiko buvau prisėdus pasidžiaugti akvuku. O va kai atsisėdau ir šitą forumą prisiminiau ☺
Žiūriu etatinė publika nesikeičia☺
Pas mane akvariumų srityje beveik nieko naujo. Na gal tik tai, kad žiauraus užimtumo metu vandens nekeičiau ir po tris savaites. Ale dėl to nieko blogo nepastebėjau. Augalai auga, žuvytė gyvena ☺.

Miela matyt Tave raganiuke! 4u.gif Primink savo avataro kaitaliojimo peripetijas biggrin.gif
Nesakyk,- kartais atsisviezina publika; tik as amzinas it koks zydas. rolleyes.gif Jau vien temos ikureja kapitaliska naujoke. (Beje, aciu LEX drinks_cheers.gif ). Taip jaudinaus, kad prapuls temulka kol as ant nubaustuju suolelio sedesiu ale nifiga; viskas normale lotuliukas.gif Evora neblogai padominavo ir net plepsiu auksa uzsikabino, tik dabar (laikinai) ja istiko favoritu klimaksas blink.gif , bet ner to gero, kas neisvirstu i degtin... tfu... i dar geresni seksava gyvenima (jei balsuosit uz sasaldemokratus!) wub.gif
Saunuole, kad tris savaites vandens nekeitei! thumbup.gif Jau visai netoli menes: as po 2 menesius nemaitinu. (Nu kaip cigonas arkli valgyt atpratino; ir PAVYKO! Butu dar ir gert atpratines, tik gaila, kad nudvese zaraza) verysad.gif Ziema galima paslanguot, bet vasara vos ne kas 3 dienas gaunu maurus semt. Ir tai nevisuomet dugnas/galas matosis unsure.gif Tingiu. Ui kaip noreciau atsikratyt akvariumo!!!!!!!! Vai vai... Bet jis man it kokia votis prikibes; jauciu ir i graba kaip koki ordina/mukele/gimnasta su karoliukais/Sveika maryja ir mazai nusnirpsta nosine indes idant pekloj dar xujoviau butu mirksiukas.gif 4u.gif
Liaukis prapuolinet! Jei, zinoma, nenori, kad i sikna (skaudziai) ispirciau. Tatai, beje, ir visas kitas pencininkes liecia; o tu jaunu/stipriu is "Z" kartos tai as linkes biski privengt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ką daryt, ką daryt, ką daryt? Kardonešiai baigia gupijas suryti: vienai uodegą nukando, kelios pasislėpusios dreba, dar kitų nematau: arba surytos, arba po akmeniu. Jaunutės mažos gupijos, labai gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziv: 28 birželio 2016 - 21:37
QUOTE(ziv @ 2016 06 28, 21:36)
Ką daryt, ką daryt, ką daryt? Kardonešiai baigia gupijas suryti: vienai uodegą nukando, kelios pasislėpusios dreba, dar kitų nematau: arba surytos, arba po akmeniu. Jaunutės mažos gupijos, labai gaila.

Nedasunta is kur jus tokiu piktu kardininku prasimanot blink.gif Jie gi anei jokie ne zuvedros, o norint, kad sikna pajudintu dar ikalbinet reikia. mirksiukas.gif
Priezasciu kodel puldineja gali but daug:
1. Per daug zuvu.
2. Per mazos gupijos.
3. Nepakanka zoliu.
4. Kazkas blogai su maitinimu.
5. Nepakanka arba per daug pateliu.
6. Gupijos serga ir t.t.
Tai reiktu is pradziu padaryt kazka panasaus i kalejima (tarkim permatoma maisiuka aba slojika paplukdyt), kad zuvytes apsiprastu akve ir viena prie kitos. O jei labai mazos,- geriau butu atskirai paaugint, kol jau gales kautis ar pasprukt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 06 29, 10:02)
Nedasunta is kur jus tokiu piktu kardininku prasimanot  blink.gif  Jie gi anei jokie ne zuvedros, o norint, kad sikna pajudintu dar ikalbinet reikia.  mirksiukas.gif
Priezasciu kodel puldineja gali but daug:
1. Per daug zuvu.
2. Per mazos gupijos.
3. Nepakanka zoliu.
4. Kazkas blogai su maitinimu.
5. Nepakanka arba per daug pateliu.
6. Gupijos serga ir t.t.
Tai reiktu is pradziu padaryt kazka panasaus i kalejima (tarkim permatoma maisiuka aba slojika paplukdyt), kad zuvytes apsiprastu akve ir viena prie kitos. O jei labai mazos,- geriau butu atskirai paaugint, kol jau gales kautis ar pasprukt.  smile.gif

Pritariu ir siek tiek pridesiu dar gali buti deguonies trūkumas jei per daug žuvų ima darytis konkurencija del gyvybes ir islieka stipriausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 06 29, 10:57)
Pritariu ir siek tiek pridesiu dar gali buti deguonies trūkumas jei per daug žuvų ima darytis konkurencija del gyvybes ir islieka stipriausi  biggrin.gif

Jo. Bet cia tik siek tiek "praskleistas" mano pirmasis punktas. O praskleist visus imanoma ir dar nauju galima prigalvot. Nu svarbu, kad is pradziu zuvytes stabilizuotusis, o paskum jau galima kazka ximycint. g.gif Nelabai tikiu, kad nustos uodegas skabiusios, bet jei NIEKO nedaryt tai irgi nebiznis rolleyes.gif
O Tu PORSHE kiek nors patirties akvuose turi ar mudu abudu profai only is goooogles?? bigsmile.gif
P.S. Man tai spaliai is tos anos skylutes jau byra, bet vis dar svajoju koki nebut leksusa i autobusu stotele sukalt lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ieskau savanoriu uz 15/16 orgazmu mano bliudeli prakuopt. Patirtis - pliusas thumbup.gif drinks_cheers.gif Angliskai (blim indomu kaip cia su ta anglu kalba bus kai ES nei vienos anglakalbes valstybes nebeliks) moket nebutina schmoll.gif Vairuotojo teisiu irgi neprireiks schmoll.gif Dar tada ir nebutinai bakalaure (-as bet geriau -ė). Karoc svarbu, kad papai naturaliai islakus butu blush2.gif
P.S. PVM nenumatyta, bet uz tai orgazmai ne karta i metus, o kas pusvalandi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 06 29, 22:34)
Ieskau savanoriu uz 15/16 orgazmu mano bliudeli prakuopt. Patirtis - pliusas  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Angliskai (blim indomu kaip cia su ta anglu kalba bus kai ES nei vienos anglakalbes valstybes nebeliks) moket nebutina  schmoll.gif  Vairuotojo teisiu irgi neprireiks  schmoll.gif  Dar tada ir nebutinai bakalaure (-as bet geriau -ė). Karoc svarbu, kad papai naturaliai islakus butu  blush2.gif
P.S. PVM nenumatyta, bet uz tai orgazmai ne karta i metus, o kas pusvalandi  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš be žodžių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEXUS14: 29 birželio 2016 - 21:48
Šiandien praverčiau šio forumo puslapius tikėdamasi rasti forumiečių avkų vaizdų ir labai mažai ką teradau 😯
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kubilina: 01 liepos 2016 - 19:36