Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(*Carma @ 2016 06 23, 14:05)
Del testu tai keistoka  g.gif o kokiom cia zuvim taip "pridabojama"?

Turiu 6in1 testo juosteles, - dariau nes kietumą norėjau pažiūrėt, kad Co2 paleist, bet va tie nitritai nitratai visiškai ne į temą sukilę doh.gif ...
O leist žadam mišriai, - skaliarų noriu, guramių... o su tokiais rodmenim bijau kad neilgai žuveliokai plaukios sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 23 birželio 2016 - 14:24
QUOTE(arvydas. @ 2016 06 23, 12:03)
Vat butent (!) todel ir sakoma, kad pakeliavusios zuvys yra "uzdroztos"  verysad.gif

nu mano du lynukai atlaike pusantros valandos kelione mazame bliudelyje... ir jau gera pusmeti puikiai jauciasi mano baloj. taip, kad ne visos zuvys pakeliavusios buna brokuotos beee.gif

o kokie dideli jau (tik pozuota labai nemegejai)
user posted image

QUOTE(arvydas. @ 2016 06 23, 12:24)
I asmenines zinutes brukstelk. (Dar turiu nemazai "valdisku" minuciu. Tik avansu pasirupink, kad nebutu celka (nes tos tai jau uzkniso) ir, kad nebutu MUSU DIENOS KAIP (uzvakar Evoros) SVENTES biggrin.gif  tongue.gif
Beje, siandien priimu pasveikinimus! (NET nuosava Lijana alaus is kazkur partempe)!!! Be to idemiai klausausi sveikinimu rato per LRT/ HD KSN VNB radija kuri prasideda... nu kur tai tuoj po 19.00 ziniu ir pradedu klausytis  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  4u.gif

ale mat koks isrankus pasidare blink.gif grazi, linksma dvieju vaikuciu mama ji mirksiukas.gif

nu kadangi jau prisiprasei, tai sveikinimai drinks_cheers.gif

QUOTE(Prometėja @ 2016 06 23, 13:07)
Turiu gupijų mailių apie 2 mėn jiems tai galiu net ir ne vieną padovanot wink.gif Tik va nzn dar kaip tokių mažų lytį atskirt... g.gif 

as priimu gupijas jei nera kur kisti biggrin.gif pas mane kazkodel liko tik du patineliai g.gif pateles kazkur stebuklingai dingo blink.gif kazi nebus abrbusai pasidarbave g.gif bet kodel tada patinu neliecia g.gif gal todel kad labai grazus lotuliukas.gif

o kodel jus akva tuscia laikot? ir nuo ko tas akva uzsikurdineja tuscias? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 06 23, 14:05)
Arvydai, su vardadieniu  birthday.gif
Po vidurnakcio priimsiu sveikinimus ir as biggrin.gif bis.gif
Del testu tai keistoka  g.gif o kokiom cia zuvim taip "pridabojama"?

O tai ryt carminės?? bigsmile.gif Liuks! Bus dviguba proga paxmiela padaryt lotuliukas.gif
Prometeja ryškiai pasidave pardaveju ikalbinejimams ir visokiu šudu/pagerintoju/patreseju daugiau negu vandens susipyle. Siulyciau: persizegnot, viska ispilt (virint nebutina), prisipilt naujo vandeniuko (is krano), ismest testus ir poryt jau leist zuvytes. lotuliukas.gif O nesiulyciau pradet nuo skaliariju ir pan. rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tos "uždrožtos" žuvys jau 2 metus gyvena, ir gaišt nesiruošia, tiesa viena iš oranžinės pilka tapo. Aš tik tas 2 žuvis ir teturiu.
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2016 06 23, 15:02)
* as priimu gupijas jei nera kur kisti  biggrin.gif  pas mane kazkodel liko tik du patineliai  g.gif  pateles kazkur stebuklingai dingo  blink.gif  kazi nebus abrbusai pasidarbave  g.gif  bet kodel tada patinu neliecia  g.gif  gal todel kad labai grazus  lotuliukas.gif 

**o kodel jus akva tuscia laikot? ir nuo ko tas akva uzsikurdineja tuscias?  g.gif

* tai brūkštelkit man po poros savaičių, - būsiu po atostogų grįžus tai galėsiu padalint žuveliokus 4u.gif

** nu paklausėm akvariumistų iš kurių akvą darėm patarimo, kad palaikyt savaitę tuščią, po to dar savaitę, kad augalai šaknis suleistų ir bakterijos gerosios užsiveistų blush2.gif
Plius išvarėm atoatogaut, - tai taip ir palikom, - grįžus reiks jau suleist gyventojų, nes db ten tik sraigės iš augaliukų matyt atkeliavusios užsiveisė 4u.gif

QUOTE(arvydas. @ 2016 06 23, 17:27)
Prometeja ryškiai pasidave pardaveju ikalbinejimams ir visokiu šudu/pagerintoju/patreseju daugiau negu vandens susipyle. Siulyciau: persizegnot, viska ispilt (virint nebutina), prisipilt naujo vandeniuko (is krano), ismest testus ir poryt jau leist zuvytes.  lotuliukas.gif  O nesiulyciau pradet nuo skaliariju ir pan.  rolleyes.gif  biggrin.gif

Nu visai gali būt lotuliukas.gif Nors iš tų papildomų pagerintojų tai tik gerąsias bakterijas ir pylėm.... ir dar biški osmosinio vandens g.gif
O kuo skaliarai netinka? Kad šviežiai paleistas akvas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 24 birželio 2016 - 00:17
QUOTE(Prometėja @ 2016 06 24, 00:14)

O kuo skaliarai netinka? Kad šviežiai paleistas akvas?

Skaliarkes visumoj gana lepios, o musuose pastaruoju metu dar ir kazkokios prastos uzveztos. Tai neturint patirties gali but daug asaru biggrin.gif Be to, siaip ar taip - ciklidai! Niu, kad ir palyginti taikus, bet vis tiek turi ta savo bjauru xarakteri ir nepergeriausiai sutaria su kitais gyviais, o ypac nuo ju kencia augalai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 06 24, 07:44)
Skaliarkes visumoj gana lepios, o musuose pastaruoju metu dar ir kazkokios prastos uzveztos. Tai neturint patirties gali but daug asaru  biggrin.gif  Be to, siaip ar taip - ciklidai! Niu, kad ir palyginti taikus, bet vis tiek turi ta savo bjauru xarakteri ir nepergeriausiai sutaria su kitais gyviais, o ypac nuo ju kencia augalai  ax.gif

Įdomu man pasidare kodel kardonesis numire nieko nevalge vakar nueinu prie akvos ziuriu kad kardonesio neber. cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 06 24, 10:20)
Įdomu man pasidare kodel kardonesis numire nieko nevalge vakar nueinu prie akvos ziuriu kad kardonesio neber.  cry.gif  cry.gif

Skrodimas arba ekshumacija paskui issamiai atsakys i sita klausima. Sunkiausia rast lavona! Bet dazniausiai, kaip sako prancuzai: "Širšė la fam" (t.y. ieškok moters) biggrin.gif
Turejo dar kazko but ko nenuziurejot
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 06 24, 06:44)
Skaliarkes visumoj gana lepios, o musuose pastaruoju metu dar ir kazkokios prastos uzveztos. Tai neturint patirties gali but daug asaru  biggrin.gif  Be to, siaip ar taip - ciklidai! Niu, kad ir palyginti taikus, bet vis tiek turi ta savo bjauru xarakteri ir nepergeriausiai sutaria su kitais gyviais, o ypac nuo ju kencia augalai  ax.gif

o, - nu reiks turėt omeny dėl augaliukų g.gif O kad lepios tai jau žinojau šitą, bet gražūs man jie labai, - senajame 54 ltr akve netilpo tai jau galvojau naujajam įsigysiu 4u.gif
Man dar diskusai gražūs, bet ten kiek skaičiau iš viso aukšto pilotažo reikia, - tai šitos minties atsisakiau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(LEXUS14 @ 2016 06 24, 10:20)
Įdomu man pasidare kodel kardonesis numire nieko nevalge vakar nueinu prie akvos ziuriu kad kardonesio neber.  cry.gif  cry.gif

Tai jeigu ilgai neėdė matyt jau kažkas nebuvo su juo tvarkoj 4u.gif užjaučiu 4u.gif

Na ir Carma su vardadieniu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 24 birželio 2016 - 16:25
Man vyras pagamino LED apsvietima atviram akvariumui. 112l akva, 30w stiprumo. Isskirstytas per dvi juostas.
Ziuresim, koks poveikis bus.

Pries tai laikinai buvau pakabinus statybine lauko lempa. 20w. Bet buvo siaura sviesa, tai toj vietoj dumblis dejosi..

Kai prie pc busiu, foto idesiu.
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 06 24, 16:24)
Na ir Carma su vardadieniu clap.gif  clap.gif  clap.gif

Aciu 4u.gif
Uzsisventem biggrin.gif

QUOTE(mylima2007 @ 2016 06 26, 07:32)
Man vyras pagamino LED apsvietima atviram akvariumui. 112l akva, 30w stiprumo. Isskirstytas per dvi juostas.
Ziuresim, koks poveikis bus.

Pries tai laikinai buvau pakabinus statybine lauko lempa. 20w. Bet buvo siaura sviesa, tai toj vietoj dumblis dejosi..

Kai prie pc busiu, foto idesiu.

Labai idomu butu pamatyt smile.gif

Mazoji grazioji zuvyte smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 06 27, 19:01)

Mazoji grazioji zuvyte smile.gif
[/url]

Te bananas? bigsmile.gif As irgi noriu!!
Bananus zuvys megsta, nu bet gal gi ne tokius didelius? Kazna per kiek laiko grazioji ancitrusiene sita visa sues? g.gif nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti