QUOTE(evora @ 2016 06 19, 19:16)
Žievę nebūtinai dabar gramdyti reikia. Jei sunkiai skūra smunka, palaikyk savaitę į vandens kibirą įmerkęs ir pati atbrinkusi pradės nertis.
Nedėk į tą mikrobangę, užteks puode su druska pusvalanduką pavirti. Nelabai įsivaizduoju koks ten grožis to tavo hibrido, bet matyt vertas vargo. Tik jau nelakuok ir ne silikonink, į ką čia bus panašu...
Juk į akvą kiši, o ne dėl grožio ant sienos kabinsi. Pats lyg ir prieš visokias chemijas aršiai nusiteikės, o dabar?... Juk čia ta pati chemija. O ar pagalvojai kaip tai akvai atsilieps?
Tikrai , Arvydai, iš tavęs tokių utopijų nesitikėjau...
Absoliuciai isdziuves PF lakas jokiu negeroviu jau nebeskleistu ir suristu ta suda kuris dabar man kelia visokius itartinimus. Butu kaip celofanas. Tik dziovint ji reiktu ne pagal instrukcija 24 val., o tiek pat dienu. Ale as niekur ir neskubu.
Vat nezinau kaip reaguos dar gyvos amalo sakeles/sakneles; todel ir ketinau minutei drykstelt i mikrobangufke, kad galutinai gyvasti uzdubasinciau.
Bet kai taip sakai... Nu as visumoj dar nesu apsisprendes ka daryt... Pasiklausysiu patarimu ir tada jau KIRSIU!
P.S. 10 kartu mieruok, o tik devinta - kirpk
Jo. Versija su mikrobange - ... Reik uzpatentuot, nes tai yra pirmas dalykas kuri pats sukuriau po eilerasciu "Traku pilis", "Anyksciu silelis", "Pucia vejas kapininis" ir 9-osios simfonijos) "Kurdu sokis su Snieguole"
P.S.(2) Pilnai tikiu, kad pacukes gali ir nezinot "kapininio"! Jei kas nors pageidaus,- galiu perrasyt (o priedainio vertima i rusu kalba jau dabar uzrasysiu):
Nischij ochen ispugalsa,
Palcem zhopu zatykal.
A pokoinik rasmejalsa.
Gromko piornul i propal.
----------------------------
Carma. ***. Tai Tu uz mane (kaip buvom susitare) ar kaip? Kas Tau labiau patinka: svetimos moterys, vyras ar as? A???
P.S.(3) Man tai butu vianareiksmiskai - AS!