Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Maniškiai akvai siaubingai apleisti-žaliais dumbliais stiklai užmaumoją. Turėjau daug darbelio su gėlynų , kapinių, dokumentų tvarkymais.
Vakar susitvarkiau 19 ltr. kubelį. Šiandien imsiuosi 40 ltr.-mesiu lauk kukulinius akmenis ir kažkaip bandysiu turimas žoles sugrupuoti. Jame buvo 4 lialiusai, tai 2 kažkur nugaravo. Priaugo gausybė raudonų pecilijų mailiaus, atrodo ne akvas, o raudonoji mišrainė. Reik iki birželio mėn. perteklium atsikratyti.
Didysis akvas vėl džiunglės, tvarkyti bandysiu ryt.
Jokių tragedijų akvuose neįvyko, tik šeimininkė apsileido, ūkio nebesužiūri.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dilma, kaip tavo krevetynas?
Liaudis ištroškus foto reportažo. Gal įmanoma?
Atsakyti
Laukiat vasaros? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 05 15, 17:03)
Laukiat vasaros?  lotuliukas.gif

Kai taip už lango šlapia-TAIP drinks_cheers.gif
Aš akvariumus mėgstu, bet nemėgstu pati lyg akvariume gyventi. O dar visą savaitėlę žada lietų. Gamtai ir tų dviejų dienų užtektų. Man irgi.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 05 15, 16:20)

Dilma, kaip tavo krevetynas?
Liaudis ištroškus foto reportažo. Gal įmanoma?

Reik nakties laukt, nes dieną ten saulė šviečia, neina normaliai nufotografuot. Galvojau per Eurovizijos naktį nufotkinsiu, ale pamiršau doh.gif blush2.gif . O jis dukros kambary. Bet bus bus, pažadu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 05 15, 21:23)
Reik nakties laukt, nes dieną ten saulė šviečia, neina normaliai nufotografuot. Galvojau per Eurovizijos naktį nufotkinsiu, ale pamiršau doh.gif  blush2.gif . O jis dukros kambary. Bet bus bus, pažadu biggrin.gif

Lauksim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ,kury laika buvau patenkinta savo akvuku ,ateidavau pasiskaitinedavau jusu bedeles ,pasidziaugdavau jusu dziaugsmeleis,bet ir mane istiko beda vidinis filtras uzlinko reik issirinkti tik nezinau kuris geresnis ir patogesnis naudoti.Du filtrai vidinai kuris geresnis FAN-2 ar AQUAEL ASAP,500,labai prasau padekit patarkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(emile3 @ 2016 05 16, 12:29)
Sveikos ,kury laika buvau patenkinta savo akvuku ,ateidavau pasiskaitinedavau jusu bedeles ,pasidziaugdavau jusu dziaugsmeleis,bet ir mane istiko beda vidinis filtras uzlinko reik issirinkti tik nezinau kuris geresnis ir patogesnis naudoti.Du filtrai vidinai kuris geresnis FAN-2 ar AQUAEL ASAP,500,labai prasau padekit patarkit    g.gif

Keliem cia litram?
As fan 1 pakeiciau i jbl i80 berods, tai tikrai labiau sitas ir patiko. Yra ir galingesniu ju.
Atsakyti
O mes užsisakėm didesnį akvariumą ir dar 30ltr nusipirkom, - sakėm bus neršykla/mailiaus auginimui smile.gif
Kai pagamins naująjį, - pardavinėsiu dabartinį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 05 16, 14:43)
Keliem cia litram?
As fan 1 pakeiciau i jbl i80 berods, tai tikrai labiau sitas ir patiko. Yra ir galingesniu ju.

126 litru akvukas
Atsakyti
Suprantu, kad atsakymai i mano klausimus gal imanomi nelabi vienareiksmiski, bet...
1. Dumbliai labiau megsta sviesa ar tamsa? T.y. esant dumbliam apsvietima labiau reiktu mazint ar didint?
2. Dumbliai labiau megsta didesne ar mazesne srove?
3. Ar oro burbuliatorius turi reiksmes dumbliams?
Atsakyti
Jei viskas būtų taip paprasta biggrin.gif . Skirtingi dumbliai mėgsta skirtingus dalykus. Vieni - ryškų apšvietimą, kiti - per silpną. Barzda, pvz, labai gerai auga srovėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emile3 @ 2016 05 16, 16:59)
126 litru akvukas

Pas mane Aquel turbofilter 500. berods taip vadinas...tik as emiau be keramikos, kad nebutu toks griozdas...Labai norejau JBL vidinio, bet bais anas didelis schmoll.gif Fan 2 turejau 60ltr akve, dabar ji ikisau i 45 ltr akvuka biggrin.gif
Atsakyti