tai ryt pradedam spalvint nauja lentute

spaliuke29, 07 Bal 2016 - 18:24, parašė:
spaliuke29, 07 Bal 2016 - 18:24, parašė: ![]()
baikit juk tik snd maziau kaloriju gavosi
nei nusilpsiu, nei nusibadausiu per diena, vakarienei jei buciau ne darzoves valgius butu gerokai padidejas kaloriju kiekis, bet labai brokoliu norejau
spaliuke29, 07 Bal 2016 - 19:24, parašė:
spaliuke29, 07 Bal 2016 - 19:24, parašė: ![]()
Frofesorė, 07 Bal 2016 - 19:33, parašė:
Frofesorė, 07 Bal 2016 - 19:33, parašė: ![]()
oj nesakyk...as su svarstyklem nedraugauju, vis dar
bet dzin, jauciuosi gerai, lengvai, net sonuose atrodo kumpiai pamazu mazeja, pilvos neber, tik skura ta, kuri tik atsisedus matosi
tegu rodo ka nori, gal savaitgali pavyks naujas svarstykles nusipirkt, tai taip graziai as senasias sviesiu i konteineri
**NoTa**, 07 Bal 2016 - 20:01, parašė:
**NoTa**, 07 Bal 2016 - 20:01, parašė: ![]()
Jei tikrai tas dzin tikrai dzin, tai pavydu
![]()
O aš nors ir neblogai jaučiuosi, ir sau patinku, bet svarstyklės yra mano geros savijautos garantas. Jei jos daugiau rodo, nei noriu, man panika
Frofesorė, 07 Bal 2016 - 20:26, parašė:
Frofesorė, 07 Bal 2016 - 20:26, parašė: ![]()
nu nera visiskai dzin, bet as siuo atveju tikrai galvoju, kad svarstyklems kaput truputi. jos tiek trankytos, metytos ( mergina mano gi mat sumano kartais pasisvert
) , paskutiniu metu net batareikas keiciu kaip kojines, vis "nudusta". nu ir siaip, ne vien man "pievas" rodo, vyras per para yra "numetes" ~4kg, nu ar realu? arba tas stumdymas po kelis cm ir vis skirtingi skaiciai
nu ner tos grindys ant tiek nelygios, kad sitaip rodytu. todel jungiu sveika prota- prasibegu vis, maitinuosi graziai, po 18val nevalgau, nu negali tas svoris i pliusa eit ar isvis vietoj stovet. raumenys gi nuo savaites su trupuciu begiojimo augti nepraejo
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė