Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(smile_at @ 2016 03 31, 18:47)

Angeliux, man nuo sausio 9 d nukrito 8 kg  rolleyes.gif  pradejus gerai krito, o toliau jau sunkiau  blush2.gif

va asirgi apie tiek mastau bigsmile.gif siaip ziuresiu kaip ryt, bet bandysiu patekti i 6 zona, tai tikslas butu 69.9
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 03 31, 19:57)
panos darysit statymus, kiek priaugsiu?  biggrin.gif

o koki priza pasiulysi? biggrin.gif man kazkaip akyse stovi +24 kg blush2.gif as suri issiunciau, kazi ar patiko Aurai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 31, 20:01)
o koki priza pasiulysi?  biggrin.gif man kazkaip akyse stovi +24 kg  blush2.gif  as suri issiunciau, kazi ar patiko Aurai  bigsmile.gif

gero vyno bonka biggrin.gif ka gi as dar galiu pasiulyti biggrin.gif

boze, moterie, nori mane virs 100kg gimdyt varyt? lotuliukas.gif ar uz +21 kersyji? lotuliukas.gif
ok, isirasau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 31 kovo 2016 - 19:05
Piku dama sveikinimai thumbup.gif
statau uz 16

Meniu
duonos rieke, puse indelio silkes su pievagrybiais
2 duonos riekes, pastetas, pomidoras, salotu vazonelis
puse karstai rukytos skumbres, salotos is ridikeliu ir agurko su grietine, puse kriauksles duonos
sportas pilateso treniruote

Taip sunervino siandien darbe i pabaiga kad pablioviau kaip reikalas, mb guosdamas vyno pripyle, gurksnoju dabar..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 31 kovo 2016 - 19:07
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 03 31, 19:57)
ai, bala nemate, nieko ta savaite-kita nepakeis manau  irnesakyk.gif

nu pagaliau wub.gif jau siandien buvau uzmacius, kad pakeitei zinute apie vaiduokli, tai tylejau ir toliau biggrin.gif viskas gi bus gerai thumbup.gif

hmmm, dabar reik pagalvot g.gif jau pamirsau, kiek spaliuke su angeliuku priaugusios buvo?
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 03 31, 18:57)
ai, bala nemate, nieko ta savaite-kita nepakeis manau  irnesakyk.gif

Sveikinu wub.gif
kiek dabar sveri?

QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 31, 19:01)
va asirgi apie tiek mastau  bigsmile.gif  siaip ziuresiu kaip ryt, bet bandysiu patekti i 6 zona, tai tikslas butu 69.9

as irgi noriu pagaliau grizti i 6.. zona. Imk tiksla be skaiciu po kablelio biggrin.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 03 31, 19:04)
gero vyno bonka  biggrin.gif  ka gi as dar galiu pasiulyti  biggrin.gif

boze, moterie, nori mane virs 100kg gimdyt varyt?  lotuliukas.gif ar uz +21 kersyji?  lotuliukas.gif
ok, isirasau  biggrin.gif

Jei galiu dalyvauti spejime, duodu +18 kg g.gif

QUOTE(qqte @ 2016 03 31, 19:06)
Taip sunervino siandien darbe i pabaiga kad pablioviau kaip reikalas, mb guosdamas vyno pripyle, gurksnoju dabar..

Kas ten taip negraziai su tavim unsure.gif imk 4u.gif
Atsakyti
smile_at, 80 kg dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 03 31, 19:20)
smile_at,  80 kg dabar smile.gif

Na tai gal maziau tuomet priaugsi, max. kokiu 15 kg speju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 03 31, 19:20)
smile_at,  80 kg dabar smile.gif

jei dabar tiek, tai speju +14 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 31, 20:08)
nu pagaliau wub.gif  jau siandien buvau uzmacius, kad pakeitei zinute apie vaiduokli, tai tylejau ir toliau biggrin.gif viskas gi bus gerai  thumbup.gif

hmmm, dabar reik pagalvot g.gif  jau pamirsau, kiek spaliuke su angeliuku priaugusios buvo?

vistiek kazkuri landziodama forume gali uzmatyti pagalvojau blush2.gif norejau pati pranesti, o ne kaip su DG kazkada buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 03 31, 19:27)
vistiek kazkuri landziodama forume gali uzmatyti pagalvojau  blush2.gif  norejau pati pranesti, o ne kaip su DG kazkada buvo smile.gif

kaip dziaugiuosi del jusu wub.gif saugok zirniuka wub.gif

o kas buvo ? g.gif
Atsakyti
PD as +13 sakau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 31, 19:08)
nu pagaliau wub.gif  jau siandien buvau uzmacius, kad pakeitei zinute apie vaiduokli, tai tylejau ir toliau biggrin.gif viskas gi bus gerai  thumbup.gif

hmmm, dabar reik pagalvot g.gif  jau pamirsau, kiek spaliuke su angeliuku priaugusios buvo?

as 18,4, Angeliux maziau liktai
Atsakyti