Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zittute @ 2016 03 30, 10:50)
merginos, per tarpininkes dabar babiators akinukai po 15.99 dol. Tik man klausimas kilo: pas mus juos weeride parduoda po 28 eur, bet taiko metu garantija nuo pametimo ir luziu (o raso kad neluzta jie smile.gif . Kazin, ar verta siustis is USA? Nes ten tai jau garantijos nebetaikys? g.gif Kur Jus perkat, kaip darot?

Kazin ji labai skiriasi nuo siu http://www.nakiki.de/deal/16720/ ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaReina @ 2016 03 30, 13:50)
Kazin ji labai skiriasi nuo siu http://www.nakiki.de/deal/16720/g.gif

o kiek iš ten pristatymas? arba gal kas pirksite, prisijungčiau su 2 porom akinių.
Atsakyti
Gal butu norinciu jungtis prie iherb.com su ~puse krepselio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 03 30, 13:02)
o kiek iš ten pristatymas? arba gal kas pirksite, prisijungčiau su 2 porom akinių.

Cia tik prisijungus matos? Gal kas atsakys, kokia cia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 03 30, 13:09)
Pas mane nuo anksčiau krepšelyje yra prekės su nuolaidomis. Nors nuėjus pagal linką, prekei nuolaidos nėra. Su kodu dar papildomus 15% duoda. Kažin neatšauktų vertbauded užsakymo, jei užsakyčiau?

Manau ne, aš šiandien gavau siuntinuką, kur su minus 15 eur užsakinėjau, tai viena prekė buvo krepšely su senesne nuolaida, kai pirkau nuolaida buvo mažesnė. Bet pritaikė tą, kuri krepšelyje buvo pritaikyta iš anksčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 30, 13:40)
Panos, kas gali parasyti, kai kooperuojates ir perkate per nuomos adresa , kaip jus shipa skaiciuojate ? nesversi gi kiekviena ruba sad.gif noreciau parinkti is vienos parduotuves, bet nezinau ka rasyti del kainos, kokia bus galutine sad.gif kas patars busiu dekinga smile.gif

Sveriu kiekvienai atskirai 4u.gif Be to, reikia nepamiršt, kad pervežėjams mokate ir už pakuotės (pvz., dėžės) svorį, tai realiai skaičiai už kg gaunasi šiek tiek didesni, nei skelbiama. Žodžiu, tenka šiek tiek paskaičiuoti, automatiškai nesigauna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 30, 14:48)
taigi va kad sveriam... gaunam ir kiekvienos prisijungusios susveriam ir padauginam is ikainio... 4u.gif

O taip...ir mane ziauriai knisa tie sverimai unsure.gif dabar va pirkau is Asdos su 3 draugem, smutkiu kalnas ir issiunte per 6 kartus! Tai reiks ir dezes pasvert ir padalint...buciau siuntus tiesiai i lt,bet pirkau mazajai virtuvele,o jos nesiuncia i lt
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 30, 12:48)
taigi va kad sveriam... gaunam ir kiekvienos prisijungusios susveriam ir padauginam is ikainio... 4u.gif

is esmes taip butu sazininga smile.gif bet nu ka as zinau, jei koks apatinis trikotazas smile.gif)) tai cia svarstykliu reikia maistui smile.gif kad tiksliai parodtu smile.gif bet aciu , kad atsakete smile.gif reikia kazka galvoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 30, 14:08)
Cia tik prisijungus matos? Gal kas atsakys, kokia cia ju kaina?

Nuo 14.99 eur

Pavyzdys:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 30, 12:43)
Suma dalini is kiekio smile.gif
Arba is nariu smile.gif

aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 30, 11:29)
Maniškis išaugo Nike baltus iš SD pirktus tokio dydžio, atiduočiau, bet ne iš Vilniaus esu ax.gif .
Papildyta:
Nu va, dabar perskaičiau, kad balti netinka biggrin.gif

Uz kiek atiduotumet? Mano bernui irgi po lauka reikia kedu ir basiu. Jus is siauliu, ane?
Atsakyti
QUOTE(Jolale @ 2016 03 30, 12:33)
priimciau is windeln.de siuntimui pasidalinti. VILNIUS ARBA PERSIUNCIU

o nuolaidu kodu yra, virs 200 nebetaiko nuolaidos?
Atsakyti