priimciau is windeln.de siuntimui pasidalinti. VILNIUS ARBA PERSIUNCIU
QUOTE(Ditele @ 2016 03 30, 12:22)
reiks, jaučiu, išbandyt tą pirk.de, nes, kaip suprantu, tarpininkų iš Vokietijos nebeliko, o vaikas užsimanė tiurkio spalvos liemenės prie naujų NB
pilki, bet pirma pažiūrėsiu dydį, nes tiksliai nepamenu, koks dydis 34 ar 35 ir brūkštelsiu AŽ
pilki, bet pirma pažiūrėsiu dydį, nes tiksliai nepamenu, koks dydis 34 ar 35 ir brūkštelsiu AŽ
liuks! Aciu!
Gal kas Vilniuje Yoox renkate? papildoma nuolaida yra. Norėčiau jungtis su vienais bateliais 23Eur:)
QUOTE(Ditele @ 2016 03 30, 12:22)
reiks, jaučiu, išbandyt tą pirk.de, nes, kaip suprantu, tarpininkų iš Vokietijos nebeliko,
Kad turbūt jums labiau ne pirkde.lt tinka, o eshopwedrop.lt. pirmųjų sandėliai Kaune, antrųjų Vilniuje.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 30, 11:40)
Kad turbūt jums labiau ne pirkde.lt tinka, o eshopwedrop.lt. pirmųjų sandėliai Kaune, antrųjų Vilniuje.
pirkde.lt ir turėjau omenyje
QUOTE(zittute @ 2016 03 30, 11:50)
merginos, per tarpininkes dabar babiators akinukai po 15.99 dol. Tik man klausimas kilo: pas mus juos weeride parduoda po 28 eur, bet taiko metu garantija nuo pametimo ir luziu (o raso kad neluzta jie . Kazin, ar verta siustis is USA? Nes ten tai jau garantijos nebetaikys? Kur Jus perkat, kaip darot?
O kurioj cia pardej?kiek kainuos tie akiniai su siuntimu ir tarpininkavimu?man tamsus miskas tie pirkimai is jav as irgi poros noreciau...
QUOTE(Ditele @ 2016 03 30, 12:42)
pirkde.lt ir turėjau omenyje
Jūs gi Vilniuje, tai kodėl Kauno pirkde.lt?
Vertbaudet duoda 15 proc. nuolaidą ir free deliverį
kaip sugebėti įsibrauti į nakiki,kad dėtų į kašiką?
arba gal kas vilniuj renkate?
arba gal kas vilniuj renkate?
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 30, 12:44)
O kurioj cia pardej?kiek kainuos tie akiniai su siuntimu ir tarpininkavimu?man tamsus miskas tie pirkimai is jav as irgi poros noreciau...
as pas kate25 tarpininke visad perku, tai pas ja sake nera taxu toj pardej (drugstore), tai manieji issirinkti akinukai 15.99+ 15proc komisiniai ir + svoris atsiuntimo (1 kg 14 dol). Bet jie sake lengvi, keli gramai, nes be dekliuko tie pigieji, o poliarizuoti tai su deklu buna, tada aisku ir svoris truputi dideja.
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 30, 12:48)
Man taip pat aktualu
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 30, 13:48)
Vertbaudet duoda 15 proc. nuolaidą ir free deliverį
Pas mane nuo anksčiau krepšelyje yra prekės su nuolaidomis. Nors nuėjus pagal linką, prekei nuolaidos nėra. Su kodu dar papildomus 15% duoda. Kažin neatšauktų vertbauded užsakymo, jei užsakyčiau?