Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

per operą deda į krepšį
Atsakyti
Panos, gal turit kokius bačiukus berniukui, gali būt ir išaugti, kad tiktų daužytis po kiemą biggrin.gif nebeįkiša kojos į nei vienus turėtus verysad.gif naujų gražių batų gaila ax.gif Dydis 33/34. Kad tiktų 20,8 cm pėdutei.
Atsakyti
Mergaitės, o iš ernstings family.de pačioms negalima pirkti blush2.gif ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 30, 13:03)
Panos, gal turit kokius bačiukus berniukui, gali būt ir išaugti, kad tiktų daužytis po kiemą biggrin.gif nebeįkiša kojos į nei vienus turėtus  verysad.gif naujų gražių batų gaila  ax.gif Dydis 33/34. Kad tiktų 20,8 cm pėdutei.

man irgi reiktų dėvėtų po kiemą 29-30 dydžio ax.gif gal kas išaugot?
platesnei pėdai su lipukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 30, 11:03)
Panos, gal turit kokius bačiukus berniukui, gali būt ir išaugti, kad tiktų daužytis po kiemą biggrin.gif nebeįkiša kojos į nei vienus turėtus  verysad.gif naujų gražių batų gaila  ax.gif Dydis 33/34. Kad tiktų 20,8 cm pėdutei.

Kedukai tiktų?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2016 03 30, 12:04)
Mergaitės, o iš ernstings family.de pačioms negalima pirkti blush2.gif  ax.gif ?

kodel? sakyčiau galima. Pristatymas tik Vokietijoje. cia kazkas i bonprix panasaus.
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2016 03 30, 12:08)
Kedukai tiktų?

juo bigsmile.gif tik ne balti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 30, 10:34)
o kam nors leidžia dėti į kašiką?  g.gif
http://www.nakiki.de...3-Reifen_gruen/
Vikrija man tik per telefoną rodo in internet exploler  4u.gif  chome neatidaro

man leidžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 30, 11:17)
kodel? sakyčiau galima. Pristatymas tik Vokietijoje. cia kazkas i bonprix panasaus.
Papildyta:
juo  bigsmile.gif tik ne balti biggrin.gif

bigsmile.gif reiks, jaučiu, išbandyt tą pirk.de, nes, kaip suprantu, tarpininkų iš Vokietijos nebeliko, o vaikas užsimanė tiurkio spalvos liemenės prie naujų NB doh.gif ax.gif
drinks_cheers.gif pilki, bet pirma pažiūrėsiu dydį, nes tiksliai nepamenu, koks dydis 34 ar 35 ir brūkštelsiu AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
o kiek siuntimas is nakiki?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 30, 12:03)

Maniškis išaugo Nike baltus iš SD pirktus tokio dydžio, atiduočiau, bet ne iš Vilniaus esu ax.gif .
Papildyta:
Nu va, dabar perskaičiau, kad balti netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 03 30, 12:08)
man irgi reiktų dėvėtų po kiemą 29-30 dydžio  ax.gif gal kas išaugot?
platesnei pėdai su lipukais blush2.gif

as turiu naujus puma kedukus . raso 31 dydis bet tikrai mazinti g.gif 18cm pedutei tinkami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 30, 12:29)
Maniškis išaugo Nike baltus iš SD pirktus tokio dydžio, atiduočiau, bet ne iš Vilniaus esu ax.gif .
Papildyta:
Nu va, dabar perskaičiau, kad balti netinka biggrin.gif

netinka, nes bus juodi tą pačią sekundę. gaila batų smile.gif turėjo timberlandus, faini lengvi patogūs bačiukai, bet tai kur ten.... tada dar buvo nexto faini odiniai trumpi aulinukai. uždėjau, nugramdė kulniuką, galvoju gal po žiemos nepratęs. bet žiūriu, kad kulniukas nutemptas nes ilgio trūksta užtat ir gramdo sad.gif gaila naujų batų, nes lauke žaisdamas jis jų tikrai nesaugo.. sad.gif
Atsakyti