per operą deda į krepšį
Panos, gal turit kokius bačiukus berniukui, gali būt ir išaugti, kad tiktų daužytis po kiemą nebeįkiša kojos į nei vienus turėtus naujų gražių batų gaila Dydis 33/34. Kad tiktų 20,8 cm pėdutei.
Mergaitės, o iš ernstings family.de pačioms negalima pirkti ?
QUOTE(JMD @ 2016 03 30, 13:03)
Panos, gal turit kokius bačiukus berniukui, gali būt ir išaugti, kad tiktų daužytis po kiemą nebeįkiša kojos į nei vienus turėtus naujų gražių batų gaila Dydis 33/34. Kad tiktų 20,8 cm pėdutei.
man irgi reiktų dėvėtų po kiemą 29-30 dydžio gal kas išaugot?
platesnei pėdai su lipukais
QUOTE(JMD @ 2016 03 30, 11:03)
Kedukai tiktų?
QUOTE(Ditele @ 2016 03 30, 12:04)
kodel? sakyčiau galima. Pristatymas tik Vokietijoje. cia kazkas i bonprix panasaus.
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2016 03 30, 12:08)
Kedukai tiktų?
juo tik ne balti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 30, 10:34)
o kam nors leidžia dėti į kašiką?
http://www.nakiki.de...3-Reifen_gruen/
Vikrija man tik per telefoną rodo in internet exploler chome neatidaro
http://www.nakiki.de...3-Reifen_gruen/
Vikrija man tik per telefoną rodo in internet exploler chome neatidaro
man leidžia
QUOTE(JMD @ 2016 03 30, 11:17)
kodel? sakyčiau galima. Pristatymas tik Vokietijoje. cia kazkas i bonprix panasaus.
Papildyta:
juo tik ne balti
Papildyta:
juo tik ne balti
reiks, jaučiu, išbandyt tą pirk.de, nes, kaip suprantu, tarpininkų iš Vokietijos nebeliko, o vaikas užsimanė tiurkio spalvos liemenės prie naujų NB
pilki, bet pirma pažiūrėsiu dydį, nes tiksliai nepamenu, koks dydis 34 ar 35 ir brūkštelsiu AŽ
o kiek siuntimas is nakiki?
QUOTE(JMD @ 2016 03 30, 12:03)
Maniškis išaugo Nike baltus iš SD pirktus tokio dydžio, atiduočiau, bet ne iš Vilniaus esu .
Papildyta:
Nu va, dabar perskaičiau, kad balti netinka
QUOTE(Dziugile @ 2016 03 30, 12:08)
man irgi reiktų dėvėtų po kiemą 29-30 dydžio gal kas išaugot?
as turiu naujus puma kedukus . raso 31 dydis bet tikrai mazinti 18cm pedutei tinkami
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 30, 12:29)
Maniškis išaugo Nike baltus iš SD pirktus tokio dydžio, atiduočiau, bet ne iš Vilniaus esu .
Papildyta:
Papildyta:
netinka, nes bus juodi tą pačią sekundę. gaila batų turėjo timberlandus, faini lengvi patogūs bačiukai, bet tai kur ten.... tada dar buvo nexto faini odiniai trumpi aulinukai. uždėjau, nugramdė kulniuką, galvoju gal po žiemos nepratęs. bet žiūriu, kad kulniukas nutemptas nes ilgio trūksta užtat ir gramdo gaila naujų batų, nes lauke žaisdamas jis jų tikrai nesaugo..