Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2016 04 02, 22:15)
1. bandyti siųsti UK, DE, PL adresais
2. bandyti rašyti eshopwedrop - jie planuoja daryti nuomą IT, gal pabandymui Jūs tiktumėt smile.gif

Dėja tinka tik adresas Italijoje,kitur niekur nesiunčia smile.gif
Ačiū už idėją dėl eshopwedrop - būtinai susisieksiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuje uzsakynes is mytoys.de??? Parasykit i AZ.prisijungsciau
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2016 04 03, 08:31)
o zara tik per tuki pirkt galima? nesiuncia tiesiai? užmačiau fainu liemenių ir slim fit marškinių sūnui.

tiesiai bus galima pirkti nuo balandžio 6 d.

Papildyta:
Kur dar be windeln ir mytoys galima rasti lauko žaidimams skirtų dalykėlių? Gal pastebėjote kuriuo laiku labiausiai apsimoka pirkti?
Atsakyti
Gap duoda papildomą 15 proc nuo sale prekių. Nieko nereikia, bet prisikroviau už virš 100 eur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2016 04 03, 09:55)
Renku Boots Kaune per UK adresą. Yra papildoma 10% nuolaida. Atvežimas į LT pagal Tukio įkainius.

Rašykit į AŽ, duosiu email  4u.gif

normaliai jums praeina? idomu kodel pastarasias 3 savaites man visus atsaukia
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 04 03, 10:09)
normaliai jums praeina? idomu kodel pastarasias  3 savaites man visus atsaukia

gausi tiesiai i lt pirkt smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turi ir nereikia gap.eu koduka 20%, kur su naujienlaiskiu atsiuncia ?
as uzsisakiau, nu niekaip negaunu unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 04 03, 11:13)
Merginos, gal kas turi ir nereikia gap.eu koduka 20%, kur su naujienlaiskiu atsiuncia ?
as uzsisakiau, nu niekaip negaunu  unsure.gif  verysad.gif

Bet tas 20 proc. kodukas neduoda nuolaidos sale prekėms mirksiukas.gif . Gal tik dabar užsisakėt, gal savaitgaliais nesiunčia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 04 03, 10:58)
Kur dar be windeln ir mytoys galima rasti lauko žaidimams skirtų dalykėlių? Gal pastebėjote kuriuo laiku labiausiai apsimoka pirkti?

Labai skirtingai, vienoje parduotuvėje vieni daiktai pigesni, kitoje kiti, parduotuvių daug, taj jei man ko reikia, ieškau konkretaus daikto. Sudomino Žalia Rūta su namukais lauke vaikams (pvz.: http://www.mytoys.de...ca06.02/1981971 ) , pati žiūrinėju saviškiui, bet kažko labai pigiau nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2016 04 03, 11:40)
Gal kas Vilniuje uzsakynes is mytoys.de??? Parasykit i AZ.prisijungsciau

Aš ir prisijungčiau prie www.mytoys.de. parašykit ir man prašau a.ž. Vilniuje mes.
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 04 03, 10:58)
tiesiai bus galima pirkti nuo balandžio 6 d.

Papildyta:

Ieškojau smėlynės, pigiausia buvo senukuose nes lauko navaroram davė -30% prieš 2 metus. Pirkom medinę, nudažėm. Čiki. Tada supynių ieškojau. Vėl, ta pati pigiausia buvo Thomas Phillips ir jokio laukimo. Buvo taip pat nuolaida. Viską pirkom pavasarį. Tikėtina kad galima ir čia sulaukt kažko panašaus ir pačiupinėt. Tik nameliai buvo pigesni internetu perkant. Bet paguglinus per skelbiu.lt yra daug prekiaujanciu jais tom pačiom interneto kainom. Bet mes jo nepirkom. Vieni nestabilūs, kiti maži. Nupirkom palapinę. Labai pritiko. Už 15€ sužaidė iki skylių, negaila buvo išmest. O šiemet nupirkom lauko krepšį savo bachūriukui, tai ramu biggrin.gif įsivaizduoju kad namelis kažkur toli praeity liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 04 03, 11:09)
normaliai jums praeina? idomu kodel pastarasias  3 savaites man visus atsaukia

Normaliai smile.gif
Atsakyti