Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 04 02, 20:40)
o iki kada NEXT taikys nuolaida?

rytoj dar taikys ir viskas.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Ilindau cia pas jus ieskoti tokios info - ar Italijoje perkate (jei nesiuncia i Lt, o tik IT vietoje pristato)? O gal zinote kas adresus sandeliu ten turi ir nuomuoja? Nerandu niekur info apie apsipirkima Italijoj... g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal yra drabužiams nuolaida iš www.mytoys.de? Prisijungčiau, jei kuri renka užsakymą..
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2016 04 02, 22:03)
Labas vakaras  smile.gif
Ilindau cia pas jus ieskoti tokios info - ar Italijoje perkate (jei nesiuncia i Lt, o tik IT vietoje pristato)? O gal zinote kas adresus sandeliu ten turi ir nuomuoja? Nerandu niekur info apie apsipirkima Italijoj...  g.gif
Aciu  4u.gif

1. bandyti siųsti UK, DE, PL adresais
2. bandyti rašyti eshopwedrop - jie planuoja daryti nuomą IT, gal pabandymui Jūs tiktumėt smile.gif
Atsakyti
Ar jums pavyksta pastaruoju metu apsipirkt Boots per tuki? Blem man visus uzsakymus atsaukineja
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2016 04 02, 19:26)
Turiu klausima ne visai i tema. Kuo jus valote akrilines vonias? Cia perkate ar siunciates? Gal kas parekomenduos koki valikli, kad tikrai kalkes valytu? Senukuose nusipirkau valikli dar viena isbandyti, nu slamstas visiskas doh.gif naudojome anksciau ravak, bet is senuku dingo, specialiai reikia vaziuoti ieskoti kur pirkti. Bet galvoju gal kas parekomenduos tikrai demesio verta ax.gif

Buna spec nukalkintojai. O pas jus pacioj vonioj kalkeja?
Man uztenka acto pagrindu Sodasan purskalo (man jis siaip namu ruosoj Nr.1). Pas mane gal tik matosi ant chromo daliu, tai uztenka psyk psyk ir tobulai blizga. Kartais su tos pacios firmos pieneliu 'prasieinu'. O vat siulems tarp plyteliu (nes tamsios) - kazko kito reiketu, to spec nukalkintojo, manau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 balandžio 2016 - 21:30
Gal kas renkate SD PANEVEZYJE?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 02, 22:23)
Buna spec nukalkintojai. O pas jus pacioj vonioj kalkeja?
Man uztenka acto pagrindu Sodasan purskalo (man jis siaip namu ruosoj Nr.1). Pas mane gal tik matosi ant chromo daliu, tai uztenka psyk psyk ir tobulai blizga. Kartais su tos pacios firmos pieneliu 'prasieinu'. O vat siulems tarp plyteliu (nes tamsios) - kazko kito reiketu, to spec nukalkintojo, manau g.gif

Pas mus vanduo su gelezim turbut, nes ruduoja vonioje, tai dazniau nepavalius, veliau tenka vargti. Ravak patiko, paputskei ir lengvai viskas nusivale. Bet galvoju gal far kokiu alternatyvu yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2016 04 03, 00:31)
Pas mus vanduo su gelezim turbut, nes ruduoja vonioje, tai dazniau nepavalius, veliau tenka vargti. Ravak patiko, paputskei ir lengvai viskas nusivale. Bet galvoju gal far kokiu alternatyvu yra ax.gif

Man vonia gerai valo Harpic'as blush2.gif tik jau visu blizganciu vietu juo nereiktu valyt ax.gif
Sodasan reiks pabandyt ir man ax.gif

Virtualnaja, knygas nuvezkit i Mint Vinetu wink.gif pasidomekit-bet bent anksciau jie viska paimdavo ir dar truputi pinigu duodavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 04 02, 22:55)
Man vonia gerai valo Harpic'as  blush2.gif  tik jau visu blizganciu vietu juo nereiktu valyt  ax.gif
Sodasan reiks pabandyt ir man  ax.gif

Virtualnaja, knygas nuvezkit i Mint Vinetu wink.gif pasidomekit-bet bent anksciau jie viska paimdavo ir dar truputi pinigu duodavo wink.gif

aciu reikes pasidometi smile.gif
Atsakyti
Grazi virtuvele, bet, speju, kad visas fainumas tie priedai, o ju mazoka http://www.windeln.d...holzkueche.html

Kaip gerai, kad kinetini smeli pirkau su priedais, visas fainumas, kad yra ka ir su kuo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 balandžio 2016 - 23:22
QUOTE(taskiukas @ 2016 04 02, 22:31)

pas mus tas pats variantas, kartais kai pritrūkstu chemikalų, melamino kempinėlės neblogai suveikia:)
Atsakyti