Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kristrar @ 2016 04 02, 17:45)
Pas mus kieme jos budavo. Bande ir i nama verztis, bet palei pamata papylem pastebeje. Kolkas ramu.
Nu jos zusta neperreina fairio ribos.

o skruzdes lenda dabar (pavasari)? Pas mus tada kazkokios kitokios. Skraidancios. Ir islenda vasara keliom savaitem. Buvau skaicius, kad ju motineles turi isskristi kita lizda sukti.
Idomu Fairy ir nuo ju padetu?
Atsakyti
Turiu klausima ne visai i tema. Kuo jus valote akrilines vonias? Cia perkate ar siunciates? Gal kas parekomenduos koki valikli, kad tikrai kalkes valytu? Senukuose nusipirkau valikli dar viena isbandyti, nu slamstas visiskas doh.gif naudojome anksciau ravak, bet is senuku dingo, specialiai reikia vaziuoti ieskoti kur pirkti. Bet galvoju gal kas parekomenduos tikrai demesio verta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskiukas: 02 balandžio 2016 - 18:27
QUOTE(sindija @ 2016 04 02, 15:46)
Merginos, gal yra siandien uzsakanciu is AMAZON.DE? prisijungciau. Labai skubiai reikia.

prisijungciau ri as , Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(ADzyy @ 2016 04 01, 11:07)
Gal galetumete pakomentuoti HUDORA paspirtukus smile.gif O is MYtoys siuncia i LT, ar reikia per tarpininkus ar nuomuojamus adresus? smile.gif

Isbandziau vakar gauta Hudora paspirtuka big Weals 205 iki 100kg (melsvas pas mane). Susinervinau doh.gif Visos taip gyre, o man toks siaubingai totalus barskaliukas - net nesuprantu, kas pas ji ten barska, bet tikrai barska ir trata. Rieda neblogai, nes dideli ratai, taciau visa kita mane sunervino. Kaip ir galvojau kai atejo - teks vyrui suvazineti lotuliukas.gif o sau visgi bandysiu imti micro original. Bandem centre - Katedros aiksteje ir pan. Tai kai namo vaziavau su vezimuku o vyrus savo palikau aiskteje, tai is tolo isgirdau, kad atvaziuoja is paskos, nes garsas is toliausiai - vos ne per puse kvartalo. O sunaus paspirtukui jau tuoj trys metai ir jokio garso, lekia tokiu pat greiciu jei ne dar greiciau su mazias ratukais....Po to ir kitus vaikus vazinejancius mieste apziurinejau - tai istiesu, kur labai barskejo - hudoros tokie patys. Na aisku dar kazkiek ten toks barska nesimo dirzas - galvojau, kad nuemus sumazes barskejimas - bet ne, sone toks pat rozinis vazinejo be dirzo - barska, trata, nors gal ir smagiai lekia.....Zodziu susinervinau...ir supykau ant Hudoros - daugiau nepirksiu nieko. Dar nebandeme rieduciu, bet kai apziurejau (jau rasiau anskciau), kad nustebino, kad ranka pasukus ratukus jie nesisuka, o is karto stoja...Dar siandien ikisau ranka paziureti kaip vidus - tai irgi keistai pasirode - toje vietoje, kur atsilenkia bato liezuvis - tokia kieta linija - susilenkimas - itariu gali trinti ir spausti koja - bet pakolkas cia tik spejimas.
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2016 04 02, 19:39)
Isbandziau vakar gauta Hudora paspirtuka Visos taip gyre
mano vaikas dar tokiems per mažas, bet kai pirkau pakilnojau Hudoras ir mini micro - tai subjektyvus svorio skirtumas akivaizdus Hudoros nenaudai
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 02, 16:58)
Is kur gaut yoox free sh? verysad.gif

Ir man reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre Gr @ 2016 04 02, 15:44)
Oi, kaip aciu uz info - man kaip tik reikia kazko naujagimio lankynoms  thumbup.gif

o iki kada NEXT taikys nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2016 04 02, 20:30)
Ir man reikia  doh.gif

Susimeskit 3 prekes ir gausit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 02, 18:44)
ateinu pas jus smile.gif kaip visa su fix ideja smile.gif)) buvau pas mama smile.gif)) turiu ziauriai daug knygu ( apie 50 )  , nauju, neskaitytu , didele dalis teisine literatura  , na ir labai daug grozines ( ginikologijos enciklopedija, kazkokia filosofijos zodziu tarp ju yra rimtu geru knygu , yra ir siaip vienam kartui perskaityti )  . Paziurejau as I tas knygas ( kadangi jos lietuviu kalba , o as neskaitau) ir sugalvojau reikia parduoti smile.gif)))))) Ateinu su klausimu, kas gal zino koki Knygu kluba , kur galima sukelti nuotraukas tu knygu ir parduoti ? smile.gif) kas atsakys busiu dekinga smile.gif Eisiu aisku ir pati pasigooglinsiu , bet turiu nuojauta, jei kas patars , tai tikrai patars gera vieta smile.gif

https://pagalba.knyg...s-per-knygos-lt
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 04 02, 19:21)
o skruzdes lenda dabar (pavasari)? Pas mus tada kazkokios kitokios. Skraidancios. Ir islenda vasara keliom savaitem. Buvau skaicius, kad ju motineles turi isskristi kita lizda sukti.
Idomu Fairy ir nuo ju padetu?

Į namus jau praeitą savaitę pradėjau eit, jaučiu ant skruzdėlyno stovim lotuliukas.gif , Yra ir ropojančių ir skraidančių. Ko tik nori pas mus yra ir kurmių dar ir kurklių... Dar braškes ir vyšnias nulesančių paukščių biggrin.gif . Visokių augintinių, žodžiu ax.gif . O dabar dvi antys atskrido, taip įsidrąsina, kad iki durų ateina. Ir stirnos žiemą praeina ax.gif . Kaimynė pasakojo, kad šiemet nugailėo, kad stirnų nematė, ir sekančią dieną žiūri į kiemą atėjo, kad apsidžiauė, o kitą dieną medelius nukramsnojo tie džiaugsmai doh.gif . Pas mus tvora yra- neateina pasidarbuot ax.gif .
Atsakyti
Mergaites , kurios pirkote eobuwie.pl ar viskas tvarkoje su ta parduotuve? kas pristato prekes-kurjeris ar pastas? kaip apmokejimas. tinka visa virtuon?
Atsakyti
Anksciau lagaminu kazkas ieskojo ax.gif secretsales.com samsonitus isparduoda mirksiukas.gif
Atsakyti