Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 04 02, 14:33)

Ar atitiko dydis?
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2016 04 02, 17:18)
Ar atitiko dydis?

Taip. Tik aš kaip nujausdama ėmiau plačiai kojai. Maniau jei smailūs reik platesnių nors mano pėda palygint siauroka. Nesuklydau. Labai patogūs.
Atsakyti
Gal kas Vilniuje ketinat pirkti is vertbaudet.co.uk, labai noreciau striukytes berniukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 02, 15:51)

Mum ir nieks specialaus nepadejo. O va fairy suveike wink.gif aplink zidini apipilam tai jos neissilaksto i kitas vietas
Atsakyti
Sveikos,

gal yra norinciu prisijungti prie http://www.windeln.de , zadu uzsisakineti artimiausiu metu, butu smagu, kad kas prisijungtu pasidalintumem siuntimo islaidas smile.gif gyvenu Pasilaiciuu raj, Vilniuje, dar butu galimybe Zveryne ar Zirmunuose perduoti prekytes, lauksiu norinciu prisijungti per az wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 04 02, 14:17)
Oi surenku,patikekit,su draugem uz 130 svaru pririnkom labai save ribodamos biggrin.gif
Tik sale prekem kodas deja negalioja. O as viska is sale susirinkus. Na papasakokit paskui kaip seksis chimicint biggrin.gif

negalioja ir man sale prekems smile.gif)) neprichimicinsi smile.gif anglai gudresni uz prancuzus smile.gif)))))))
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 04 02, 18:07)
Mum ir nieks specialaus nepadejo. O va fairy suveike wink.gif aplink zidini apipilam tai jos neissilaksto i kitas vietas

Tai jūs apililat, o ne išplaunat grindis feiriu? Ir kiek laiko taip apilylus laikyti? Kaip neišsilaksto? Jos pas mane kažkokiais takais traukia ax.gif .
Atsakyti
ateinu pas jus smile.gif kaip visa su fix ideja smile.gif)) buvau pas mama smile.gif)) turiu ziauriai daug knygu ( apie 50 ) , nauju, neskaitytu , didele dalis teisine literatura , na ir labai daug grozines ( ginikologijos enciklopedija, kazkokia filosofijos zodziu tarp ju yra rimtu geru knygu , yra ir siaip vienam kartui perskaityti ) . Paziurejau as I tas knygas ( kadangi jos lietuviu kalba , o as neskaitau) ir sugalvojau reikia parduoti smile.gif)))))) Ateinu su klausimu, kas gal zino koki Knygu kluba , kur galima sukelti nuotraukas tu knygu ir parduoti ? smile.gif) kas atsakys busiu dekinga smile.gif Eisiu aisku ir pati pasigooglinsiu , bet turiu nuojauta, jei kas patars , tai tikrai patars gera vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 02, 17:41)
Tai jūs apililat, o ne išplaunat grindis feiriu? Ir kiek laiko taip apilylus laikyti? Kaip neišsilaksto? Jos pas mane kažkokiais takais traukia ax.gif .

Pas mus kieme jos budavo. Bande ir i nama verztis, bet palei pamata papylem pastebeje. Kolkas ramu.
Nu jos zusta neperreina fairio ribos.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 02, 18:44)
ateinu pas jus smile.gif kaip visa su fix ideja smile.gif)) buvau pas mama smile.gif)) turiu ziauriai daug knygu ( apie 50 )  , nauju, neskaitytu , didele dalis teisine literatura  , na ir labai daug grozines ( ginikologijos enciklopedija, kazkokia filosofijos zodziu tarp ju yra rimtu geru knygu , yra ir siaip vienam kartui perskaityti )  . Paziurejau as I tas knygas ( kadangi jos lietuviu kalba , o as neskaitau) ir sugalvojau reikia parduoti smile.gif)))))) Ateinu su klausimu, kas gal zino koki Knygu kluba , kur galima sukelti nuotraukas tu knygu ir parduoti ? smile.gif) kas atsakys busiu dekinga smile.gif Eisiu aisku ir pati pasigooglinsiu , bet turiu nuojauta, jei kas patars , tai tikrai patars gera vieta smile.gif

sena.lt
Atsakyti
Gal zinot kaip SD uzfiksuot, kad prekes krautu tik i uk krepseli? Dabar ziuriu puse prekiu uk puse lt..su kiekviena preke nustatinet reikia ar yra paprastesnis budas?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 02, 14:19)

ačiū labai wink.gif
Atsakyti