Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 02, 09:36)
jus tikrai apie verbaudet sakote ? aaaaaaaa as supratau smile.gif jus pirkanglijoje vedate zip koda ? jie nezino savo unito, pries pora dienu , gal pries savaite taip pat klausiau panu ka daryti

Ir kuom baiges? biggrin.gif
Nu taip suvedu zip koda,bandau i ta house langeli ir ta judd house vest ir tuos 6 skaicius,visaip, ismeta tuos unitus pasirinkt,kai bandau atmest ta ju siulyma ir vest rankiniu budu raso sorriukas unknown adress ir daryk ka nori unsure.gif biesina,PA savaitgali nedirba,parasiau meila pardei, kad ner mano adrese jokio unito,bet tai irgi darbo diena atrasys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 02 balandžio 2016 - 07:56
QUOTE(-Braskeele @ 2016 04 02, 07:56)
Ir kuom baiges? biggrin.gif
Nu taip suvedu zip koda,bandau i ta house langeli ir ta judd house vest ir tuos 6 skaicius,visaip, ismeta tuos unitus pasirinkt,kai bandau atmest ta ju siulyma ir vest rankiniu budu raso sorriukas unknown adress ir daryk ka nori unsure.gif biesina,PA savaitgali nedirba,parasiau meila pardei, kad ner mano adrese jokio unito,bet tai irgi darbo diena atrasys...

baigesi tuom , kad cia niekas nieko nepasake smile.gif Pirk anglijoje taip pat nezino jokio unito smile.gif))) as ju klausiau , pries cia parasant smile.gif pati googlinau smile.gif nusprendziau , kad ju unitas yra 4 smile.gif))))))))) nusiunciau ta nuoroda jiems, galiu ir jums atsiusti smile.gif siaip as bandyciau rasyti su 4 unitu ir siustis smile.gif jei nelabai daug prekiu renkate
Papildyta:
ir dar , pati dariau ka tik accounta smile.gif pastebejau , kad jie siuncia I DE BFPO smile.gif gal paprasciau tada I vokietija nusiusti ? jei ten aiskus adresas ? turite jus koki ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 02, 10:11)
baigesi tuom , kad cia niekas nieko nepasake smile.gif Pirk anglijoje taip pat nezino jokio unito smile.gif))) as ju klausiau , pries cia parasant smile.gif pati googlinau smile.gif nusprendziau , kad ju unitas yra 4 smile.gif))))))))) nusiunciau ta nuoroda jiems, galiu ir jums atsiusti smile.gif siaip as bandyciau rasyti su 4 unitu ir siustis smile.gif jei nelabai daug prekiu renkate
Papildyta:
ir dar , pati dariau ka tik accounta smile.gif pastebejau , kad jie siuncia I DE BFPO smile.gif gal paprasciau tada I vokietija nusiusti ? jei ten aiskus adresas ? turite jus koki ?

Ne,neturiu. Tiksliau ne visada turiu galimybe siustis ten. Per nuoma perdaug valakitos...kol i Vokietija,kol i lt...man vaikam striukiu reik cool.gif
O tai nelabai supratau gavot jus prekes i ta 4 unita??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 02 balandžio 2016 - 08:15
QUOTE(-Braskeele @ 2016 04 02, 08:13)
Ne,neturiu. Tiksliau ne visada turiu galimybe siustis ten. Per nuoma perdaug valakitos...kol i Vokietija,kol i lt...man vaikam striukiu reik cool.gif
O tai nelabai supratau gavot jus prekes i ta 4 unita??

as I kita parduotuve pildziau, tai man gavosi be to unito issisukti smile.gif)) tai nezinau ar tikrai 4 smile.gif jus jei pirksite smile.gif priimkite ir mane , as ir noriu is verbaudet smile.gif) jei nesurinksite 49 tu svaru smile.gif
Atsakyti
o kas gal trumpai gali paaiskinti kas tas yra credit account smile.gif http://www.vertbaude...redit-terms.htm nes daug skaityti smile.gif cia tinka paprastoms pirkejoms, ar nelabai ?
Atsakyti
Sveikos smile.gif Sorry, kad su klausimais tik pas jus... Bet jus cia jau speces atrodot biggrin.gif Skaitau ir nesuprantu, adresu nuoma ir tt... Gal galit kas paaiskint? Labai domina uzsakymas is pardes, kuri siuncia tik Vokietijoj... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vickutia @ 2016 04 02, 09:12)
Sveikos smile.gif Sorry, kad su klausimais tik pas jus... Bet jus cia jau speces atrodot biggrin.gif Skaitau ir nesuprantu, adresu nuoma ir tt... Gal galit kas paaiskint? Labai domina uzsakymas is pardes, kuri siuncia tik Vokietijoj... smile.gif

as paaiskinsiu. Yra parduotuves kurios nesiuncia I LT , ir yra imones kurios nuomoja adresa ( jus sumokate pinigus , jums suteikia galimybe naudotis ju adresu) jus perkant tokioje parduotuveje , suvedate ju adresa , tada prekes atsiranda ju sandelyje , ir po to jos yra gabenamos I lietuva , jei is es saliu , jokiu muitu ir kitu mokesciu near, jus atsiimdama prekes sumokate tik ta suma, kuri yra norodyta. dazniausiai kainos yra viesai skelbiamos , pvz pirkanglijoje.lt yra kainos. kuo sunkesne jusu siunta, tuo maziau kainuoja 1 kg. kai kurios imones turi saugojimo-rinkimo paslauga smile.gif ka reiskia surenkate 4 -7 siuntinukus ir ateinate susimoketi vienu kartu , tai gaunasi pigiau. jei kas dar idomu rasykite
Papildyta:
panos nu kaip nepirksi smile.gif)))))0 pasidariau verbaudet.co.uk accounta, ir pirmam pirkimui dave man 15 off nuo 30 smile.gif))))) einu chimicint smile.gif))))))))
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 04 02, 09:22)
as paaiskinsiu. Yra parduotuves kurios nesiuncia I LT , ir yra imones kurios nuomoja adresa  ( jus sumokate pinigus , jums suteikia galimybe naudotis ju adresu) jus perkant tokioje parduotuveje , suvedate ju adresa , tada prekes atsiranda ju sandelyje , ir po to jos yra gabenamos I lietuva , jei is es saliu , jokiu muitu ir kitu mokesciu near, jus atsiimdama prekes sumokate tik ta suma, kuri yra norodyta. dazniausiai kainos yra viesai skelbiamos , pvz pirkanglijoje.lt yra kainos. kuo sunkesne jusu siunta, tuo maziau kainuoja 1 kg. kai kurios imones turi saugojimo-rinkimo paslauga smile.gif ka reiskia surenkate 4 -7  siuntinukus ir ateinate susimoketi vienu kartu , tai gaunasi pigiau. jei kas dar idomu rasykite
Papildyta:
panos nu kaip nepirksi smile.gif)))))0 pasidariau verbaudet.co.uk accounta, ir pirmam pirkimui dave man 15 off nuo 30 smile.gif))))) einu chimicint smile.gif))))))))

Oj aciu! O tai gal is patirties rekomenduosit patikimiausius ir kaino atzvilgiu geriausius sios paslaugos tiekejus, kurie dirba su Vokietija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vickutia @ 2016 04 02, 09:32)
Oj aciu! O tai gal is patirties rekomenduosit patikimiausius ir kaino atzvilgiu geriausius sios paslaugos tiekejus, kurie dirba su Vokietija? smile.gif

I vokietija nieko negaliu rekomnduoti, bet mergaites sake , kad dabar 30 procentu nuolaida taiko , vienam is ju , tai manau dabar ta ir reikia rinktis . O siaip as jusu vietoje, jei kainos panasios rinkciausi pagal gyvenama adresa, kur arciau reiketu vaziuoti atsiimti. Pirmame puslapyje surasyta kas teikia adreso nuoma, pasiziurekite , kur jums bus patogiau atsiimti
Papildyta:
Adreso nuomos firmos

www.tukisuk.com - UK
http://pirkanglijoje.lt/ - UK
E shop We Drop - UK, PL, DE
JAV siuntos – JAV
Shipzee – JAV
Pirkde - DE

va smile.gif man atrodo E shop we drop dabar 30 proc nuolaida ,
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 04 02, 07:54)
Ape kokią sumą žiūrinėjate? Nes man irgi reikia, o LT kosmosas, jau sakiau pirksim paprastą iš Senukų. Bet gal dar reik paieškot...

na apsistojau jau tikriausiai ties Kettler firma, nes Moll firmos kainos tikras kosmosas doh.gif. Tai jeigu viska ka noriu susikomplektavus : stalas + kede+ stalciu blokas viso butu apie 600-700 euru. dar tik vakar rimtai sedau ziureti, man neskubu, planuojuosi rudeniui pirkti. musu mazajam 5 metukai, bet turim sveikatos bedeliu ir reikia maksimaliai pasirupinti jo taisyklingu sedejimu prie stalo. Tik niekaip neapsisprendziu del kedes ar reik su ratukais ar be. dar pasikonsultuosiu su savo vaiko reabilitologu del kedes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2016 04 02, 10:17)
na apsistojau jau tikriausiai ties Kettler firma, nes Moll firmos kainos tikras kosmosas doh.gif. Tai jeigu viska ka noriu susikomplektavus : stalas + kede+ stalciu blokas viso butu apie 600-700 euru. dar tik vakar rimtai sedau ziureti, man neskubu, planuojuosi rudeniui pirkti. musu mazajam 5 metukai, bet turim  sveikatos bedeliu ir reikia maksimaliai pasirupinti jo taisyklingu sedejimu prie stalo. Tik niekaip neapsisprendziu del kedes ar reik su ratukais ar be. dar pasikonsultuosiu su savo vaiko reabilitologu del kedes  ax.gif

Pasisakysiu tik dėl kėdės - tai vienareikšmiškai be ratukų ax.gif Kiek teko kalbėti šiuo klausimu su gyd, tai visi pasisako už kėdes be ratukų, tiek vaikams, tiek suaugusiems smile.gif

--------------------
O dabar man klausimas smile.gif Kaip reikia įrašyti paśto indeksą Nakiki.de?? Antra diena niekaip nesugebu pataikyt tinkamo formato doh.gif Visaip vedu, niekaip netinka. Nebeneša fantazija daugiau variantų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzhe: 02 balandžio 2016 - 10:29
Sveikos, ar būna benetton kokių nuolaidos kodų? O gal kur užmatėte nebrangiai pavasarinių striukių mergaitei beveik 2 metų? Ačiū už atsakymą 4u.gif smile.gif

Beja nežinau ar čia rašė, bet Akropolyje Next taiko 40% nuolaidą viskam. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanilla69: 02 balandžio 2016 - 10:42