sveikos gal zinot kas uzsakineja is www.outletcity.com?
QUOTE(R-jazz @ 2016 04 01, 15:15)
Aha, Mytoys.de siuncia tiesiai i LT.
Paspirtuko dar nebandziau (pirkau iki 100kg, kad tiktu suagusiam), bet siaip ziurint nieko ypatingo, biski toks gremezdiskas man pasirode ir manau greitai taps barskaliuku (bet gal ir klystu, cia tik mano nuomone). Vaikams - turbut labai gerai, o jei suaugusiam - gal buna geriau. As sau labai norejau Micro original kickboard, bet jo kaina pigiausiai 159eur + siuntimas, tai vis nesiryzau, o cia mergaites isgyre Hudora, tai pabandziau. Turetu lengvai riedeti, bet visgi turbut ji teks suvazineti vyrui, o sau pirksiu kickboard...
Paspirtuko dar nebandziau (pirkau iki 100kg, kad tiktu suagusiam), bet siaip ziurint nieko ypatingo, biski toks gremezdiskas man pasirode ir manau greitai taps barskaliuku (bet gal ir klystu, cia tik mano nuomone). Vaikams - turbut labai gerai, o jei suaugusiam - gal buna geriau. As sau labai norejau Micro original kickboard, bet jo kaina pigiausiai 159eur + siuntimas, tai vis nesiryzau, o cia mergaites isgyre Hudora, tai pabandziau. Turetu lengvai riedeti, bet visgi turbut ji teks suvazineti vyrui, o sau pirksiu kickboard...
Ačiū Jums, reikes dar pasiskaityti-pasigilinti, mat as sau norejau, vaikai jau turi
Dėl HM...Kaip manote, kaip gausime prekes, ar kurjerių tarnyba ar paštu?
Paskubėjau vakar apsiprekint, neišėjo 25proc nuolaidos pritaikyti, labiau apsimokėjo be nuolaidos su free deliveriu pirkti...
Ir ar bandėt vertbaudet batukus? kaip jų kokybė? ar tinka aukštai kelčiai?
Paskubėjau vakar apsiprekint, neišėjo 25proc nuolaidos pritaikyti, labiau apsimokėjo be nuolaidos su free deliveriu pirkti...
QUOTE(R-jazz @ 2016 04 01, 15:15)
Aha, Mytoys.de siuncia tiesiai i LT.
barškaliukas dėl ko?
aš gal brangesniais nevažinėjus,bet prieš gimdymą labai smagiai pralėkiau su Hudora po Vingio parką ir riedėjo super, ir tylus bet neturiu su kuo lygint aisku
Sveikos,
užsakinėsiu iš www.lsbags.co.uk (kainas rodo užsiregistravus)
Siuntimas į LT kainuoja 17 svarų, siuntimą dalinsiu iš rankinių skaičiaus.
Rinkčiau minimum 8-10vnt., arba kuo daugiau, tuo geriau ir pigiau
Krepšelių lauksiu erikavalatkiene@gmail.com
Vilnius
(bet galiu persiųsti lpexpress pastomatu. Persiuntimas kainuotų nuo 1,55eur - 2 eur. Priklausomai nuo kiekio ir dydzio).
užsakinėsiu iš www.lsbags.co.uk (kainas rodo užsiregistravus)
Siuntimas į LT kainuoja 17 svarų, siuntimą dalinsiu iš rankinių skaičiaus.
Rinkčiau minimum 8-10vnt., arba kuo daugiau, tuo geriau ir pigiau
Krepšelių lauksiu erikavalatkiene@gmail.com
Vilnius
(bet galiu persiųsti lpexpress pastomatu. Persiuntimas kainuotų nuo 1,55eur - 2 eur. Priklausomai nuo kiekio ir dydzio).
Merginos, priminkit prašau, ką rašome paskirtyje, kai darome mokėjimą iš payseros kitam payseros vartotojui? Tiesiog papildymas ar pan?
QUOTE(botinak @ 2016 04 01, 15:45)
Dėl HM...Kaip manote, kaip gausime prekes, ar kurjerių tarnyba ar paštu?
Maniškis dabar pradėjo nešiot, nebėr pardavime dabar tokių, tai pradžioj galvojau kad sunkoki bus, bet nieko, nesiskundžia, kokybė gera, vistik oda. Tik kad zomšos yra, o ji purvinas, šiandien parėjo murzinais batais. Jo keltis aukštoka.
Dėl HM, man rašo, kad kodas negalioja, gal kad kitu el. paštu gautas . O su tuo paštu, kur naują susikūriau, prisijungt nebeleidžia , sako tokio pašto nėra užregistruota, bet kodą man atsiuntė ir vakar jungiausi su juo
Galiu parinkti http://www.cocooncenter.co.uk
rinksiu iki nemokamo siuntimo(199 eur)
primenu kad i Lt prisideda kiekvienai prekei prekei 5%, 9% arba 21%-(pamatyti galite kiek prisideda , idejus preke i krepseli)
Kedainiai, galiu persiusti lpexpress pastomatu (siuntimas 2 eur)
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt
uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
Na matyt labai kvailą klausimą uždaviau, kad nesulaukiu pagalbos Turėjau minty, kad Evp numerio paskirtyje rašyt nereik? Ačiū kas pagelbės.