Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Dar vakar tokiu graziu aulinuku radau po 29 eur, bet... siandien amazon.de kainos nuo 30 eur soko iki 80-90! Beveik visu mano stebetu batu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 01, 10:24)
Dar vakar tokiu graziu aulinuku  radau po 29 eur, bet... siandien amazon.de kainos nuo 30 eur soko iki 80-90! Beveik visu mano stebetu batu.

As vakar kaip jausdama pasidariau uzsakyma blush2.gif siandien visos kainos jau pakitusios doh.gif
Atsakyti
Bet ar apsimoka hm internetu pirkti g.gif , na neprisimenu gerai kainų parduotuvėj, bet man rodos kad pigiau ax.gif , o dar už maišelį skudurų gauni 15 proc. nuolaidą ax.gif
Atsakyti
labai daznai taip buna, pries kelias dienas dariau Crocsus vaikams pavasarinius, po 18 eur, paskui soko iki 40 kita diena
Atsakyti
sveikos,gal butu norinciu prisijungti prie YOOX? (siuntimas NEMOKAMAS perkant 3 poras ir daugiau thumbup.gif )
As is Vilniaus, galeciau jusu saskaita persiusti pastomatu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 01 balandžio 2016 - 09:48
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 01, 09:30)
Bet ar apsimoka hm internetu pirkti g.gif , na neprisimenu gerai kainų parduotuvėj, bet man rodos kad pigiau ax.gif , o dar už maišelį skudurų gauni 15 proc. nuolaidą ax.gif

Bet tik vienam daiktui. Aš vakar rašiau kaip gauti 20% gyvai pardėj visiems vaikiškiems rūbams.
Atsakyti
Labai aciu visoms pagelbejusioms su vakarinemis sunelemis. Ypac aciu uz www.dillards.com nuoroda, nebuvau radusi anksciau, o sukneles panasiausios i tai, ko man reikia, jau beveik issirinkau:))) Tik del dydzio dar neapsisprendziu, nes man reikia standartinio 38-M, o ten turbut amerikietiski...
Ir kainos normalios, nes planavau kaip nors sutilpti iki 500-700 eur max..
Dar karta aciu uz pagalba:)
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 01, 09:30)

aš nežinau ar apsimoka, bet man internetu 100 kart patogiau. Plius gyvoje HM pardėje aš nieko nerandu, man ten viskas siaubingai baisu ir atrodo kaip skudurai.
Apskritai iš HM perku tik vaikams, o sau kojines ar sporto rūbus, bet ir tų aš parduotuvėje normaliai negaliu surast biggrin.gif tai internetas man išsigelbėjimas, įsimečiau sau kojinių, vaikams kelis menkniekius ir sutaupiau krūvą laiko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 04 01, 09:42)
Skaiciau fb ju atsakyma, kad negalima 4u.gif

tada nepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADzyy @ 2016 04 01, 09:57)
Laba, nesu pirkusi is amazone.de (ir Vokiskai nesuprantu), gal galite paaiskinti kaip suzinoti kiek kainuoja siuntimas i LT?
http://www.amazon.de...D1MGQMZYXGSARRB

Siunčiant į LT padidėja šiek tiek paspirtuko kaina (50,83 EUR) ir siuntimas 19,40 EUR, taigi viso 70,23 EUR
Siunčiant į De adreso nuomą 49,99 EUR. Plius siuntimas į LT pagal skirtingų vežėjų įkainius. Paspirtukas, anot amazon sveria 4 kg, siuntinio kraštinės sudaro 227 cm Tad iš Lietuvos jums kainuotų
Siunčiantis per pirkde 7,99 eur (plius jei atsiėmimas ne Vilniuje ar Kaune dar 4 eur) ir kadangi kraštinių suma didesnė nei 180 cm, viską daugint reikia iš 1,3 http://pirkde.lt/kainos/
Siunčiant per eshopwedrop (iki balandžio 15 d. taikoma 30 proc. nuolaida), tad siuntimas į LT (Vilnių) 5,46 EUR *1,30 (koeficientas dėl kraštinių dydžio), viso 7,10 eur, siunčiantis namo 11,56 EUR. http://eshopwedrop.lt/kainos/
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 01, 09:58)
prieš užsakymo patvirtinimą yra langelis, kuriame rašo, kiek galima sukauptų pinigų nuskaičiuoti
user posted image
aš susidėjau prekių už 11€ su centais, matote, kiek leidžia nuskaičiuoti... spaudi Pritaikyti ir minusuoja...
bijau pameluoti, bet ar ne 30% krepšelio vertės galima nuskaičiuoti...

ACIU jums labai-pasirodo pirmiau reikejo atsaukti panaudojima, kad atsirastu tas langelis 4u.gif viskas ok -radau su jusu pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 01, 07:33)
Kiekvieną kartą reikia skaičiuotis pačiai, taip, siunčiant į UK, minusuojasi PVM vaikų batams, tačiau ne visiems, reikia tikrinti. Plius siunčiant į UK, visada bus mokamas siuntimas iš amazon.de.
Taigi dedat savo batus amazon į krepšį ir žiūrit, ar siųst į UK be PVM, tačiau su mokamu siuntimu, ar siųst į DE adresą be PVM nuolaidos, bet dažnai su nemokamu vietiniu siuntimu. Na o paskui iš bet kurio adreso nuomos skaičiuotis galite pati, įkainiai visur skelbiami viešai, nes kaip dabar žinot, ar jūs pirksite sunkius Sorel ar crocs batus.
Amazon įdėjus prekes ir pasirinkus siuntimo adresą išmeta galutinę sumą, taigi jei siunčiamam daiktui į UK nebus PVM, tai prekės kaina automatiškai pasirinkus UK adresą sumažės.

Aciu, bet ir mano batai subrango per nakti 3 kartus doh.gif
Papildyta:
O kokiu gamintoju kokybiski odiniai batai vaikams amazone? Gabor, Richter, Primigi, ko dar ieskot?
Atsakyti