Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 01, 06:29)
Jei pirktumėt per eshopwedrop ir prekė atkeliautų ir atsiimtumėt iki balandžio 15, tai už siuntimą mokėtumėt 2,90 minus 30 proc. (jei atsiėmimas Vilniuje punkte), jei norėtumėt gauti į namus siuntą 5,40 minus 30 proc. http://eshopwedrop.lt/kainos/. Jei pirkde.de paslaugom naudotumėtės, tai atitinkamai siuntimas būtų 2,99 eur ir 5,40 eur. http://pirkde.lt/kainos/
Taigi kol taiko akcijas, per eshopwedrop dabar siuntimas pigiausias iš DE

Labai ačiū 4u.gif Nebuvau girdėjusi apie eshopwedrop, einu pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 31, 21:12)
O kaip manot su Hm jei nepataikysiu dydzio ar sukeist imanoma bus parduotuvrj?

Skaiciau fb ju atsakyma, kad negalima 4u.gif
Atsakyti
gal kas netycia Barboros koduka nuolaidos turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 04 01, 08:42)
Skaiciau fb ju atsakyma, kad negalima 4u.gif

Ir man kas keista gyvoj HM pardėj, kad jie pvz. negali pažiūrėti, ar tau reikalingas suknelės dydis yra kitoj parduotuvėj. Bent kokioj Zaroj ar Monton tai be problemų pažiūri. HM skambina į kiekvieną parduotuvę atskirai, turi apibūdinti kaip rūbas atrodo, ten tuos skaičius nuo etiketės padiktuoti ir laukti bent 5 min kol ieško salėj doh.gif , tai jei 10 pardžių apskambint - jau šis bei tas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 04 01, 09:14)
Yra pagrindiniam lape:
OPENING OFFERS FROM 4,99 €!*
LADIES MEN KIDS HOME

Arba pvz paspaudus ladies, irgi iškart išmeta langą su pana su suknia biggrin.gif :
ONLINE EXCLUSIVE

OPENING
OFFERS
FROM 4,99 €!
*Offer valid until 10.04.2016 on hm.com
while stock lasts. Maximum 2 pieces per
product and customer.

Ačiū, radau, tik nelabai tam skyrely ko gero yra ax.gif
Atsakyti
Laba, nesu pirkusi is amazone.de (ir Vokiskai nesuprantu), gal galite paaiskinti kaip suzinoti kiek kainuoja siuntimas i LT?
http://www.amazon.de...D1MGQMZYXGSARRB
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2016 04 01, 09:14)
gal zinote... noriu uzsakyti assorti parduotuveje uz 44 eur, turiu beveik 8 eur savo korteleje internetineje, bet einant moketi automatiskai nuraso tik 1.67 is 8 eur. kur reiktu pasirinkti ir ar is vis leidzia pasirinkti, kad panaudociau visus sukauptus eurus nuolaidai.  4u.gif

prieš užsakymo patvirtinimą yra langelis, kuriame rašo, kiek galima sukauptų pinigų nuskaičiuoti
user posted image
aš susidėjau prekių už 11€ su centais, matote, kiek leidžia nuskaičiuoti... spaudi Pritaikyti ir minusuoja...
bijau pameluoti, bet ar ne 30% krepšelio vertės galima nuskaičiuoti...
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 04 01, 08:49)
gal kas netycia Barboros koduka nuolaidos turi? 4u.gif

O jų būna ? g.gif kiek pirkom, niekada nesu gavus. Gal ten skirta dovanų kupono kodui ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2016 04 01, 10:00)
O jų būna ? g.gif  kiek pirkom, niekada nesu gavus. Gal ten skirta dovanų kupono kodui ?  g.gif

taip, būna - 3€ vertės kodai, Žmonių žurnale kartais būna... aš esu gavusi, kai pirkau kelionei draudimą internetu, tris kodukus atsiuntė...
Atsakyti
Sveikos. Gal būtų norinčių globber paspirtukų? Susikooperuoti siuntimui.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 01, 09:04)
taip, būna - 3€ vertės kodai,

Kiek daug visko nežinau, gerai, kad esu čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2016 04 01, 10:12)
Kiek daug visko nežinau, gerai, kad esu čia biggrin.gif

Dar gimdymo namuose duoda biggrin.gif
Atsakyti