Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2016 03 30, 10:52)
Aš pirkau iš JAV nes pigiau. Sulužt jie tikrai nesulūš, o dėl pametimo registravau juos jų tinklapyje, gal ir į Lietuvą atsiųstų tokiu atveju smile.gif arba tarpininkės adresą nurodyčiau

aciu labai uz patarima, ir as taip padarysiu tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 30, 11:01)
Medžio rojus - aš iš čia pirkau dviaukštę, prieš du metus... vis dar patenkinta ax.gif į kainą įeina ir čiužiniai, ir lovos grotelės...

Ačiū, to ir ieškojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 03 30, 10:50)
merginos, per tarpininkes dabar babiators akinukai po 15.99 dol.
o čia jau labai qera kaina? nes diapers seniai tokios, bet aš vis dar laukiu qeresnių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 03 30, 09:50)
merginos, per tarpininkes dabar babiators akinukai po 15.99 dol.

Aš prieš metus iš usa siunčiausi susiviliojus kaina, bet gailiuosi. Mažė sugebėjo suraižyti stikliukus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurace @ 2016 03 30, 11:08)
Ačiū, to ir ieškojau 4u.gif

mes turim būtent šią lovą, vienas minusas, kad stalčiai tikrai nėra patvarūs, jei kas sunkesnio, dugnas neatlaikys... o pati lova tai man labai patiko... tokia tvirta ir patvari...
Atsakyti
Sveikos,

pirkau juodos sp. 40d. Netiko.
Gal ką domina? Arba grąžinsiu šiandien.

http://www.yoox.com/...s...8QI&sizeId=

Kaunas
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2016 03 30, 09:05)
Gal paklauskit pacios paneles ko noretu - bus paprasciau. Kai zinosit ko ji nori, galima bus paieskoti palankiu kainu  4u.gif
rase apie eastpak, kokybiskos Dakine, gal converse tiktu

o gal zinot kaip mi-pac kokybe g.gif
http://www.diavolesa...ue-limited.html
amazone ju yra patraukliom kainom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 03 30, 11:09)
o čia jau labai qera kaina? nes diapers seniai tokios, bet aš vis dar laukiu qeresnių  bigsmile.gif

o zinokit nezinau, nesekiau kainos.... Gal kurios merginos pasidalins uz kokia gera kaina pirko juos? Mums jau geguzei i kelione ju reik, tai nezinau ar ilgiau iseis laukt geros kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2016 03 30, 09:40)
koks miestas?

Vilnius/Klaipeda
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 03 30, 09:50)
merginos, per tarpininkes dabar babiators akinukai po 15.99 dol. Tik man klausimas kilo: pas mus juos weeride parduoda po 28 eur, bet taiko metu garantija nuo pametimo ir luziu (o raso kad neluzta jie smile.gif . Kazin, ar verta siustis is USA? Nes ten tai jau garantijos nebetaikys? g.gif Kur Jus perkat, kaip darot?

As pernai pirkau is jav ir pati registravau ju psl 4u.gif
Atsakyti
Nakiki Vilnuj mielai prisijungčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 30, 10:31)
Nakiki Vilnuj mielai prisijungčiau  rolleyes.gif

Ir aš su gultuku prisijungčiau blush2.gif
Atsakyti