Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 22:48)
Tai gal tu nevesk hm.lt biggrin.gif  vesk hm.com ir pasirink Lietuva

Žinok nors man jau pensija čia pat bet dar sugebu šį bei tą lotuliukas.gif aš pasirenku pvz kids ar women ir man špyga taukuota išlenda iš ekrano lotuliukas.gif tipo nėr psl. Gerai, nėr ir nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 31, 21:42)
Sakykit o vertbaudet.co.uk priima musu korteles? Ziuriu visos is europinio perkat,tai sakau gal neima musu kortu anas g.gif

Esu pirkusi draugės adresu, praėjo, bet jie mėgėjai patikrinti info
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2016 03 31, 21:51)
Žinok nors man jau pensija čia pat bet dar sugebu šį bei tą  lotuliukas.gif aš pasirenku pvz kids ar women ir man špyga taukuota išlenda iš ekrano  lotuliukas.gif tipo nėr psl. Gerai, nėr ir nereik biggrin.gif

Pamėginau, neleido ir man su tlf naršyti, gal dar nesutvarkyta
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 31, 23:51)
Žinok nors man jau pensija čia pat bet dar sugebu šį bei tą  lotuliukas.gif aš pasirenku pvz kids ar women ir man špyga taukuota išlenda iš ekrano  lotuliukas.gif tipo nėr psl. Gerai, nėr ir nereik biggrin.gif

Tai stringa vadinas, užpuolė lietuvaitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogellis @ 2016 03 31, 23:57)
Esu pirkusi draugės adresu, praėjo, bet jie mėgėjai patikrinti info
Papildyta:
Pamėginau, neleido ir man su tlf naršyti, gal dar nesutvarkyta

Tai nuomos adresu be sansu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 31, 23:47)
Gal kam 5 eur koduko (nuo 25 eur) reikia amazon.de? Galioja tik siandien doh.gif

Paimciau...parasiau i az cool.gif
Atsakyti
Aš susikūriau naują paskyrą iš kito kompo, gavau naują kodą, bandau taikyt, rašo, kad kodas negalioja doh.gif . Ar pavyko kam apsipirkt su kodu?
Atsakyti
Kodukas atiduotas, atsiprasau, kad neatrasau i zinuciu buma. Pati delsiau iki paskutines, nes dar 10 turejau nuo 50 blush2.gif Bet MyToys as ilgai nepamirsiu, oj ilgai. Sunku man su tuo gyventi lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal dar kas turit dovanu amazon.de koduka blush2.gif
Man atrodo nebloga kaina ecco keduku 39 dydis bernui
http://www.amazon.de...JBVVP2F580N4ZDJ
Atsakyti
Gal kas galit man patart, niekad nepirkau per pirkde.lt, bet ar apsimoka per juos pirkt iš amazon.de, jei pats amazon rašo, kad atsiuntimas man į LT kainuos 7,7 eur? Mano prekės svoris būtų apie 100-200 gr.
Atsakyti
Sveikos

Noriu batu is yoox.com. Gal kas norit kooperuotis, kad butu nemokamas siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 04 01, 00:19)
Gal kas galit man patart, niekad nepirkau per pirkde.lt, bet ar apsimoka per juos pirkt iš amazon.de, jei pats amazon rašo, kad atsiuntimas man į LT kainuos 7,7 eur? Mano prekės svoris būtų apie 100-200 gr.

Jei pirktumėt per eshopwedrop ir prekė atkeliautų ir atsiimtumėt iki balandžio 15, tai už siuntimą mokėtumėt 2,90 minus 30 proc. (jei atsiėmimas Vilniuje punkte), jei norėtumėt gauti į namus siuntą 5,40 minus 30 proc. http://eshopwedrop.lt/kainos/. Jei pirkde.de paslaugom naudotumėtės, tai atitinkamai siuntimas būtų 2,99 eur ir 5,40 eur. http://pirkde.lt/kainos/
Taigi kol taiko akcijas, per eshopwedrop dabar siuntimas pigiausias iš DE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 01 balandžio 2016 - 05:30
Apie rupima klausima prakalbot, gal esat paskaiciave.

Vaiku avalyne is amazon.de apsimoka siustis per DE adresa, UK pirkanglijoje ar tiesiai i namus? Is UK su batais buna nezmonisko dydzio sunkios dezes pilnos popieriu, tai uz papildoma svori gaunasi nemazai.
Kaip su PVM siunciantis i UK? Jis grazinamas ar minusuojamas uzsakant ir kurioj vietoj patikrinti, kokia visgi ta kaina galutine bus?
Atsakyti
Man tai veikia HM ir telefone kuo puikiausiai drinks_cheers.gif ir tikrai siuntimas nemokamas, apsipirkau cool.gif tik kažkodėl 25 proc. nuolaidos kodą suvedus siuntimą pliusuodavo, nors kodo sąlygose rašo, kad lyg ir turėtų nemokamas būt g.gif
Atsakyti