QUOTE(elizieja @ 2016 03 31, 11:55)
Labas mergaitės - nu niekaip nesuprantu, perku perku, o žiūriu nebeturim ir mes batų pavasariui o tiek kitai žiemai pripirkau batų, silpnybė jie man, o vaikas neturi vaikščioti dabar su kuo
Nematėt, kur kokių kedukų, odinukų 27dydžio, amazon.de jau pažiūrėjau - gal dar kur yra nuolaidų šiuo metu, ar aš per gerai čia noriu
Nematėt, kur kokių kedukų, odinukų 27dydžio, amazon.de jau pažiūrėjau - gal dar kur yra nuolaidų šiuo metu, ar aš per gerai čia noriu
Jei patinka stilius imcia siuos Ecco, man labai grazus! Ir jei musu dydis ne 70 svaru kainuotu tikrai imciau sunui. Nera uz dyka,bet pas mus esu juos macius gal uz 80
https://www.amazon.c...=ecco biom kids
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 31, 12:46)
Kiek žmonių, tiek nuomonių , aš geriau vieną kokybišką odinę rankinę tampau keletą metų, nei sezonui dirbtinės odos perku.
nes man kažkaip ta dirbtnės odos išsitampo, nusitrina, po vieno sezono aš į ją negaliu žiūrėt, ne todėl, kad atsibodo, o todėl, kad ji jau nekažką atrodo
nes man kažkaip ta dirbtnės odos išsitampo, nusitrina, po vieno sezono aš į ją negaliu žiūrėt, ne todėl, kad atsibodo, o todėl, kad ji jau nekažką atrodo
As lygiai taip pat...va iki siol tampau pries 5 metus pirkta juoda odine,kaip nauja! Siaip labai rekomenduoju kontorke Mano aukstakulniai, fb jie yra, turiu 2 ju tases, superine kokybe
Geguze i Turkija varysim,reiks dirzu,tasiu paziuret turkiska "hermes" dirza uz 15 tampau 6 metai