Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(wicked @ 2016 03 31, 14:04)
o susidėjus prekes, ką rašo krepšelyje prie Delivery? pas mane Free, bet aš nesu užsiregistravus, tai negaliu garantuoti, jog ir nuėjus iki apmokėjimo kaina nepasikeis...

Man susidėjus ir einant iki apmokėjimo rašo free deliverį, bet jokiai prekei nepritaiko 25 proc nulaidos, nors įėjau per nuorodą iš pašto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 31, 14:22)
Man susidėjus ir einant iki apmokėjimo rašo free deliverį, bet jokiai prekei nepritaiko 25 proc nulaidos, nors įėjau per nuorodą iš pašto ax.gif

kodą suvedėt? nepasibaigęs jis?
Atsakyti
O beje, kažkas ieškojo proginių suknučių, man visai nieko modeliukų Oliveryje yra, gal čia išeitų ką rasti, ir siunčia gi greitai:
http://www.soliver.e...este,en,sc.html

Kaip tik krikštynoms suknelės ieškau, jau keletą nusižiūrėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 31, 14:25)
kodą suvedėt? nepasibaigęs jis?

Iki šiandien galioja, nerandu kur suvesti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 31, 15:29)

Kaip tai iki šiandien galioja. Užsiregistravau, atsiuntė kodą, galioja iki 21 balandžio

Iš tikro tai įdomiai, aš esu UK užsiregistravus, tai man LT puslapyje neleidžia juo prisijungti, ir automatiškai negaliu tuo emailu naujo accounto sukurti. Jei jūs esat gavus 25proc off UK puslapyje, tai geriau bandykit dabar užsisakyt naujienlaiškį kitu emailu ir bandyt pirkt, gal jie kažkaip atskiria tuos šalių websaitus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 31 kovo 2016 - 13:32
Gal kas jungtusi prie windeln.de uzsakymo..Reik poros prekiu,tai siunima dalintumem is norinciu skaiciaus blush2.gif 4u.gif Vilnius,bet galeciau persiusti jei kam labai ko reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 31, 14:29)

nuėjus į krepšelį, turi būti virš daiktų... lyg mačiau...
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 14:29)
Kaip tai iki šiandien galioja. Užsiregistravau, atsiuntė kodą, galioja iki 21 balandžio

priklauso, kada užsisakėt naujienlaiškį... kodas nuo tos dienos galioja tris savaites...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 31, 15:32)

priklauso, kada užsisakėt naujienlaiškį... kodas nuo tos dienos galioja tris savaites...

Tai vat ir galvoju, jei buvo užsisakyta kai dar nebuvo prekybos LT, tai tas kodas matyt LT apsipirkimui ir negalioja. Na gal ir klystu, tik garsiai mąstau. Kažkaip netikiu, kad tas kodas galiotų ir UK, ir LT, ir kitos šalies svetainėje, nes ne veltui pirma šalį reikia nurodyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 31 kovo 2016 - 13:33
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 14:29)

Aš parduotuvėj buvau užpildžius skrajutę ir man anksčiau atsiuntė, dabar tik atradau, kai parašė, kad mano paštas jau užregistruotas naujienlaiškiui ax.gif . Tai ten galiojimas iki šiandien parašytas, atsiųsta 03-10 ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 31, 15:33)
Aš parduotuvėj buvau užpildžius skrajutę ir man anksčiau atsiuntė, dabar tik atradau, kai parašė, kad mano paštas jau užregistruotas naujienlaiškiui ax.gif . Tai ten galiojimas iki šiandien parašytas, atsiųsta 03-10 ax.gif .

Aaaa, maniau internetu pildėt. Tai bandykit kitą accountą kurt ir kitą kodą vest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 31, 14:32)

Radau, įvedžiau, rašo, kad negalioja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 14:34)
Aaaa, maniau internetu pildėt. Tai bandykit kitą accountą kurt ir kitą kodą vest biggrin.gif

Reiks bandyt iš kito kompo, bandžiau iš to pačio, sako ups biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 31 kovo 2016 - 13:38
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 14:26)
O beje, kažkas ieškojo proginių suknučių, man visai nieko modeliukų Oliveryje yra, gal čia išeitų ką rasti, ir siunčia gi greitai:
http://www.soliver.e...este,en,sc.html

Kaip tik krikštynoms suknelės ieškau, jau keletą nusižiūrėjau mirksiukas.gif

Dar proginiu yra www.chichiclothing.com. Ka tik atsiuntem mamai, nemokamas siuntymas, pristato kurjeris. Dar nuolaida pirmam apsipirkimui. Kokybe superine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niu: 31 kovo 2016 - 13:49