Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

mamukai, qal qali atsiliepti až kaunietė, kuri bandė daryti adreso Vokietijoje nuomos versliuką seniau? Dai...as buvo pavardė. turiu problemą tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 03 31, 11:44)
mamukai, qal qali atsiliepti až kaunietė, kuri bandė daryti adreso Vokietijoje nuomos versliuką seniau? Dai...as buvo pavardė. turiu problemą tikriausiai biggrin.gif

galiu el pasta duoti jos
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 10:53)
Parodykit  bigsmile.gif 

Aš ieškau kaip visad ryžos, bet šįkart reiktų mažesnės, skersai užsidėjus lakstyt, cross-body.

mano tokia
https://www.nordstro...olor=BOURBON 01
tik nežinau kiek iš tikrųjų ji bus ryža, ar ruda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 03 31, 13:01)
mano tokia
tik nežinau kiek iš tikrųjų ji bus ryža, ar ruda  blush2.gif

graži wub.gif
aš šiam pavasariui oranžinę rankinę turiu, prie mėlynų batų su oranžiniais intarpais iš Vente. Niekad tokių ryškių nenešiojau, šiemet pramušė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 11:13)
HM pradėjo prekiaut internetu LT:

Su pasididžiavimu pranešame pradėję prekybą internetu Lietuvoje! Ieškokite specialių atidarymo pasiūlymų ir iki š.m. gegužės 15 d. pasinaudokite nemokamu pirkinių pristatymu.
Daugiau informacijos ieškokite naujoje www.hm.com parduotuvėje

Apsidžiaugiau jau, nubėgau pirkt, ale kad siuntimas 5€ unsure.gif gal aš iki pardės nuvažiuosiu, nors taip tingiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 03 31, 14:06)
Apsidžiaugiau jau, nubėgau pirkt, ale kad siuntimas 5€  unsure.gif  gal aš iki pardės nuvažiuosiu, nors taip tingiu  doh.gif

O taigi rašo, kad turėtų būti nemokamas pristatymas g.gif iki gegužės 15
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2016 03 31, 14:01)
mano tokia
tik nežinau kiek iš tikrųjų ji bus ryža, ar ruda  blush2.gif

Labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 03 31, 12:06)
Apsidžiaugiau jau, nubėgau pirkt, ale kad siuntimas 5€  unsure.gif  gal aš iki pardės nuvažiuosiu, nors taip tingiu  doh.gif

drinks_cheers.gif aš ir įlindau apsidžiaugusi, kad važiuot nereikės, bet, panašu, kad vis tik reikės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 03 31, 14:06)

Nu žinok pabandžiau įdėt drabužiuką už 5,99 ir iškart duoda free siuntimą, ar tu LTpuslapyje, gal UK? 4u.gif Aš pirma pagrindiniam puslapyje pasirinkau Lithuania, gali aukštai dešiniam kampe spaust change country ir pasikeisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 31 kovo 2016 - 12:14
Laba diena 4u.gif

Mergytės. įmeskite nuorodą kur perkate micro paspirtukus smile.gif
Atsakyti

QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 13:11)
Nu žinok pabandžiau įdėt drabužiuką už 5,99 ir iškart duoda free siuntimą, ar tu LTpuslapyje, gal UK? 4u.gif

Man irgi duoda. jau prisirinkau vaikui kelnių pažeminytu klynu, ale lauksiu, gal kokių nuolaidų duos brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 31, 14:14)
Man irgi duoda. jau prisirinkau vaikui kelnių pažeminytu klynu, ale lauksiu, gal kokių nuolaidų duos brunette.gif

Naujienlaiškį užsakius mačiau 25proc off duoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 13:18)
Naujienlaiškį užsakius mačiau 25proc off duoda biggrin.gif

norėjau užsisakyt, rašo, kad adresas jau yra, matyt užsisakiau kažkada biggrin.gif . Reiks kitu meilu pasinaudot.
Atsakyti