mamukai, qal qali atsiliepti až kaunietė, kuri bandė daryti adreso Vokietijoje nuomos versliuką seniau? Dai...as buvo pavardė. turiu problemą tikriausiai
QUOTE(Loram @ 2016 03 31, 11:44)
mamukai, qal qali atsiliepti až kaunietė, kuri bandė daryti adreso Vokietijoje nuomos versliuką seniau? Dai...as buvo pavardė. turiu problemą tikriausiai
galiu el pasta duoti jos
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 10:53)
Parodykit
Aš ieškau kaip visad ryžos, bet šįkart reiktų mažesnės, skersai užsidėjus lakstyt, cross-body.
Aš ieškau kaip visad ryžos, bet šįkart reiktų mažesnės, skersai užsidėjus lakstyt, cross-body.
mano tokia
https://www.nordstro...olor=BOURBON 01
tik nežinau kiek iš tikrųjų ji bus ryža, ar ruda
QUOTE(elizieja @ 2016 03 31, 13:01)
graži
aš šiam pavasariui oranžinę rankinę turiu, prie mėlynų batų su oranžiniais intarpais iš Vente. Niekad tokių ryškių nenešiojau, šiemet pramušė
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 11:13)
HM pradėjo prekiaut internetu LT:
Su pasididžiavimu pranešame pradėję prekybą internetu Lietuvoje! Ieškokite specialių atidarymo pasiūlymų ir iki š.m. gegužės 15 d. pasinaudokite nemokamu pirkinių pristatymu.
Daugiau informacijos ieškokite naujoje www.hm.com parduotuvėje
Su pasididžiavimu pranešame pradėję prekybą internetu Lietuvoje! Ieškokite specialių atidarymo pasiūlymų ir iki š.m. gegužės 15 d. pasinaudokite nemokamu pirkinių pristatymu.
Daugiau informacijos ieškokite naujoje www.hm.com parduotuvėje
Apsidžiaugiau jau, nubėgau pirkt, ale kad siuntimas 5 gal aš iki pardės nuvažiuosiu, nors taip tingiu
QUOTE(Carlin @ 2016 03 31, 14:06)
Apsidžiaugiau jau, nubėgau pirkt, ale kad siuntimas 5 gal aš iki pardės nuvažiuosiu, nors taip tingiu
O taigi rašo, kad turėtų būti nemokamas pristatymas iki gegužės 15
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2016 03 31, 14:01)
Labai graži
QUOTE(Carlin @ 2016 03 31, 12:06)
aš ir įlindau apsidžiaugusi, kad važiuot nereikės, bet, panašu, kad vis tik reikės
QUOTE(Carlin @ 2016 03 31, 14:06)
Nu žinok pabandžiau įdėt drabužiuką už 5,99 ir iškart duoda free siuntimą, ar tu LTpuslapyje, gal UK? Aš pirma pagrindiniam puslapyje pasirinkau Lithuania, gali aukštai dešiniam kampe spaust change country ir pasikeisi
Laba diena
Mergytės. įmeskite nuorodą kur perkate micro paspirtukus
Mergytės. įmeskite nuorodą kur perkate micro paspirtukus
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 13:11)
Nu žinok pabandžiau įdėt drabužiuką už 5,99 ir iškart duoda free siuntimą, ar tu LTpuslapyje, gal UK?
Man irgi duoda. jau prisirinkau vaikui kelnių pažeminytu klynu, ale lauksiu, gal kokių nuolaidų duos
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 31, 14:14)
Man irgi duoda. jau prisirinkau vaikui kelnių pažeminytu klynu, ale lauksiu, gal kokių nuolaidų duos
Naujienlaiškį užsakius mačiau 25proc off duoda
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 13:18)
Naujienlaiškį užsakius mačiau 25proc off duoda
norėjau užsisakyt, rašo, kad adresas jau yra, matyt užsisakiau kažkada . Reiks kitu meilu pasinaudot.