Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Aš irgi domiuosi, sakykit ar verta siūstis?

http://lt.sportsdire...olcode=93334726
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2016 03 31, 10:19)
Sveikos. Patarkit, kur žiūrinėtis,vaikams rūbus (122-134 ugiams), kad būtų kokybiški ir kuo mažesnė kaina, gal kokie dideli išpardavimai būna? Reik pavasariui ir vasarai rūbelių smile.gif

mano nuomone, didziausi ispardavimai vasariniu rubu buna vasaros gale 4u.gif Dabar prasidejus pavasario /vasaros rubu prekyba. Bet ne dideli ju ispardavimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 03 31, 10:56)
o aš perku pakaitalus, nes perku tik sezonui, po vasaros išsitraukiu pernykštę žieminę rankinę ir suprantu, kad jau nebesinori tokios...
priminkit - vente qalima pildyti užsakymą kiek nori kartų?

Kiek žmonių, tiek nuomonių 4u.gif , aš geriau vieną kokybišką odinę rankinę tampau keletą metų, nei sezonui dirbtinės odos perku.
nes man kažkaip ta dirbtnės odos išsitampo, nusitrina, po vieno sezono aš į ją negaliu žiūrėt, ne todėl, kad atsibodo, o todėl, kad ji jau nekažką atrodo
Atsakyti
Sveikos, gal kas esate susidūrę su prekės grąžinimu į amazon. Pirkau puodų komplektą, atsiuntė 1 puodą iš trijų. Užklausiau, atrašė, kad kitų nebus. Reikia dabar grąžinti tą kurį gavau. Bandžiau susikurti grąžinimo etiketę, bet man rodo sumą mažesnę nei mokėjau už juos. Gal kas jau grąžinote ir galite paaiškinti, ar taip ir turi būti. Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 03 31, 11:43)
mano nuomone, didziausi ispardavimai vasariniu rubu buna vasaros gale 4u.gif Dabar prasidejus pavasario /vasaros rubu prekyba. Bet ne dideli ju ispardavimai 4u.gif

Tikrai taip, išskyrus tam tikras išimtis, kaip pvz. Mytoys išpardavimą išrinktiesiems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 31, 10:46)
Kiek žmonių, tiek nuomonių  4u.gif , aš geriau vieną kokybišką odinę rankinę tampau keletą metų, nei sezonui dirbtinės odos perku.
nes man kažkaip ta dirbtnės odos išsitampo, nusitrina, po vieno sezono aš į ją negaliu žiūrėt, ne todėl, kad atsibodo, o todėl, kad ji jau nekažką atrodo

va aš irgi tokios nuomonės, nu man neatsibosta - kai įsikandu rankinę ir nešiojų ją ne vienus metus. Nusipirkau gess ne odinę, nu nelimpa jinai man nors tu ką, paliksiu dukrai, auga kada nors priaugs lotuliukas.gif
Dabara laukiu VC odinės, ryžos iš USA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 03 31, 12:51)
va aš irgi tokios nuomonės, nu man neatsibosta - kai įsikandu rankinę ir nešiojų ją ne vienus metus. Nusipirkau gess ne odinę, nu nelimpa jinai man nors tu ką, paliksiu dukrai, auga kada nors priaugs  lotuliukas.gif
Dabara laukiu VC odinės, ryžos iš USA  wub.gif

Parodykit bigsmile.gif

Aš ieškau kaip visad ryžos, bet šįkart reiktų mažesnės, skersai užsidėjus lakstyt, cross-body.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 03 31, 11:51)
va aš irgi tokios nuomonės, nu man neatsibosta - kai įsikandu rankinę ir nešiojų ją ne vienus metus. Nusipirkau gess ne odinę, nu nelimpa jinai man nors tu ką, paliksiu dukrai, auga kada nors priaugs  lotuliukas.gif
Dabara laukiu VC odinės, ryžos iš USA  wub.gif

Aš irgi kaip nusipirkau iš YOOX, tai du metai kitų nebepaimu, jaučiu reiks mesti lauk lotuliukas.gif , nes dar lebelaukia savos eilės po mėnesį kitą panešiotos ax.gif . Tai rudą visais sezonų laikais nešioju, kaip nauja atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2016 03 30, 15:03)
Sveikos merginos smile.gif ..turiu toki klausima, gal kas esate susidure, galite patarti, parekomenduoti..ieskau krikstadezes..noreciau ranku darbo, grazios..bet moket noreciau iki 30- 40 eur..daugiau jau per brangu 4u.gif ..gal kas ka zinote, kas gamina ir "neplesia" dideliu kainu biggrin.gif ...dairiausi internete, kur l grazios drobe aptrauktos 68 eur doh.gif ..cia jau man gerokai per brangu..

Jei rastumet Jums patinkancia, cia neblogos kainos:

https://www.facebook...nutele/?fref=ts

tik cia Marijampolej. Bet gal siustu...
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 03 31, 09:49)

Man reikia nuomones apie DUNLOP suaugusiu dviracius. Gal kas turit ir galit pakomentuot. Aciu  4u.gif

pirkau kažkada vyrišką iš SD, kokybė nesužavėjo, pardaviau smile.gif kažkoks brokuotas ratas buvo g.gif padanga buvo nuleista, pripūti ir vėl išsileidžia. Ir šiaip bendrai kokybė nekokia schmoll.gif
Atsakyti
HM pradėjo prekiaut internetu LT:

Su pasididžiavimu pranešame pradėję prekybą internetu Lietuvoje! Ieškokite specialių atidarymo pasiūlymų ir iki š.m. gegužės 15 d. pasinaudokite nemokamu pirkinių pristatymu.
Daugiau informacijos ieškokite naujoje www.hm.com parduotuvėje
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 31, 11:13)
HM pradėjo prekiaut internetu LT:

Su pasididžiavimu pranešame pradėję prekybą internetu Lietuvoje! Ieškokite specialių atidarymo pasiūlymų ir iki š.m. gegužės 15 d. pasinaudokite nemokamu pirkinių pristatymu.
Daugiau informacijos ieškokite naujoje www.hm.com parduotuvėje

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti