Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kvieciu prisijungti prie http://www.escentual.com uzsakymo, siuntimo islaidoms (4,95£) pasidalinti.

Viskam -25% nuolaida.

Krepsiukus siusti: olgaaltuchova@gmail.com smile.gif

Nuolaida galioja iki 03.31 d.
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 03 30, 09:49)
kai diskutavot apie kuprines, neissisaugojau nuorodos nes nebuvo aktualu. O dabar prireike 12 m panelei kuprines i mokykla. Pamenu, kazkas buvot ideje nuoroda su paaugliskom madingom kuprinem.
Pasidalinkit prasau, kokias ir kur kuprines perkat tokio amziaus vaikams 4u.gif

Gal paklauskit pacios paneles ko noretu - bus paprasciau. Kai zinosit ko ji nori, galima bus paieskoti palankiu kainu 4u.gif
rase apie eastpak, kokybiskos Dakine, gal converse tiktu
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 03 30, 08:24)
Visa nakiki perziurejau, globber po 49 eur jau neberadau. Bet gal kam aktualu bus:

Toks netinka?
http://www.nakiki.de...3-Reifen_gruen/

Yra ir rozinis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astipas: 30 kovo 2016 - 09:07
gal kas zinot kur bugaboo vezimelio laipteli antram vaikui pigiau pirkti?
Atsakyti
apie kedutes prakalbot: kuri saugesne, patogesne: maxi cosi rodi airprotect ar cybex solution x?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2016 03 30, 10:04)
Kvieciu prisijungti prie http://www.escentual.com uzsakymo, siuntimo islaidoms (4,95£) pasidalinti.

Viskam -25% nuolaida.

Krepsiukus siusti: olgaaltuchova@gmail.com smile.gif

Nuolaida galioja iki 03.31 d.

koks miestas?
Atsakyti
Reikia gultuko, nakiki kaina pusiau bėdos, gal kas perka iš ten? Siuntimas 10 Eur? g.gif
Atsakyti
merginos, per tarpininkes dabar babiators akinukai po 15.99 dol. Tik man klausimas kilo: pas mus juos weeride parduoda po 28 eur, bet taiko metu garantija nuo pametimo ir luziu (o raso kad neluzta jie smile.gif . Kazin, ar verta siustis is USA? Nes ten tai jau garantijos nebetaikys? g.gif Kur Jus perkat, kaip darot?
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 03 30, 09:28)
apie kedutes prakalbot: kuri saugesne, patogesne: maxi cosi rodi airprotect ar cybex solution x?

As dabar turiu maxi cosi rodfix ir cybex solution x-fix. Tai jos analogiškos tarp kurių renkatės, tik manosios su isofix.
Man asmeniškai žymiai patogesnė Maxi Cosi, pirmiausia dėl diržo segimosi. Cybex kėdutėje visada pataisyt reikia diržo dalį, kuri eina per petį, kad taisyklingai būtų, nes tarp kėdžių apsaugų ji visiškai nesilaiko. Vaikui pasimuisčius atsipalaiduoja, o kada diržas nėra teisingoje padėtyje avarijų atveju galimi sužalojomai. Tuo tarpu Maxi cosi kėdutėje yra diržo laikiklis, kuris užtikrina reikiamą diržo padėtį ir diržas visada eina vaikui per petį, o ne kažkur ties kėdutės kampu. Tai aš vien dėl šios priežasties nebenoriu Cybex X-fix antram vaikui. Plius jos isofix labai nepatogus, jei reik išimti kėdutę, galima visus nagus nusivaryt.
Atsakyti
Gal kas iš Vilniaus planuojate pirkti iš amazon.co.uk per PA ar Tukį? Prisijungčiau su vienu daiktu blush2.gif manau apsimokės kooperuotis, nors mano daiktas nemažas, noriu autokėdutės, bet nesu niekur užsiregistravusi adreso nuomai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Camelia*: 30 kovo 2016 - 09:53
QUOTE(zittute @ 2016 03 30, 09:50)
merginos, per tarpininkes dabar babiators akinukai po 15.99 dol. Tik man klausimas kilo: pas mus juos weeride parduoda po 28 eur, bet taiko metu garantija nuo pametimo ir luziu (o raso kad neluzta jie smile.gif . Kazin, ar verta siustis is USA? Nes ten tai jau garantijos nebetaikys? g.gif Kur Jus perkat, kaip darot?

Aš pirkau iš JAV nes pigiau. Sulužt jie tikrai nesulūš, o dėl pametimo registravau juos jų tinklapyje, gal ir į Lietuvą atsiųstų tokiu atveju smile.gif arba tarpininkės adresą nurodyčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 30 kovo 2016 - 09:53
QUOTE(jurace @ 2016 03 30, 08:41)
Nebeatkasu senose temose informacijos apie vaikiškas lovas.  doh.gif
Dabar aktualu ir man. Moderatorė buvo nuorodą įkėlusi medinių lovų 1, 2 aukštų. Gal padėsite arba parekomenduosite? Ačiū 4u.gif

Medžio rojus - aš iš čia pirkau dviaukštę, prieš du metus... vis dar patenkinta ax.gif į kainą įeina ir čiužiniai, ir lovos grotelės...
QUOTE(Audry @ 2016 03 30, 09:49)
kai diskutavot apie kuprines, neissisaugojau nuorodos nes nebuvo aktualu. O dabar prireike 12 m panelei kuprines i mokykla. Pamenu, kazkas buvot ideje nuoroda su paaugliskom madingom kuprinem.
Pasidalinkit prasau, kokias ir kur kuprines perkat tokio amziaus vaikams 4u.gif

mano bernui irgi jau tuoj reiks naujos, iki dabar gerus tris metus nešiojo iš Rimi pirktą, už lipdukus, bet vienas kampas jau pradėjo plyšti... todėl manau, kad dabar ir vėl dairysiuos kažko panašaus, iš laptopams nešioti skirtų... gal kokį Case Logic g.gif ar kokios kitos geros firmos, kad nereiktų kasmet naujos pirkti ax.gif
Atsakyti