Mergaites,kas esat dariusios marskinelius su uzrasais,gal galit rekomenduot,kur kokybiskai daro,kad nenusiskalbtu po keliu plovimu
QUOTE(valyte_7 @ 2016 03 31, 09:46)
ech... gal kada jiekosit kompanijos, saukit garsiai
kad diesnis nervu gadinimas ))) krauni krauni , ateini moketi 70 proc jau nera prekiu ))
Labas mergaitės - nu niekaip nesuprantu, perku perku, o žiūriu nebeturim ir mes batų pavasariui o tiek kitai žiemai pripirkau batų, silpnybė jie man, o vaikas neturi vaikščioti dabar su kuo
Nematėt, kur kokių kedukų, odinukų 27dydžio, amazon.de jau pažiūrėjau - gal dar kur yra nuolaidų šiuo metu, ar aš per gerai čia noriu
Nematėt, kur kokių kedukų, odinukų 27dydžio, amazon.de jau pažiūrėjau - gal dar kur yra nuolaidų šiuo metu, ar aš per gerai čia noriu
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 31, 10:47)
galima odinę rankinę gaut, su pakaitalais neužsiimu, mano nuomone, pinigų išmetimas į balą,
o aš perku pakaitalus, nes perku tik sezonui, po vasaros išsitraukiu pernykštę žieminę rankinę ir suprantu, kad jau nebesinori tokios...
priminkit - vente qalima pildyti užsakymą kiek nori kartų?
QUOTE(elizieja @ 2016 03 31, 10:55)
Labas mergaitės - nu niekaip nesuprantu, perku perku, o žiūriu nebeturim ir mes batų pavasariui o tiek kitai žiemai pripirkau batų, silpnybė jie man, o vaikas neturi vaikščioti dabar su kuo
nezinau kaip su dydziais, bet deishmane pirkau po 15 eur. odinius nike kedukus.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 31, 10:47)
turbūt geriau nei iš www.yoox.com per išpardavimus nieko geriau pagauti negalima.
už kokį 30-40 eur galima odinę rankinę gaut, su pakaitalais neužsiimu, mano nuomone, pinigų išmetimas į balą, gamtos saugotoja, kad dėl to pirkčiau tik pakaitalą, irgi nesu
už kokį 30-40 eur galima odinę rankinę gaut, su pakaitalais neužsiimu, mano nuomone, pinigų išmetimas į balą, gamtos saugotoja, kad dėl to pirkčiau tik pakaitalą, irgi nesu
yoox, o dar?
QUOTE(Deme @ 2016 03 31, 09:57)
nezinau kaip su dydziais, bet deishmane pirkau po 15 eur. odinius nike kedukus.
ačiū, bandysiu nubėgti, pasižiūrėti
Sveikos. Patarkit, kur žiūrinėtis,vaikams rūbus (122-134 ugiams), kad būtų kokybiški ir kuo mažesnė kaina, gal kokie dideli išpardavimai būna? Reik pavasariui ir vasarai rūbelių
QUOTE(Loram @ 2016 03 31, 09:21)
Jūsų meilas turbūt gmail? nusiunčiau
QUOTE(Carlin @ 2016 03 31, 11:21)
Jūsų meilas turbūt gmail? nusiunčiau
taip, ačiū gmail.com
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 31, 11:01)
yoox, o dar?
Amazon platybės: amazon.fr, amazon.it, amazon.es, amazon.uk.co
įvairios išparduotuvės, reikia gaudyti dienos pasiūlymus
o šiaip mūsų šios temos pirmoje temoje labai daug sudėtų parduotuvių nuorodų, tame tarpe ir rankinių