Gavau Vertbaudet,pora dzinsu savo bernui,nu faini,bet siaurumas slimu val reikejo regular imt...nu jau mano kudizma,bet ten isvis distrofiski kazkokie matuosiu vakare,bet jauciu cyps kad nepatogu...jis apskritai visa gyvenima vaiksciotu tik su treningais jei netiks galesiu pasiulyt kam nors, dydis 9 metai, tamsiai melynus ir sviesiai pilkus emiau
QUOTE(Loram @ 2016 03 30, 15:54)
Kimora - ar jau qalima sveikint?
Galima, vakar parsivežėm mažylį
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 30, 16:10)
Gavau Vertbaudet,pora dzinsu savo bernui,nu faini,bet siaurumas slimu val reikejo regular imt...nu jau mano kudizma,bet ten isvis distrofiski kazkokie matuosiu vakare,bet jauciu cyps kad nepatogu...jis apskritai visa gyvenima vaiksciotu tik su treningais jei netiks galesiu pasiulyt kam nors, dydis 9 metai, tamsiai melynus ir sviesiai pilkus emiau
Jo, aš irgi pirkau (jau seniau) šviesius vasarai, tai nežinau ar įsibarškins, nors maniškis tai jau tikrai kūdas
QUOTE(Kimora @ 2016 03 30, 16:12)
Galima, vakar parsivežėm mažylį
Sveikinam! linkim ramių naktų!QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 30, 16:10)
As apie vertbaudet paklausiu- o kas pristato?..dpd?..noriu paprasyti pakeisti pristatymo adresa, vertbaudet puslspyje raso " parcel available 30 march"..ir kad 3 zingsnis..jokio siuntos numerio neturiu..kazi kam skambinti del adreso
QUOTE(Garbane* @ 2016 03 30, 16:15)
As apie vertbaudet paklausiu- o kas pristato?..dpd?..noriu paprasyti pakeisti pristatymo adresa, vertbaudet puslspyje raso " parcel available 30 march"..ir kad 3 zingsnis..jokio siuntos numerio neturiu..kazi kam skambinti del adreso
UPS-as, turit gaut el. paštu laišką prieš pristatant.
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 30, 16:17)
UPS-as, turit gaut el. paštu laišką prieš pristatant.
Dekui!..lauksiu laisko tada..
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 30, 16:10)
rodysi man tada gal mano distrofikui tiks jei per ilgi nukirpt ar atlenkt visada galesiu. o kai per platus kriokia kad nenesios tokiu.
QUOTE(JMD @ 2016 03 30, 16:19)
rodysi man tada gal mano distrofikui tiks jei per ilgi nukirpt ar atlenkt visada galesiu. o kai per platus kriokia kad nenesios tokiu.
Aš irgi vakar gavau 2 kelnes, tai vos įsibraškina vaikas. Galėtumėt matuotis
Dabar galvoju, kad vėl reikia laukt Vertbaudet nuolaidų ir griebt, nes superinė kokybė rūbų už gerą kainą.
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 30, 14:35)
Patogus jie vaikui? Maniske 2-mete, tai jai reikto to 0-3 dydzio, drugstore tik balti man negrazus...
Siaip patogus, bet maniškis pernai kai jam buvo metukai su trupuciu, nelabai norėjo nesioti:D tai ziuresim kaip bus siemet
O forma skonio reikalas, man tai lb grazus, nes ir as pati megstu aviatoriaus tipo akinius
O kaip pirkti per ta nakiki.de? reikia pakvietimo? ar buna kokiu nuolaidu pirmam pirkimui ir kiek siuntimas i LT?