Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gavau Vertbaudet,pora dzinsu savo bernui,nu faini,bet siaurumas slimu blink.gif val reikejo regular imt...nu jau mano kudizma,bet ten isvis distrofiski kazkokie unsure.gif matuosiu vakare,bet jauciu cyps kad nepatogu...jis apskritai visa gyvenima vaiksciotu tik su treningais doh.gif jei netiks galesiu pasiulyt kam nors, dydis 9 metai, tamsiai melynus ir sviesiai pilkus emiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 30 kovo 2016 - 15:11
QUOTE(Loram @ 2016 03 30, 15:54)
Kimora - ar jau qalima sveikint?

Galima, vakar parsivežėm mažylį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 30, 16:10)
Gavau Vertbaudet,pora dzinsu savo bernui,nu faini,bet siaurumas slimu blink.gif val reikejo regular imt...nu jau mano kudizma,bet ten isvis distrofiski kazkokie unsure.gif matuosiu vakare,bet jauciu cyps kad nepatogu...jis apskritai visa gyvenima vaiksciotu tik su treningais doh.gif jei netiks galesiu pasiulyt kam nors, dydis 9 metai, tamsiai melynus ir sviesiai pilkus emiau

Jo, aš irgi pirkau (jau seniau) šviesius vasarai, tai nežinau ar įsibarškins, nors maniškis tai jau tikrai kūdas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 03 30, 16:12)
Galima, vakar parsivežėm mažylį  wub.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinam! linkim ramių naktų!
Atsakyti

As apie vertbaudet paklausiu- o kas pristato?..dpd?..noriu paprasyti pakeisti pristatymo adresa, vertbaudet puslspyje raso " parcel available 30 march"..ir kad 3 zingsnis..jokio siuntos numerio neturiu..kazi kam skambinti del adreso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2016 03 30, 16:15)
As apie vertbaudet paklausiu- o kas pristato?..dpd?..noriu paprasyti pakeisti pristatymo adresa, vertbaudet puslspyje raso " parcel available 30 march"..ir kad 3 zingsnis..jokio siuntos numerio neturiu..kazi kam skambinti del adreso g.gif

UPS-as, turit gaut el. paštu laišką prieš pristatant.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 30, 16:17)
UPS-as, turit gaut el. paštu laišką prieš pristatant.

Dekui!:)..lauksiu laisko tada..
Atsakyti

rodysi man tada biggrin.gif gal mano distrofikui tiks doh.gif lotuliukas.gif jei per ilgi nukirpt ar atlenkt visada galesiu. o kai per platus kriokia kad nenesios tokiu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 30, 16:19)
rodysi man tada biggrin.gif gal mano distrofikui tiks  doh.gif  lotuliukas.gif jei per ilgi nukirpt ar atlenkt visada galesiu. o kai per platus kriokia kad nenesios tokiu.

Aš irgi vakar gavau 2 kelnes, tai vos įsibraškina vaikas. Galėtumėt matuotis biggrin.gif
Dabar galvoju, kad vėl reikia laukt Vertbaudet nuolaidų ir griebt, nes superinė kokybė rūbų už gerą kainą.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 30, 14:35)
Patogus jie vaikui? blush2.gif Maniske 2-mete, tai jai reikto to 0-3 dydzio, drugstore tik balti unsure.gif man negrazus...

Siaip patogus, bet maniškis pernai kai jam buvo metukai su trupuciu, nelabai norėjo nesioti:D tai ziuresim kaip bus siemet biggrin.gif biggrin.gif

O forma skonio reikalas, man tai lb grazus, nes ir as pati megstu aviatoriaus tipo akinius wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 03 30, 16:12)
Galima, vakar parsivežėm mažylį  wub.gif

Sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
O kaip pirkti per ta nakiki.de? reikia pakvietimo? ar buna kokiu nuolaidu pirmam pirkimui ir kiek siuntimas i LT?
Atsakyti