Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kriiste @ 2016 03 30, 14:20)
tai visad sveriam vienos mergaites visa manta, o ne po viena rubeli... Ir skirtuma (del pakuociu) isdalinu visom prisijungusiom  4u.gif

jo , as jau dabar taip ir supratau smile.gif) pirmas kartas smile.gif))) tai vat uzstrigau smile.gif)) su tais skaiciavimais, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 30, 15:35)
Patogus jie vaikui? blush2.gif Maniske 2-mete, tai jai reikto to 0-3 dydzio, drugstore tik balti unsure.gif man negrazus...

as pirkau drauges vaikui. jos vaikui buvo mazi. tada bandziau savo vaikui pritaikyt tai 4-7 metu jam irgi buvo per mazi. Ir siaip, man jie negrazus biggrin.gif o kojeles ju lankstosi, todel sulauzyt tikrai jie neluzta.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 30, 16:41)
as pirkau drauges vaikui. jos vaikui buvo mazi. tada bandziau savo vaikui pritaikyt tai 4-7 metu jam irgi buvo per mazi. Ir siaip, man jie negrazus biggrin.gif o kojeles ju lankstosi, todel sulauzyt tikrai jie neluzta.

Nu jo, forma man ju irgi debiliska blush2.gif ir dar kaina...uz kokiu 15 euru gal, bet kai pas mus po 30 parduoda tai nafik
Atsakyti
merginos, o dar galima pigu.lt kodukus naudot? nu iskuiciau viska - neber kur ju suvest? ar jau baiges sis reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 30, 14:49)
merginos, o dar galima pigu.lt kodukus naudot? nu iskuiciau viska - neber kur ju suvest? ar jau baiges sis reikalas g.gif

šiandien pirkau, tikrai galima, ten vos ne paskutiniam žingsny atsiranda langutis pigueurams arba nuolaidos kodui.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 30, 15:49)

Paciame paskutiniame zingsnyje reikedavo vesti, pries uzsakymo patvirtinima
Atsakyti
Kimora - ar jau qalima sveikint?
Atsakyti
tai ar niekas neperkat nakiki? Babybjorn gultukų yra neblogom kainom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2016 03 30, 15:52)
šiandien pirkau, tikrai galima, ten vos ne paskutiniam žingsny atsiranda langutis pigueurams arba nuolaidos kodui.

QUOTE(Kimora @ 2016 03 30, 15:53)
Paciame paskutiniame zingsnyje reikedavo vesti, pries uzsakymo patvirtinima

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 30, 15:45)
Nu jo, forma man ju irgi debiliska blush2.gif ir dar kaina...uz kokiu 15 euru gal, bet kai pas mus po 30 parduoda tai nafik

jie gal ir madingi, bet mano vaikas su jais tarkim buvo panasus i ta is filmo "muse" lotuliukas.gif o gal kad jie jam per siauri. as pernai buvau nupirkus polaroidus uz 14 eur pas mus fielmanne. Bet tai nebūtų baibokas, prieš kelias dienas numetė ant sėdynės, paskui tik triokšt su rūryte ir ate polaroidam. Reikia pirkt naujus kažkokius, nes toks popa. Raukosi labai nuo saulės.
Atsakyti

QUOTE(JMD @ 2016 03 30, 16:56)
jie gal ir madingi, bet mano vaikas su jais tarkim buvo panasus i ta is filmo "muse"  lotuliukas.gif o gal kad jie jam per siauri. as pernai buvau nupirkus polaroidus uz 14 eur pas mus fielmanne. Bet tai nebūtų baibokas, prieš kelias dienas numetė ant sėdynės, paskui tik triokšt su rūryte ir ate polaroidam. Reikia pirkt naujus kažkokius, nes toks popa. Raukosi labai nuo saulės.

Tiem nezgrabailom gaila geru daiktu...mano bernas pvz kiauras ziauriai,tai as jam po 30€ akiniu tikrai nepirkaliosiu,pernai bile kokius pirkau Lindexe uz 12€ gal,nu ir pragane jau kazkur! Svarbu filtrai butu ir ok,nereik jiem dar armaniu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif ..turiu toki klausima, gal kas esate susidure, galite patarti, parekomenduoti..ieskau krikstadezes..noreciau ranku darbo, grazios..bet moket noreciau iki 30- 40 eur..daugiau jau per brangu 4u.gif ..gal kas ka zinote, kas gamina ir "neplesia" dideliu kainu biggrin.gif ...dairiausi internete, kur l grazios drobe aptrauktos 68 eur doh.gif ..cia jau man gerokai per brangu..
Atsakyti