Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lauruciuk @ 2016 03 30, 13:17)
Tai taip, as visada ir sveriu su tom, kur ir mazus svorius tiksliai paskaiciuoja, vargas, nu bet kad kitaip nesigauna wink.gif

jo as matau I rimta kompanija papuoliau smile.gif))) deja kol kas tokiu svarstykliu neturiu smile.gif))) bet vakar buvau ilindusi I naturalios kosmetikos foruma, tai manau , kad jei bandysiu gaminti kosmetika, tai reikes pirkti smile.gif))) baisu smile.gif))))
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 30, 13:21)
o tai kaip kitaip jus isivaizduojat? gaunat 8 kg rubu - vienos keli apatiniai, kitos striukes, batai, dzinsai - kaip isdalinsit kitaip? O del svarstykliu - jo, ir naudoju tas kur iki 5 kg sveria wink.gif

nu teisingai jus rasote sad.gif(((((( jei kokia striuke , tai tikrai svers sad.gif(( nezinau , ka daryti tada sad.gif svarstykliu tai tikrai nepirksiu smile.gif)) vyras sakys , gal jau isprotejai smile.gif)))
Atsakyti
aš sveriu ir taip qaunu netto svorį, brutto - tas, kurį susvėrė PA. Tada visą sumokėtą sumą PA dalinu perkančioms santykinai ;
aš sveriu virtuvinėmis svarstyklėmis; bet pvz kai pirkau crocs basutes, pastebėjau kad to pačio dydžio qali skirtis net iki 15 qramų, tada imu vidurkį ir visoms skaičiuoju tą patį svorį
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 03 30, 14:26)
http://www.amazon.de...keywords=shadez
kam tinka žali 8+ shadez akiniai 5,5eur

Gal kas pirksit? prisijungčiau.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 30, 14:15)
Uz kiek atiduotumet? Mano bernui irgi po lauka reikia kedu ir basiu. Jus is siauliu, ane?

Už dyką biggrin.gif . Na arba vaikui snikerį už ganėtinai baltais išsaugotus naikus (jie jam labai patiko) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 03 30, 14:42)
Gal kas pirksit? prisijungčiau.

Aš irgi prisijungčiau 4u.gif
Arba galiu ir pati parinkti, jei atsirastų mūsų bent kokios 4-5 - siųsčiau tada tiesiai į LT gal g.gif Nes žiūriu, net ir su siuntimu gaunasi visai gera kaina, apie 7,5 € ax.gif
Jei būtų norinčių, rašykit į eglynas@gmail.com
Shadez žali akiniai (8+)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 30 kovo 2016 - 13:59
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 30, 14:33)
tai reiskia, kad I 10 kg telpa 62 daiktai , o 15 euru padalinti ant 62 daiktu , gaunasi vieno daikto 0,25 centai smile.gif

krepseliu prasysiu mazu , nes neturiu pinigu smile.gif

vistiek zydiskai skaiciuojat... Jei pinigu neturit ir priimat tik mazus krepselius - 62 daiktu nesurinksit, tad nebus 10 kg, tad bus kitas svoris ir kiti ikainiai lotuliukas.gif Pakuociu atmest nereik - nes uz jas irgi sumokat...

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 30, 14:39)
svarstykliu tai tikrai nepirksiu smile.gif)) vyras sakys , gal jau isprotejai smile.gif)))

nu o cia klystat - bent man svarstykles ir virtuveje labai pasiteisino, pirkau papigiai, is kinieciu - rodo tiksliai, mokejau gal 2 dolerius lotuliukas.gif
Atsakyti
gerai smile.gif pirksiu next co uk , atsiemimas zirmunuose , 4 svarai iki adreso nuomos , dalinsiu ant 4 , ir kiekvienos prisijungusios sversiu visus drabuzius atskirai ( ne po viena daikat , o visus kartu , 50 gramu tikslumu smile.gif ) , ir skaiciuosiu pagal pirkanglijoje ikainius . Pirksiu ryt ryte , laukiu dar 2 mamu smile.gif su nedideliais krepsiukais .
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 30, 13:58)
vistiek zydiskai skaiciuojat... Jei pinigu neturit ir priimat tik mazus krepselius - 62 daiktu nesurinksit, tad nebus 10 kg, tad bus kitas svoris ir kiti ikainiai lotuliukas.gif  Pakuociu atmest nereik - nes uz jas irgi sumokat...
nu o cia klystat - bent man svarstykles ir virtuveje labai pasiteisino, pirkau papigiai, is kinieciu - rodo tiksliai, mokejau gal 2 dolerius lotuliukas.gif

jo , as ir pagalvojau, kad nesamone visiska smile.gif) sugavojau, kad bendrai vienos prisijungusios as jau kaip nors istengsiu pasverti , nors ir 50 gramu tikslumu smile.gif bet vis logiskiau, nei mano tas pirmas variantas smile.gif)))))
Atsakyti
O kaip jus zinot, ar Amazonas viska pristate. jei gavau siandien toki laiska:
Your package has been delivered to reception at your delivery address.

You can review or take action on your order in Your Account.

If there are other items in your order, they'll be dispatched according to the delivery estimates listed in the order details.

Tai Tukis siandien issius prekes (nes pries tai Amazonas buvo jau pristates viena deze (galvojau, kad viskas yra, bet pasirodo ne viskas buvo...). nesigaus, kad Tukis per du kartus man sius?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 03 30, 12:22)
Aš pernai už 16 usd pirkau, gavosi 17,88€. Jie besvoriai, sąskaitoje svoris 30 gr.

As pirkau poliarizuotus, tai svėrė 160g 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 30, 15:05)
jo , as ir pagalvojau, kad nesamone visiska smile.gif) sugavojau, kad bendrai vienos prisijungusios as jau kaip nors istengsiu pasverti , nors ir 50 gramu tikslumu smile.gif bet vis logiskiau, nei mano tas pirmas variantas smile.gif)))))

tai visad sveriam vienos mergaites visa manta, o ne po viena rubeli... Ir skirtuma (del pakuociu) isdalinu visom prisijungusiom 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės žinau, kad klausimas nagrinėtas n kartų, bet padėkit prašau.
amazon.de pakol gulėjau ligoninėje nurašė man pinigus už prime narystę, aišku, aš ją šiandien atšaukiau. Aš pinigus gražins patys ar reikia dar jiems papildomai rašyti, jeigu taip, tai kur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 30, 16:17)
As pirkau poliarizuotus, tai svėrė 160g 4u.gif

Patogus jie vaikui? blush2.gif Maniske 2-mete, tai jai reikto to 0-3 dydzio, drugstore tik balti unsure.gif man negrazus...
Atsakyti