Įkraunama...
Įkraunama...

Serialas "Velvet"

Kažin ar susimes vėl Anna du Albertu? ax.gif
Atsakyti
"Velvet" tęsinio trailer'is:
https://www.youtube....h?v=sn4dOP4KmWY
Atsakyti
Aš žiauriai pykstu, kad numarins mano vieną mėgstamiausių personažų (kas nenorite sužinoti, toliau neskaitykite) Ritą, o sprendžiant iš filmuko Pedras bus su kita. cry.gif
Atsakyti
Jei pamatysit kur pirmą seriją lietuviškai, tai parašykit, nes į LNK GO kažkodėl neįkelia unsure.gif O tai kaip tyčia vakar tuo metu nebuvau namie ir negalėjau pažiūrėti, kitos serijos vėl nematysiu...
Atsakyti
Aš tai kol dar atgaminau kas su kuo buvo biggrin.gif labai gaila, kad Klara su Matėjum išsiskyrė, nu tokie faini man jie buvo smile.gif ypač pamenu jų vestuves, kai Matėjus sako "aš pats čia pusės svečių nekenčiu" ir visi išgirdo biggrin.gif
Kristinos dukra faina, tokia panelytė wub.gif
Atsakyti
Dar apie tęsinį: patvirtino, kad mirs Rita ir Emilijus, o naujas veikėjas, kurį įsimylės Klara, pasirodys esąs Emilijaus sūnus.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2017 07 20, 12:33)
Dar apie tęsinį: patvirtino, kad mirs Rita ir Emilijus, o naujas veikėjas, kurį įsimylės Klara, pasirodys esąs Emilijaus sūnus.

Klara įsimylės kažkoki veikėja? Tai jau man visai nepatiks, nenoriu isivaizduot jos su kažkuo kitu atrodo Ji ir Matėjus sukurti vienas kitam.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2017 07 18, 20:58)
Jei pamatysit kur pirmą seriją lietuviškai, tai parašykit, nes į LNK GO kažkodėl neįkelia unsure.gif O tai kaip tyčia vakar tuo metu nebuvau namie ir negalėjau pažiūrėti, kitos serijos vėl nematysiu...

Aš irgi nemačiau pirmos serijos ir niekur neįkelia nei į lnkgo nei filmai.in! O taip rūpi 😊
Gal kai kas turit įsirašę? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikte;): 21 liepos 2017 - 11:05
QUOTE(circus @ 2017 07 20, 22:19)
Klara įsimylės kažkoki veikėja? Tai jau man visai nepatiks, nenoriu isivaizduot jos su kažkuo kitu atrodo Ji ir Matėjus sukurti vienas kitam.

Iš to, ką skaičiau, tai bus dvigubas meilės trikampis: Matėjus, Klara ir naujas veikėjas Sergio, ir Klara, Sergio ir jo buvusi sužadėtinė Elena, anksčiau palikusi jį prie altoriaus, o dabar pasiryžusi susigrąžinti.
Atsakyti
Taip ir nėra įkelta pirmos serijos,o gal kas kur jau radote kur paziureti?
Atsakyti
2 seriją įkėlė, o pirmos nemačiau unsure.gif
Atsakyti
Tai pirmos tikriausiai ir nebekels.
Atsakyti