Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas- mikropigmentacija

QUOTE(liepsnelee @ 2016 05 06, 12:49)
Sveikos, o nuo ko priklauso, ar antakiai bus pilki/mėlyni ar ne? unsure.gif

Nuo to, kokios daugiau spalvos pigmente dominuoja šiltos ar šaltos - jei labiau į rudumą, blunkant rausvės, jei daugiau juodos - blunkant melsvumas atsiras. Žinoma, dar priklauso pigmento kokybė, taip pat įtakos gali turėti ir kiti aplinkos faktoriai - dažnas buvimas saulėje ir pan.
Pilkumas dažniausia atsiranda po procedūros pirmą mėnesį, tik nukritus šašiukams, atnakiai atrodo pilkšvi, tačiau vėliau, savinantis pigmentui, regeneruojant odai, antakiai patamsėja, paryškėja spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine22: 06 gegužės 2016 - 16:36
QUOTE(liepsnelee @ 2016 05 06, 12:49)
Sveikos, o nuo ko priklauso, ar antakiai bus pilki/mėlyni ar ne? unsure.gif

Antakių spalva po permanentinio makiažo priklauso nuo pasirinktos pigmento spalvos bei šio pigmento įnešimo gylio. Kuo gyliau yra pigmentas, tuo "šaltesnė", pilkesnė spalva.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Beje, gal galit parekomenduoti meistrę Klaipėdoje? g.gif
Atsakyti
Sveikos.
Kodėl aš neatradau šios temos ir jūsų visų diskusijų prieš savaitę... doh.gif
Pasidariau antakių microblading pas draugių išgirtą meistrę ir baigiu nuprotėti. Antakius savo natūralius turėjau šiokius tokius,nebuvo idealūs,bet padažydavau,pakoreguodavau,siauri,bet pamanomi. Ir tų plaukelių buvo maždaug panašiai. Dabar situacija tokia...pakeitė formą į lenktesnę,meistrės čia buvo pasiūlymas.Papiešė ant kairiojo antakio,na gražu viskas gerai,mano plaukeliai gražiai įsipaišo,nupiešia ant dešiniojo,nebeparodo ir neinformuoja,kad tokiai formai išgauti reikia nupešti puse natūralaus antakio. Dabar baigia sugyti,nupiešti plaukeliai labai šviesūs,vietom jų iš viso nebėra. Vienas antakis pilnesnis savų plaukelių,o kito pradžioj vos keli plaukai,esu visa kerša. Maža to, tas nupeštasis antakis lyg ir per aukštai. Plaukeliai auga vienokia kryptimi,o pieštiniai kiek kitaip.Nežinau ką daryti toliau. Kaip spręsti tokį vaizdą?Ar spėčiau išsiimti ir sugyti iki liepos pabaigos?Ir sugalvojau susitvarkyti antakius, vasarą bažnytinės mūsų su vyru vestuvės.
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2016 05 18, 22:24)
Sveikos.
Pasidariau antakių microblading pas draugių išgirtą meistrę ir baigiu nuprotėti. Antakius savo natūralius turėjau šiokius tokius,nebuvo idealūs,bet padažydavau,pakoreguodavau,siauri,bet pamanomi. Ir tų plaukelių buvo maždaug panašiai. Dabar situacija tokia...pakeitė formą į lenktesnę,meistrės čia buvo pasiūlymas.Papiešė ant kairiojo antakio,na gražu viskas gerai,mano plaukeliai gražiai įsipaišo,nupiešia ant dešiniojo,nebeparodo ir neinformuoja,kad tokiai formai išgauti reikia nupešti puse natūralaus antakio. Dabar baigia sugyti,nupiešti plaukeliai labai šviesūs,vietom jų iš viso nebėra. Vienas antakis pilnesnis savų plaukelių,o kito pradžioj vos keli plaukai,esu visa kerša. Maža to, tas nupeštasis antakis lyg ir per aukštai. Plaukeliai auga vienokia kryptimi,o pieštiniai kiek kitaip.Nežinau ką daryti toliau. Kaip spręsti tokį vaizdą?Ar spėčiau išsiimti ir sugyti iki liepos pabaigos?Ir sugalvojau susitvarkyti antakius, vasarą bažnytinės mūsų su vyru vestuvės.

Gal foto galit ideti? Gal nerai taip blogai ..Svarbu ne melsvi, visa kita pataisoma.
Atsakyti
Bandau įdėti nuotraukų pora, nemoku savęs fotografuoti, bet gal pamatysit.

user posted image

Man atrodo ir auksčiau ir forma abiejų skiriasi.

user posted image

Dešinėj pusėj plaukelių likę tiek, kad net linkio nesiekia ir tik pačioj antakio apačioj. Ir jų augimo kryptis lyg tiesi,net labiau jie žemyn krypsta, o nupiešti į viršų eina.

Tokie antakiai buvo iki microbladingo, kirpčiais neuždengtas būtent tas antakis iš kurio nieko neliko.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2016 05 19, 11:12)
Bandau įdėti nuotraukų pora, nemoku savęs fotografuoti, bet gal pamatysit.

user posted image

Man atrodo ir auksčiau ir forma abiejų skiriasi.

user posted image

Dešinėj pusėj plaukelių likę tiek, kad net linkio nesiekia ir tik pačioj antakio apačioj. Ir jų augimo kryptis lyg tiesi,net labiau jie žemyn krypsta, o nupiešti į viršų eina.

Tokie antakiai buvo iki microbladingo, kirpčiais neuždengtas būtent tas antakis iš kurio nieko neliko.

user posted image

Manau Lisa jums tikrai pagelbės smile.gif spalva nėra ryški, turėtų pasišalinti su lazeriu.
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2016 05 18, 22:24)
Sveikos.

Antakiai yra skirtingos formos ir platesnės nei norėtųsi. Mūsų antakiai visada asimetriniai, todėl darant makiažą atsiranda būtinybė padidinti arba pamažinti vieną iš antakių, gali būti, kad pas Jus būtent tokia situacija. Kreipkitės pasLily, ji pataisys formą. Nesant plaukeliams bei riebaluotos odos ( kaip pas Jus) geriausiai padaryti retušavimą
Atsakyti
QUOTE(letta_n @ 2016 05 19, 13:26)
Antakiai yra skirtingos formos ir platesnės nei norėtųsi. Mūsų antakiai visada asimetriniai,  todėl darant makiažą atsiranda būtinybė padidinti arba pamažinti vieną iš antakių, gali būti, kad pas Jus būtent tokia situacija. Kreipkitės pasLily, ji pataisys formą. Nesant plaukeliams bei riebaluotos odos ( kaip pas Jus) geriausiai padaryti retušavimą

Bet mano meistrė, net neužsiminė apie tai, kad norint pasiekti šią formą, reiks nuravėti visą natūralų antakį. Tokią formą ji man pasiūlė, jei būčiau žinojusi, nieku gyvu nebūčiau sutikusi. Ir kokia perspektyva į ateitį, jei dabar pagal jos siūlymus, aš turėsiu nuolat tą antakį pešioti, ir po metų lieku su vienu plaukuotu antakiu, kitu nupeštu. Ėjau manydama, kad meistrės darbas prie natūralaus antakio pridėti to ko trūksta, platumo, tankumo ir tokiu būdu pakoreguoti formą. Pirmąjį antakį kai nupiešė taip ir atrodė, visi mano plaukeliai pakliuvo į formą, antrojo niekas nebeparodė, ir tas nupeštasis antakis, kuris visą gyvenimą būdavo žemiau, gavosi per aukštai. doh.gif

Kaip suprantu Lily facebooke,o Lisa čia forume? Dar laukiu Lisa jūsų komentaro.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daubarė: 19 gegužės 2016 - 15:19
QUOTE(Daubarė @ 2016 05 19, 16:55)

Pritariu jums - drąstiškai keisti antakių formą, išpešant vieno plaukelius, man taip pat nepriimtina. Deja, ir pačiai teko pirmą kartą darantis mikropigmentaciją, tai patirti. Reikia atminti, kad žmogaus veide absoliuti simetrija neegzistuoja ir jos aklai siekti nereikia.
Atsakyti
Man tai sake kad jei noriu simetrijos, tektu viena antaki nupesti smile.gif jezus pas kokias meistres jus lankotes, nesuvokiu kartais doh.gif gal verta pradeti viesinti tokias neatsakingas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2016 05 19, 16:55)
Bet mano meistrė, net neužsiminė apie tai, kad norint pasiekti šią formą, reiks nuravėti visą natūralų antakį. Tokią formą ji man pasiūlė, jei būčiau žinojusi, nieku gyvu nebūčiau sutikusi. Ir kokia perspektyva į ateitį, jei dabar pagal jos siūlymus, aš turėsiu nuolat tą antakį pešioti, ir po metų lieku su vienu plaukuotu antakiu, kitu nupeštu. Ėjau manydama, kad meistrės darbas prie natūralaus antakio pridėti to ko trūksta, platumo, tankumo ir tokiu būdu pakoreguoti formą. Pirmąjį antakį kai nupiešė taip ir atrodė, visi mano plaukeliai pakliuvo į formą, antrojo niekas nebeparodė, ir tas nupeštasis antakis, kuris visą gyvenimą būdavo žemiau, gavosi per aukštai.  doh.gif 

Lili ir Lisa - čia ta pati meistrė smile.gif Bet kokiu atveju, jeigu rezultatas netenkina – reikia taisyti Meistras, kuris dirbo su Jūsų antakiais, turėjo pilnai parodyti galutinį rezultatą bei suderinti jį su jumis, ir tik po to – daryti.
Atsakyti