QUOTE(Niktise @ 2016 04 15, 01:00)
Ta sviesesne ombre antakio pradzia mane ir gazdina, kad turint rieba oda nieko ten nebesimato tai bijau kas pasimatys tas peeinantis antakio sviesejantis virsus, kai tie pasviesejimai nukris liks siauro antakio konturas
Turbut paspartinti sasu likvidavima nera galimybes, sestadieni bus gimtadienis ir neismanau kaip uzmaskuot reiks beatsilupinejancius dazo saselius sestadieni bus savaite praejusi nuo to kai penktadieni buvo atlikta o nagai "nisti" ir plauti ir kad greiciau pasisalintu beatsiskirianti dazo-saso pluta
Turbut paspartinti sasu likvidavima nera galimybes, sestadieni bus gimtadienis ir neismanau kaip uzmaskuot reiks beatsilupinejancius dazo saselius sestadieni bus savaite praejusi nuo to kai penktadieni buvo atlikta o nagai "nisti" ir plauti ir kad greiciau pasisalintu beatsiskirianti dazo-saso pluta
Dirbtinai paspartinus saso nukritima liks dar maziau dazo.
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 04 15, 01:06)
Meistre sake netepti niekuo bet as tepiau siek tiek bepantenu nes man trauke oda ir net nieztejo. Bet tepiau visus kartus. Nezinau ar ft motosi bet sitoj aky ties virsum man truksta uzpildymo
Turiu ft po proceduros, tikrai nera jokiu tarpu sakau pirma karta per 3 metus toks bajeris
Turiu ft po proceduros, tikrai nera jokiu tarpu sakau pirma karta per 3 metus toks bajeris
Nezejimas, tai gija oda-taip ir turi buti.
Istikruju nesuprantu Jusu problemos. Viskas labai grazu . Nueikite ir uzpildys Jums kur truksta. Juk gyvas organizmas , ne poperiaus lapas, neisisavino nu ir kas. Kita karta gali dar daugiau neisisavinti. Juk oda kraujuoja, yra visokiu nelidumu, spuogeliu, poru ir. t.t.