Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas- mikropigmentacija

QUOTE(Niktise @ 2016 04 15, 01:00)
Ta sviesesne ombre antakio pradzia mane ir gazdina, kad turint rieba oda nieko ten nebesimato tai bijau kas pasimatys tas peeinantis antakio sviesejantis virsus, kai tie pasviesejimai nukris liks siauro antakio konturas  unsure.gif
Turbut paspartinti sasu likvidavima nera galimybes, sestadieni bus gimtadienis ir neismanau kaip uzmaskuot reiks beatsilupinejancius dazo saselius sestadieni bus savaite praejusi nuo to kai penktadieni buvo atlikta  o nagai "nisti" ir plauti ir kad greiciau pasisalintu beatsiskirianti dazo-saso pluta doh.gif

Dirbtinai paspartinus saso nukritima liks dar maziau dazo.

Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 04 15, 01:06)
Meistre sake netepti niekuo bet as tepiau siek tiek bepantenu nes man trauke oda ir net nieztejo. Bet tepiau visus kartus. Nezinau ar ft motosi bet sitoj aky ties virsum man truksta uzpildymo  g.gif
user posted image

Turiu ft po proceduros, tikrai nera jokiu tarpu  doh.gif sakau pirma karta per 3 metus toks bajeris  doh.gif

Nezejimas, tai gija oda-taip ir turi buti.
Istikruju nesuprantu Jusu problemos. Viskas labai grazu 4u.gif . Nueikite ir uzpildys Jums kur truksta. Juk gyvas organizmas , ne poperiaus lapas, neisisavino nu ir kas. Kita karta gali dar daugiau neisisavinti. Juk oda kraujuoja, yra visokiu nelidumu, spuogeliu, poru ir. t.t.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2016 04 14, 23:23)
Dirbtinai paspartinus saso nukritima liks dar maziau dazo.

Papildyta:

Nezejimas, tai gija oda-taip ir turi buti.
Istikruju nesuprantu Jusu problemos. Viskas labai grazu  4u.gif . Nueikite ir uzpildys Jums  kur truksta. Juk gyvas organizmas  , ne poperiaus lapas, neisisavino nu ir kas. Kita karta gali dar daugiau neisisavinti.  Juk oda kraujuoja, yra visokiu nelidumu, spuogeliu, poru ir. t.t.

Dekui, tiesiog idomu pasidare ar ka dariau ne taip ir kodel taip atsitiko g.gif tai taip, sake, ateiti po menesio, patvarkys. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Niktise @ 2016 04 14, 23:00)
Ta sviesesne ombre antakio pradzia mane ir gazdina, kad turint rieba oda nieko ten nebesimato tai bijau kas pasimatys tas peeinantis antakio sviesejantis virsus, kai tie pasviesejimai nukris liks siauro antakio konturas  unsure.gif
Turbut paspartinti sasu likvidavima nera galimybes, sestadieni bus gimtadienis ir neismanau kaip uzmaskuot reiks beatsilupinejancius dazo saselius sestadieni bus savaite praejusi nuo to kai penktadieni buvo atlikta  o nagai "nisti" ir plauti ir kad greiciau pasisalintu beatsiskirianti dazo-saso pluta doh.gif

Man per savaite beveik pilnai viskas nusilupo, bet jo, tas gyjimas toks veu. Apsilupineja, niezti. Jokio grozio tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 04 15, 00:06)
Meistre sake netepti niekuo bet as tepiau siek tiek bepantenu nes man trauke oda ir net nieztejo. Bet tepiau visus kartus. Nezinau ar ft motosi bet sitoj aky ties virsum man truksta uzpildymo  g.gif
user posted image
O sitoj viskas ok:
user posted image

Turiu ft po proceduros, tikrai nera jokiu tarpu  doh.gif sakau pirma karta per 3 metus toks bajeris  doh.gif

Bendras vaizdas labai thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif gal tik kad paciai norisi pilnumo ryskumo kaip ir man su manaisiais antakiais tik kad as dziaugsiuos jei taip matytusi man, nes bijau kad pilnai nuejus sasams atrodys lyg nieko nebuvo daryta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2016 04 15, 06:21)
Bendras vaizdas labai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  gal tik kad paciai norisi pilnumo ryskumo kaip ir man su manaisiais  antakiais tik kad as dziaugsiuos jei taip matytusi man, nes bijau kad pilnai nuejus sasams atrodys lyg nieko nebuvo daryta unsure.gif

Na mano meistre patikrinta ne karta smile.gif si karta viena sluoksni tamsios spalvos idejo kad ryskiau butu nes taip tai maniskiai labai naturalus, niekas net nesuprasdavo kad cia microbladingas darytas.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 04 15, 13:33)
Na mano meistre patikrinta ne karta  smile.gif si karta viena sluoksni tamsios spalvos idejo kad ryskiau butu nes taip tai maniskiai labai naturalus, niekas net nesuprasdavo kad cia microbladingas darytas.

O kokiam mueste darete (aktualu ar ne klaipeda? blush2.gif )
Atrodo labai graziai ir naturaliai wub.gif ir ar cia plaukeline technika? Kokios odos esate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2016 04 15, 08:21)
Bendras vaizdas labai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  gal tik kad paciai norisi pilnumo ryskumo kaip ir man su manaisiais  antakiais tik kad as dziaugsiuos jei taip matytusi man, nes bijau kad pilnai nuejus sasams atrodys lyg nieko nebuvo daryta unsure.gif

Pažiūrėjau nuotrauką - dar ne pilnai nusilupę šašiukai. Ten, kur nusilupę - šviesesnė spalva, tačiau neturėtų Jūsų painioti- permanentinio makiažo atspalvis tamsėja maždaug mėnesio-pusantro laikotarpyje. Tai kad palaukite, spalva turi patamsėti. Kas mane painioja, kad plutėle pas jus drėgna, drėgumo neturi būti

Dėl mikroblandingo, šitas metodas netinka europietiškai odai. Nemačiau dar nei vieno kokybiško, sugijusio darbo atliktu šia technika.
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2016 04 15, 13:13)
O kokiam mueste darete (aktualu ar ne klaipeda? blush2.gif )
Atrodo labai graziai ir naturaliai wub.gif  ir ar cia plaukeline technika? Kokios odos esate? smile.gif

Ne, Vilnius smile.gif Meistre galeciau pasidalinti nebent privaciai.
Plaukeline, esu rmisriaode. Dabar pavasari ypac sauseja vietomis oda. Kaip minejau dariausi jau 3 karta tai nera buve jokiu problemu. Tik si karta kazkaip doh.gif
O siaip antakiu ilgalaikis mano atveju yra must have'as. Nezinau kiek as laiko sutaupau, paskui jau kai buna kokie 9-10 menesiu ir gerokai atsvieseje tai prie vakarinio makiazo panaudoju antakiu seselius bet siaip nesvarbu tu is vandenio islipus, is pirties ar baseino-visada esi su tobulais antakiais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(letta_n @ 2016 04 15, 19:06)
Dėl mikroblandingo, šitas metodas netinka europietiškai odai. Nemačiau dar nei vieno kokybiško, sugijusio darbo atliktu šia technika.

Antra akis sugijus tobulai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 15 balandžio 2016 - 19:40
Po akiu voku korekcijos kiek laiko nepatartina eiti i pirtis, baseinus..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(letta_n @ 2016 04 15, 20:06)
Pažiūrėjau nuotrauką - dar ne pilnai nusilupę šašiukai. Ten, kur nusilupę - šviesesnė spalva, tačiau neturėtų Jūsų painioti- permanentinio makiažo atspalvis tamsėja maždaug mėnesio-pusantro laikotarpyje. Tai kad palaukite, spalva turi patamsėti. Kas mane painioja, kad plutėle pas jus drėgna, drėgumo neturi būti

Pati pluta dregna nera tiesiog jau kaip ir atsokinejusi ir tas pats odos blizgesys (po tepimo d vit tepalu ir siaip kai oda prakaituoja ir pan) norisi jau praysiantis kad ir antakius suslapinti, jei dariausi ana penktadieni juk jau galiu nebijot slapinti ? Kaip minejau sasiukai atsokineje kad praktiskai laikoso tik ant plaukeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2016 04 16, 09:23)

Man sake 2 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2016 04 16, 11:23)

Jeigu tvarkingai plaukiosit-be nardimo tai po sav. galit eiti. O pirtis 2 sav.

QUOTE(Niktise @ 2016 04 16, 14:10)
Pati pluta dregna nera tiesiog jau kaip ir atsokinejusi ir tas pats odos blizgesys (po tepimo d vit tepalu ir siaip kai oda prakaituoja ir pan) norisi jau praysiantis kad ir antakius suslapinti, jei dariausi ana penktadieni juk jau galiu nebijot slapinti ? Kaip minejau sasiukai atsokineje kad praktiskai laikoso tik ant plaukeliu smile.gif

Prausti galima nukritus sasams ir nesvarbu kada daretes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 balandžio 2016 - 22:28
o galbut kas nors naikinosi permanenta ir gali pasidalinti savo patirtimi (su kokiomis priemonemis geriausia ir kur naikino, gal netgi rekomenduoti)? nezinau nuo ko pradeti. noriu isnaikinti permanenta ir pasidaryti mikroblaidinga ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti