Zinokite kur dariausi,tai nera kokia nepatyrus meistre..keleta metu dirba,taciau kad taip ryskiai padarys man ne minties.... as pasakiau kad noriu labiau i raudonuma,o ne ruzavuma kaip kad buvo jau padaryta kitos meistres..poto aptareme kad maisysim dvi spalvytes:raudona ir ruzava,nes patare kad gal naturaliau atrodys nei vien raudona..gal ji ne taip mane suprato:( bet vistiek galejo ispeti kad darys lb ryskiai,paklausti ar nebijosiu lb ryskaus efekto, plius ir sendina pagal mane lb ryskiai. tuo labiau pati esu neryskiu bruozu,sviecia db tik lupos is tolo:(
Nes norejau kad lupos naturaliai butu rausvesnes,bet ne ryskiai raudonos,kad akyvaizdziai neatrodytu kaip pridazytos lb ryskiai.... nzn koks vaizdas bus nukritus sasiukams..bet panasu jau db kad bus gan rysku:(( ech nezinau kaip ryt ir i darba kaip eiti taip ryskiai:((
Merginos,gal turite kokios patirties ant saves arba savo klienciu,kai padarytos lb ryskiai raudonai lupos (ikeliau foto auksciau) sugijus nebeatrodo jau labai issaukianciai? nes lazeriu tai tikrai nenoreciau naikintis,bet ir vaiskcioti visada lyg lb ryskiai prisidazius nenoriu:( jau man taip atrodo neskoningai:(