QUOTE(Gabre* @ 2016 04 04, 19:35)
Gabre*, 04 Bal 2016 - 19:35, parašė:
Gabre*, 04 Bal 2016 - 19:35, parašė:
o ar imanoma lupas padaryti naturaliai, kad paryskinti ju spalva, neissaukianciai, neireminti ryskiu konturu...? nes kiek esu macusi lupu permanentiniu, tai atrodo lyg nuvalgytas lupdazis, ir likes piestukas ant ju...
ir ar labai skausminga procedura lyginant su voku permanentiniu?
kiek laiko gyja, kada galima iseiti i zmones, i darbus..? ir kiek laiko laikosi ta ypac ryski spalva?
ai ir dar klausimelis, ar daznai islenda herpesas net ir geriant vaistukus pries? nes esu turejusi, tai baisu, kad visos lupos gali nusasti..
o ar imanoma lupas padaryti naturaliai, kad paryskinti ju spalva, neissaukianciai, neireminti ryskiu konturu...? nes kiek esu macusi lupu permanentiniu, tai atrodo lyg nuvalgytas lupdazis, ir likes piestukas ant ju...
ir ar labai skausminga procedura lyginant su voku permanentiniu?
kiek laiko gyja, kada galima iseiti i zmones, i darbus..? ir kiek laiko laikosi ta ypac ryski spalva?
ai ir dar klausimelis, ar daznai islenda herpesas net ir geriant vaistukus pries? nes esu turejusi, tai baisu, kad visos lupos gali nusasti..
Yra tokia permanentinio makiažo technika, kuri užpildo lūpas be kontūro. Tokiu būdu pigmentas užpildomas kaip įprastai, tačiau nesukuriant aštrios linijos prie lūpų ribos.
Spalvą galima parinkti skirtingą: makiažas gali imituoti kaip tamsią, storą lūpdažio sluoksnį, taip ir šviesią, beveik skaidrią spalvą.
Dėl gijimo - paprastai lūpos gyja apie savaitę, 5-9 dienos, per šį laikotarpį susiformuoja plutelė, gijimo pabaigai ji nukrenta. Po permanentinio makiažo bet kokia spalva atrodo intensyvesnė, tamsesnė nei po to, kai šašiukai nukrenta. Po gijimo spalva tampa šviesesne 30-50proc.
Jeigu naudoti vaistus prieš herpesą, tai jis neatsiras.
Dėl skausmingumo - lyginant su voku ar antakiu permanentiniu makiažu, lūpų yra skausmingiausias, tačiau rezultatas atstoja sukeltus nepatogumus