Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Per škvalą ir mums teko keletą valandų pabūti be elektros. Tik keletą valandų, o atrodo, kad gyvenimas sustoja...O darbe tai škvalas išvartė mūsų augalus ir nudraskė izoliatorius. Teko per lietų važiuoti gelbėti.

pasijuokim:
Po 25 metų santuokos, vyras ir žmona atvyko pas psichologą. Paklausus, kokia problema juos kamuoja, žmona pradėjo tiradą nesibaigiančių problemų su kuriomis jie susidūrė per visus tuos santuokos metus: atstūmimas, intymumo trūkumas, tuštumas, vienišumas, meilės trūkumas ir t.t. Galiausiai, palaukęs kol moteris išsikalbės, psichologas atsistojo, apėjo aplink stalą ir paprašęs moters atsistoti, apkabino ją ir ėmė aistringai bučiuoti, kol jos vyras stebėjo visa tai pakėlęs antakį. Moteris užsičiaupė ir apstulbusi tyliai atsisėdo. Psichologas atsisuko į vyrą ir tarė:

– Štai, ko reikia Jūsų žmonai, mažiausiai tris kartus per savaitę. Ar supratot?

– Na, galiu ją čia užvežti pirmadieniais ir trečiadieniais, bet penktadieniais aš žvejoju...

Atsakyti
Joninės čia pat mirksiukas.gif
Ta tema
"Grįžta Jonas po Joninių namo paryčiais, prilupęs kaip reikiant, vos paeina. Spaudžia skambutį. Žmona atidaro. Abu stovi žiūrėdami viens į kitą kelias minutes - žmona priekaištingai, Jonas nieko nematančiomis akimis. Staiga Jonas kiek krūpteli, akys įgauna žvalumo, pamato žmoną ir sako draugiškai:
- Na tai už-ž-žeik, jei jau atėjai!"

Atsakyti
Labas rytas,

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

1922 – Kaune vietoj aukštųjų piešimo kursų įsteigta Kauno meno mokykla;
1974 – atidarytas Rumšiškių liaudies buities muziejus;
1995 – įsteigta Lietuvos savivaldybių asociacija;
1998 – Taline pasirašytas dokumentas, atkuriantis prieškario metais egzisavusią „Baltijos spaudos santarvę“. Lietuvos, Latvijos ir Estijos žurnalistus vienijanti organizacija pavadinta „Baltijos žurnalistų federacija“;
1999 – Prezidentui Valdui Adamkui įteikta JAV nevyriausybinės laimėjimų akademijos premija už indėlį stiprinant demokratiją, taiką ir supratimą tarp tautų;
2004 – siekdamas išvengti galimo suėmimo, Vilniaus meras Artūras Zuokas pabėgo į Lenkiją.

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

1941 – Vokietijos kariuomenė įsiveržė į TSRS (Barbarosos operacija).
1941 – Kaune LAF ir kitų patriotinių organizacijų pastangomis prasidėjo sukilimas prieš sovietų valdžią.

user posted image

Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
user posted image
Bangele,Jol su Jūsų švente.
Atsakyti
Labas rytas,

Šventės

Tarptautinė olimpinė diena;
Lietuva – Birželio sukilimo diena.

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

1941 – hitlerininkai sušaudė ir sudegino 35 Ablingos bei 7 gretimo Žvaginių kaimo gyventojus.

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

1812 – Napoleonas Bonapartas pradėjo kampaniją prieš Rusiją, kuri baigėsi nesėkmingai;
1894 – įkurtas Tarptautinis olimpinis komitetas;
1948 – naktį į birželio 24 d. Sovietų Sąjunga pradėjo Berlyno blokadą;
1974 – Juros kantonas tapo savarankišku Šveicarijos konfederacijos kantonu.

user posted image

user posted image

Bangele, Jol su jūsų dienele drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū Nikune, Ingrida už sveikinimus:)
AČIŪ!!!

user posted image
Atsakyti
Ačiū už man skirtus sveikinimus, o aš dabar siunčiu sveikinimą Jol7 smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti
Bangele, Jol7 - su gimtadieniu, mielosios.Būkit sveikos ir laimingos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gerų Joninių visom thumbup.gif toks puikus oras laisvadieniams biggrin.gif Pas mane suvažiuoja visi vaikai ir vaikaičiai.

Turiu dar vieną naujieną - jau gavau savo pirmąją pensiją biggrin.gif g.gif doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
VDG, sveikinimai tapus senjora mirksiukas.gif O dar dirbi? Ar mėgaujiesi laisvu laiku g.gif Ir kaip ta pensija, ar atitiko lūkesčius ar atrodo per maža? g.gif Aš tai gausiu tik minimalią, bet stažą turiu, tai ne socialinę, bet net nežinau kokio ji dydžio yra blush2.gif Ir ar iš viso begausiu, ar bus kam ir iš ko ją mokėti g.gif
Dažnai pagalvoju ar aš visą laiką dirbusi bet už minimumą, ir mano kaimynė tokio paties amžiaus, turinti tik gal kokius 5 metus stažo dar iš kolūkio laikų, o daugiau buvusi tik namų šeimininkė, negausim beveik vienodų pensijų g.gif Čia gal Molė daugiau žino. g.gif Juk kaimynė vistiek kažką gaus, kažkokią socialinę pensiją, o mano gal bus 10 eurų didesnė biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Mano a.a. babytės neturėjo nei metų stažo,augino vaikus,anūkus,pragyveno iki 99.7 metų ir nieko badu nemirė.Gavo pašalpą,mama už slaugą,tikrai nebadavo.A.a. senelis irgi buvo stalius dirbo namie,tai irgi to stažo kpeikos buvo,tai aš irgi nepergyvenu,kad neturiu stažo,kažkaip pramisimę.Nes abu su mb tai verslo liūdijimai,tai individualios įmonės,mb dar uab-ą turėjo,tai kaip ir to stažo nėra. schmoll.gif Gal badu nemirsimę,duok dieve tik sveikatos. ax.gif Mama visą gyvenimą pradirbo ir jauna pradėjo dirbti ,na ir kas mizerna ta pensija. g.gif
O žinote koks pliusas,kad neturėjome valdžios ant savo galvos.Vat jau dėl to nepadirbtume turbūt niekur? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 birželio 2016 - 05:50
Labas rytas,

Šventės

Tarptautinė žvejų diena.

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

1931 m. – aviacijos konstruktorius Igoris Sikorskis JAV patentavo sraigtasparnį;
1992 m. – įvyko Vyriausiojo Lietuvos išlaisvinimo komiteto (VLIK) Tarybos baigiamasis posėdis, kuriame nuspręsta nutraukti organizacijos veiklą.

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

1806 – Napoleono karai: britai užėmė Ispanijai priklausiusias Buenos Aires;
1954 – Netoli Maskvos esančiame Obninske pradėjo veikti pirmoji pasaulyje atominė elektrinė;
1966 – Be kraujo praliejimo valdžią Argentinoje užėmė karinė chunta;
1967 – Londono rajone Enfylde įrengtas pirmasis bankomatas;
1991 – Prasidėjo Dešimties dienų karas, kai praėjus dviem dienoms po Slovėnijos nepriklausomybės paskelbimo į šalį įžengė Jugoslavijos kariuomenė.

user posted image

VDG, su naujais įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti