Per škvalą ir mums teko keletą valandų pabūti be elektros. Tik keletą valandų, o atrodo, kad gyvenimas sustoja...O darbe tai škvalas išvartė mūsų augalus ir nudraskė izoliatorius. Teko per lietų važiuoti gelbėti.
pasijuokim:
Po 25 metų santuokos, vyras ir žmona atvyko pas psichologą. Paklausus, kokia problema juos kamuoja, žmona pradėjo tiradą nesibaigiančių problemų su kuriomis jie susidūrė per visus tuos santuokos metus: atstūmimas, intymumo trūkumas, tuštumas, vienišumas, meilės trūkumas ir t.t. Galiausiai, palaukęs kol moteris išsikalbės, psichologas atsistojo, apėjo aplink stalą ir paprašęs moters atsistoti, apkabino ją ir ėmė aistringai bučiuoti, kol jos vyras stebėjo visa tai pakėlęs antakį. Moteris užsičiaupė ir apstulbusi tyliai atsisėdo. Psichologas atsisuko į vyrą ir tarė:
Štai, ko reikia Jūsų žmonai, mažiausiai tris kartus per savaitę. Ar supratot?
Na, galiu ją čia užvežti pirmadieniais ir trečiadieniais, bet penktadieniais aš žvejoju...
Joninės čia pat
Ta tema
"Grįžta Jonas po Joninių namo paryčiais, prilupęs kaip reikiant, vos paeina. Spaudžia skambutį. Žmona atidaro. Abu stovi žiūrėdami viens į kitą kelias minutes - žmona priekaištingai, Jonas nieko nematančiomis akimis. Staiga Jonas kiek krūpteli, akys įgauna žvalumo, pamato žmoną ir sako draugiškai:
- Na tai už-ž-žeik, jei jau atėjai!"
Ta tema
"Grįžta Jonas po Joninių namo paryčiais, prilupęs kaip reikiant, vos paeina. Spaudžia skambutį. Žmona atidaro. Abu stovi žiūrėdami viens į kitą kelias minutes - žmona priekaištingai, Jonas nieko nematančiomis akimis. Staiga Jonas kiek krūpteli, akys įgauna žvalumo, pamato žmoną ir sako draugiškai:
- Na tai už-ž-žeik, jei jau atėjai!"
Labas rytas,
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1922 Kaune vietoj aukštųjų piešimo kursų įsteigta Kauno meno mokykla;
1974 atidarytas Rumšiškių liaudies buities muziejus;
1995 įsteigta Lietuvos savivaldybių asociacija;
1998 Taline pasirašytas dokumentas, atkuriantis prieškario metais egzisavusią Baltijos spaudos santarvę. Lietuvos, Latvijos ir Estijos žurnalistus vienijanti organizacija pavadinta Baltijos žurnalistų federacija;
1999 Prezidentui Valdui Adamkui įteikta JAV nevyriausybinės laimėjimų akademijos premija už indėlį stiprinant demokratiją, taiką ir supratimą tarp tautų;
2004 siekdamas išvengti galimo suėmimo, Vilniaus meras Artūras Zuokas pabėgo į Lenkiją.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1941 Vokietijos kariuomenė įsiveržė į TSRS (Barbarosos operacija).
1941 Kaune LAF ir kitų patriotinių organizacijų pastangomis prasidėjo sukilimas prieš sovietų valdžią.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1922 Kaune vietoj aukštųjų piešimo kursų įsteigta Kauno meno mokykla;
1974 atidarytas Rumšiškių liaudies buities muziejus;
1995 įsteigta Lietuvos savivaldybių asociacija;
1998 Taline pasirašytas dokumentas, atkuriantis prieškario metais egzisavusią Baltijos spaudos santarvę. Lietuvos, Latvijos ir Estijos žurnalistus vienijanti organizacija pavadinta Baltijos žurnalistų federacija;
1999 Prezidentui Valdui Adamkui įteikta JAV nevyriausybinės laimėjimų akademijos premija už indėlį stiprinant demokratiją, taiką ir supratimą tarp tautų;
2004 siekdamas išvengti galimo suėmimo, Vilniaus meras Artūras Zuokas pabėgo į Lenkiją.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1941 Vokietijos kariuomenė įsiveržė į TSRS (Barbarosos operacija).
1941 Kaune LAF ir kitų patriotinių organizacijų pastangomis prasidėjo sukilimas prieš sovietų valdžią.
Labas rytas.
Bangele,Jol su Jūsų švente.
Labas rytas,
Šventės
Tarptautinė olimpinė diena;
Lietuva Birželio sukilimo diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1941 hitlerininkai sušaudė ir sudegino 35 Ablingos bei 7 gretimo Žvaginių kaimo gyventojus.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1812 Napoleonas Bonapartas pradėjo kampaniją prieš Rusiją, kuri baigėsi nesėkmingai;
1894 įkurtas Tarptautinis olimpinis komitetas;
1948 naktį į birželio 24 d. Sovietų Sąjunga pradėjo Berlyno blokadą;
1974 Juros kantonas tapo savarankišku Šveicarijos konfederacijos kantonu.
Bangele, Jol su jūsų dienele
Šventės
Tarptautinė olimpinė diena;
Lietuva Birželio sukilimo diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1941 hitlerininkai sušaudė ir sudegino 35 Ablingos bei 7 gretimo Žvaginių kaimo gyventojus.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1812 Napoleonas Bonapartas pradėjo kampaniją prieš Rusiją, kuri baigėsi nesėkmingai;
1894 įkurtas Tarptautinis olimpinis komitetas;
1948 naktį į birželio 24 d. Sovietų Sąjunga pradėjo Berlyno blokadą;
1974 Juros kantonas tapo savarankišku Šveicarijos konfederacijos kantonu.
Bangele, Jol su jūsų dienele
Ačiū Nikune, Ingrida už sveikinimus:)
AČIŪ!!!
AČIŪ!!!
Ačiū už man skirtus sveikinimus, o aš dabar siunčiu sveikinimą Jol7
Labas rytas.
Bangele, Jol7 - su gimtadieniu, mielosios.Būkit sveikos ir laimingos
Gerų Joninių visom toks puikus oras laisvadieniams Pas mane suvažiuoja visi vaikai ir vaikaičiai.
Turiu dar vieną naujieną - jau gavau savo pirmąją pensiją
Gerų Joninių visom toks puikus oras laisvadieniams Pas mane suvažiuoja visi vaikai ir vaikaičiai.
Turiu dar vieną naujieną - jau gavau savo pirmąją pensiją
VDG, sveikinimai tapus senjora O dar dirbi? Ar mėgaujiesi laisvu laiku Ir kaip ta pensija, ar atitiko lūkesčius ar atrodo per maža? Aš tai gausiu tik minimalią, bet stažą turiu, tai ne socialinę, bet net nežinau kokio ji dydžio yra Ir ar iš viso begausiu, ar bus kam ir iš ko ją mokėti
Dažnai pagalvoju ar aš visą laiką dirbusi bet už minimumą, ir mano kaimynė tokio paties amžiaus, turinti tik gal kokius 5 metus stažo dar iš kolūkio laikų, o daugiau buvusi tik namų šeimininkė, negausim beveik vienodų pensijų Čia gal Molė daugiau žino. Juk kaimynė vistiek kažką gaus, kažkokią socialinę pensiją, o mano gal bus 10 eurų didesnė
Dažnai pagalvoju ar aš visą laiką dirbusi bet už minimumą, ir mano kaimynė tokio paties amžiaus, turinti tik gal kokius 5 metus stažo dar iš kolūkio laikų, o daugiau buvusi tik namų šeimininkė, negausim beveik vienodų pensijų Čia gal Molė daugiau žino. Juk kaimynė vistiek kažką gaus, kažkokią socialinę pensiją, o mano gal bus 10 eurų didesnė
Labas rytas.
Mano a.a. babytės neturėjo nei metų stažo,augino vaikus,anūkus,pragyveno iki 99.7 metų ir nieko badu nemirė.Gavo pašalpą,mama už slaugą,tikrai nebadavo.A.a. senelis irgi buvo stalius dirbo namie,tai irgi to stažo kpeikos buvo,tai aš irgi nepergyvenu,kad neturiu stažo,kažkaip pramisimę.Nes abu su mb tai verslo liūdijimai,tai individualios įmonės,mb dar uab-ą turėjo,tai kaip ir to stažo nėra. Gal badu nemirsimę,duok dieve tik sveikatos. Mama visą gyvenimą pradirbo ir jauna pradėjo dirbti ,na ir kas mizerna ta pensija.
O žinote koks pliusas,kad neturėjome valdžios ant savo galvos.Vat jau dėl to nepadirbtume turbūt niekur?
Labas rytas,
Šventės
Tarptautinė žvejų diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1931 m. aviacijos konstruktorius Igoris Sikorskis JAV patentavo sraigtasparnį;
1992 m. įvyko Vyriausiojo Lietuvos išlaisvinimo komiteto (VLIK) Tarybos baigiamasis posėdis, kuriame nuspręsta nutraukti organizacijos veiklą.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1806 Napoleono karai: britai užėmė Ispanijai priklausiusias Buenos Aires;
1954 Netoli Maskvos esančiame Obninske pradėjo veikti pirmoji pasaulyje atominė elektrinė;
1966 Be kraujo praliejimo valdžią Argentinoje užėmė karinė chunta;
1967 Londono rajone Enfylde įrengtas pirmasis bankomatas;
1991 Prasidėjo Dešimties dienų karas, kai praėjus dviem dienoms po Slovėnijos nepriklausomybės paskelbimo į šalį įžengė Jugoslavijos kariuomenė.
VDG, su naujais įspūdžiais
Šventės
Tarptautinė žvejų diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1931 m. aviacijos konstruktorius Igoris Sikorskis JAV patentavo sraigtasparnį;
1992 m. įvyko Vyriausiojo Lietuvos išlaisvinimo komiteto (VLIK) Tarybos baigiamasis posėdis, kuriame nuspręsta nutraukti organizacijos veiklą.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1806 Napoleono karai: britai užėmė Ispanijai priklausiusias Buenos Aires;
1954 Netoli Maskvos esančiame Obninske pradėjo veikti pirmoji pasaulyje atominė elektrinė;
1966 Be kraujo praliejimo valdžią Argentinoje užėmė karinė chunta;
1967 Londono rajone Enfylde įrengtas pirmasis bankomatas;
1991 Prasidėjo Dešimties dienų karas, kai praėjus dviem dienoms po Slovėnijos nepriklausomybės paskelbimo į šalį įžengė Jugoslavijos kariuomenė.
VDG, su naujais įspūdžiais