Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

QUOTE(IngridaB @ 2016 06 02, 08:10)
Laba diena.
Gal be pusryčių tokiame karštyje apseisime?
Sodyboje miegojome,atsipalaidavome be interneto. 4u.gif
VDG,geros naujienos. 4u.gif

Truputį dietos nepakenks prieš įsibėgėjant vasarai hihihi.gif

Ar buvote Lidl?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2016 06 03, 01:52)
Truputį dietos nepakenks prieš įsibėgėjant vasarai hihihi.gif

Ar buvote Lidl?

Pas mus nėra Lidlo.Neturtingi mes. ax.gif O bananų po 0,29 šeštadienį nusipirkau Prome,nereikia ir Lidlo. ax.gif
Šiąnakt vėl miegojome sodyboje.
Karšta........sausa.......... doh.gif
Grįžta vaikai savaitgalį tėvo dienos švęsti,mažoji atsisveikinti vasarai. verysad.gif
Atsakyti
Laba dienelė,

Šventės

Lietuva – Sąjūdžio diena.

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

1944 – Naciai sudegino Pirčiupių kaimą ir 119 jo gyventojų;
1988 – Vilniuje suburta Lietuvos persitvarkymo sąjūdžio iniciatyvinė grupė.

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

1785 – Londone išbandytas pirmasis parašiutas, kurį sukūrė Fransua Blanšaras. Pirmąją parašiutininke tapo katė, kuri buvo išmesta iš 300 metrų aukštyje skriejusio oro baliono. Katytė nusileido laimingai;
1902 – Vokiečių žurnalistas L. Goldbergeris, kalbėdamas apie JAV, pirmą kartą pavartojo apibūdinimą „neribotų galimybių šalis“;
2006 – Juodkalnijos parlamentas paskelbė respublikos nepriklausomybę.

user posted image

Dabar jau suvokiu siestos esmę lotuliukas.gif Darbuotis tik po 17 pradeda darytis įmanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2016 06 03, 00:52)
Ar buvote Lidl?

Aš tai net nebandžiau į Lidlą važiuot blush2.gif . Nujaučiau, kad bus masė žmonių doh.gif .
Marti važiavo, bet kai pamatė eilę prie parduotuvės, persigalvojo. Spėsim dar į tą Lidlą. Neuždarys taip greitai... ax.gif

Šiandien pasiprekinom Baltic Fresh Fruit sandėlyje. Visai gerai. Ryt atvažiuoja chebrytė iš Visagino. drinks_cheers.gif
Atsakyti
O Mažeikiuos Lidl atidarė.Nebuvau, bet tikrai nueisiu, kai kada nors nuvažiuosim.O ir vieta gerai-priešais turgų thumbup.gif Tikrai nesu tiek patriotė, man jokio skirtumo ar tas bananas iš maxes ar lidl.Vis tiek užsienietiškas, pas mus neauga, svarbu, kad pigiau ax.gif Bet kada tai bus, neaišku, nes jau kokie 3-4 metai atidaryta dar viena Norfa, o aš joje nesu buvusi, nors važiuojant į miestą, pro ją reikia pravažiuoti, tad negaliu sakyti, kad nepakeliui ir tt.Nėra poreikio tiesiog blush2.gif
Atsakyti
Buvau šiandien mieste,bet prie lidlės nebuvo kur mašinos pastatyti,apsipirkau rimėj.Mes su vyru dviese,tai nedaug to maisto reikia,o kai mėsa baigiasi iki Lenkijos nulekiam biggrin.gif Va ten tai tikrai apsimoka važiuoti,bet mes Lenkijoj į lidles parduotuvę neinam.Kartą užėjom tai ten man nepatiko,lygis prastesnis nei pas mus Norfose.Jei ir lietuviškose tokia pat tvarka bus tai tie keli centai vargu ar žmones privilios biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif

Atvažiavo chebrytė iš Visagino ax.gif . Anūkai nebenori namo važiuot. mažosios mergytės tai pasiliks, bet didieji stradalina, kad negali: sportas, dainų šventė, stovykla... doh.gif Nieko jau nenori. bigsmile.gif

Nuvažiavom į Lidlą. Vasariniais drabužėliais vaikus apipirkom. Ir žmonių antplūdis jau nurimęs. Srautas tai didelis, bet labai gerai tam pasiruošta: greitai sukasi, visos kasos dirba ir prie kiekvienos kasos po pakuotoją. Iš karto viską į maišelius sudeda, tai gaišaties nėra. Visą laiką taip gal nebus, bet dabar tai labai veikia. Tikrai daug žmonių apsiperka. Bent jau kol kas kainos tikrai mažesnės, nei LT prekybos tinkluose. Va tiek, kol kas.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Aurute, smagu mažyliams pas močiutę, dar senelis toks šaunus, tai kur čia norėsis namo ax.gif Tavo ir užsieniečiai tuoj grįš thumbup.gif

Aš Lidl perku kai kurias daržoves, vaisius, konservus ir kartais kokį rūbą. Dažniausiai Lidl būna paskutinė parduotuvė apsiperkant, tai jei ką būnu pamiršus kitose, o Lidl yra - nuperku. Kažkada ir šviežią mėsą ten pirkdavau, tačiau jau seniai perku kitur. Dabar jau turiu atsirinkus kur ką pirkti.

Pas mus labai gražios šiltos dienos. Vakar buvome prie Atlanto, pasivaikščiojome, tačiau kitą kartą sakiau važiuosim prie jūros. Arčiau topsecret.gif iki Atlanto į vieną pusę dvi valandos kelionės, nors km ~130, bet tai keliais labai nepalakstysi, tai paskui kelionėje daugiau sugaištama nei prie vandens doh.gif
Atsakyti
MamaEgle, o ar kuo nors skiriasi vandenyno ir jūros pakrantė?Aš net negaliu suvokti blush2.gif , tik kai pagalvoji, kad jūros kitas krantas už kelių šimtų km, o vandenyno kitam krante Amerika už kelių tūkstančių km, bet taip ar taip antro kranto nematyti g.gif Koks jausmas ?Airijos jūroj atoslūgiai būna, Baltijos jūroj ne, tad kuo skiriasi ,sakykim, Baltijos pakrantė, nuo Atlanto vandenyno pakrantės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2016 06 05, 14:40)
MamaEgle, o ar kuo nors skiriasi vandenyno ir jūros pakrantė?Aš net negaliu suvokti blush2.gif , tik kai pagalvoji, kad jūros kitas krantas už kelių šimtų km, o vandenyno kitam krante Amerika už kelių tūkstančių km, bet taip ar taip antro kranto nematyti g.gif Koks jausmas ?Airijos jūroj atoslūgiai būna, Baltijos jūroj ne, tad kuo skiriasi ,sakykim, Baltijos pakrantė, nuo Atlanto vandenyno pakrantės? g.gif

Pakrantės skiriasi. Vandenyno labiau skardžiai, smėlį, pliažą retai pamatysi. Labai ryškūs potvyniai atoslūgiai, vanduo kyla traukiasi tiesiog akyse. O kito kranto ar jūros, ar vandenyno nematyti, tik prie vandenyno kažkaip kitoks jausmas, net nemoku aprašyti blush2.gif vis noriu nuvažiuoti kai vėjuota būna ir bangos didelės, bet niekas su manim tada nevažiuoja schmoll.gif Įkelsiu kada nuotraukas kelias, jau esu į FB įdėjus, bet ten tų pakrančių nelabai matosi kokios jos.
Atsakyti