Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

http://vz.lt/smulkus...otoju-atodusius
Dabar gal atsidarys? g.gif
Ačiū MamaEgle. 4u.gif
Dičkis sutabdo 5 mėnesiams Anglijoje darbą,padės mažėliui. ax.gif
Atsakyti
Pas mus vakar irgi nuskambėjo paskutinis skambutis.Šiemet dviem klasėm, nes nuo rugsėjo nebeturėsime devintokų, o dešimtokai tai dar bus.Atsimenat, kažkada džiaugiausi, kad vieno mokinuko mamytė mokino kaip rožes, gėlytes tortui puošti pasidaryti.Ji augina tris sūnus, vyriausias aštuntokas, tai vakar va ką atnešė į mokyklą
user posted image
Karamelinis, ragavau šiandien ir aš thumbup.gif Bet gal ne tai svarbiausia, o pati idėja-nu sugalvok man ant torto mokyklą pavaizduoti.Ir ta nuotrauka valgoma, daro ne pati, atsiunčia iš Vilniaus.Tiesa, jau gal kokie 5 metai yra priestatas pastatytas, katilinė ir tualetai ax.gif Nesidomėjau , iš kur tą seną nuotrauką ištraukė.Kažin koks jausmas suvalgyti , sakykim, fizikos kabineto langus lotuliukas.gif
O taip mano savaitgaliai darže praleidžiami, sekmadienį nukasiau pora bulvių kerų iš šiltnamio, buvo pietums.Nedaug šiltnamyje teturiu, bet jau pabandėm, ir tai buvo mano gyvenimo rekordas, , 29 gegužės pirmosios bulvės.Baigiu surinkti dar vieną paveikslą iš deimančiukų (kitur , mačiau, pikseliais tas dalelytes vadina g.gif )
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2016 05 31, 18:37)
http://vz.lt/smulkus...otoju-atodusius
Dabar gal atsidarys? g.gif
Ačiū MamaEgle. 4u.gif
Dičkis sutabdo 5 mėnesiams Anglijoje darbą,padės mažėliui. ax.gif

Ne, tik pradžia, pirmi keli sakiniai, o paskui reikia prisijungti bash.gif va ką rašo: Šį straipsnį gali skaityti tik prenumeratoriai. Prisijunkite čia: verysad.gif

O ne dičkis pradėjo šią įmonę? Smagu skaityti kokie draugiški tavo vaikai wub.gif ir tau smagu bus, vasarą visi Lietuvoje, vis dažniau parlėks pas tave thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bangelee @ 2016 05 31, 18:47)
Kažin koks jausmas  suvalgyti , sakykim, fizikos kabineto langus lotuliukas.gif

Tai mokyklos nuotrauka nieko, tikrai smagu "suvalgyti" tuos langus, bet man baisiau kai vaiko šventei to vaiko nuotrauką užiedai. .. doh.gif kaip tada žvakutes steigti ir tuo labiau - valgyti!!!??? Kam ausytę, o tau dešinę ar kairę akytę? O kas nosytės nori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 31 gegužės 2016 - 20:56
vardas – 221372, slaptažodis – 1696385
Pradėjo jie keturiese,abu berniukai,marti ir dar vienas draugas.Atsakomybė dabar ant mažiaus.Atidarė filialą Kaune prieš mėnesį,ten dirba trys žmonės.Man gražu,kad visi jauni,mažėliui gi prieš kelias dienas tik 25 suėjo.O pradėjo viską dar besimokydamas ISM.Juokiamės su tėvu,kad pradėjo verslą nuo žirnių turguje,pats augino,pats pardavinėjo. biggrin.gif biggrin.gif
Bangele,fantastiškas tortas. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif perskaičiau wub.gif Kaip gera ir smagu skaityti apie tokį gražų jaunimą wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti
Sužavėta Bangelės šiltnaminėmis bulvėmis ir pikselių dėlione.Na, neturiu tiek kantrybės. Puiki IngridosB vaikučių vienybė.
Turiu ir aš gerą naujieną-jaunėlio byla jam palankiai pasibaigė( vairuotojo teisių neprarado). Tikiuosi, įsimins visam laikui šią pamoką .
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2016 06 01, 05:32)
Turiu ir aš gerą naujieną-jaunėlio byla jam palankiai pasibaigė( vairuotojo teisių neprarado). Tikiuosi, įsimins visam laikui šią  pamoką .

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif puiki naujiena thumbup.gif gerai kai viskas gerai baigiasi thumbup.gif

Valiooooooooo! Šiandien vasaros pradžia vacation1.gif vacation4.gif pas mus ši savaitė tikrai labai vasariška wub.gif
Atsakyti
Laba dienelė,

Šventės

Vasaros pradžia;
Tuniso Konstitucijos diena;
Tarptautinė vaikų gynimo diena.

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

1923 – Kaišiadoryse pradėjo veikti pasienio milicijos mokykla;
1942 – pradėjo eiti nelegalus antinacinės rezistencijos laikraštis „Nepriklausoma Lietuva“.

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

1979 – Nikaragvos revoliucijos pradžia;
1980 – CNN (Cable News Network) pradėjo transliacijas;
1990 – Džordžas H. Bušas ir Michailas Gorbačiovas pasirašė sutartį, baigiančią cheminio ginklo vystymą;
2003 – Belgijoje įsigaliojo įstatymas, leidžiantis santuoką tarp tos pačios lyties asmenų. Santuoka gali būti sudaryta tarp dviejų belgų arba tarp belgo ir olando;
2009 – Prancūzijos oro linijų bendrovės Air France 447 reiso lėktuvas sudužo Atlanto vandenyne netoli Brazilijos krantų. Visi 228 keleiviai skridę šiuo lėktuvu žuvo.

user posted image

VDG, kad čia negali nuo to apsidraust. Pats bus atsargesnis, tai kitas ne. Svarbu, kad viskas gerai baigėsi thumbup.gif

Ingrida, šaunuoliai taviškiai clap.gif

Och koks torčiukas , valgyt būtų gaila.

Atsakyti
Laba diena.
Gal be pusryčių tokiame karštyje apseisime?
Sodyboje miegojome,atsipalaidavome be interneto. 4u.gif
VDG,geros naujienos. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

455 – Vandalai užėmė Romą ir dvi savaites siaubė miestą;
575 – Benediktas I tapo popiežiumi;
1537 – Romos popiežius Paulius III specialia bule pripažino indėnus žmonėmis, turinčiais sielą, ir uždraudė juos versti vergauti;
1851 – JAV Meno valstija pirmoji įvedė „sausą įstatymą“;
1865 – baigėsi Amerikos pilietinis karas – pasidavė paskutinis konfederatų generolas Edmund Kirby Smith;
1896 – Guglielmo Marconi gavo patentą savo naujajam išradimui: radijui;
1924 – Amerikos kongresas suteikė pilietybę visiems Amerikos indėnams;
1953 – Londone buvo karūnuota Elžbieta II;
1968 – Aleksandro Solženicyno rankraštis „Archipelag GULAG“ buvo nufotografuotas ir slapta persiųstas į Vakarus;
1979 – Jonas Paulius II aplankė gimtąją Lenkiją kaip popiežius. Tai buvo pirmasis Romos katalikų popiežiaus vizitas komunistų valdomoje šalyje.

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Pareinu ir aš, išsimaudžius savo sultyse. Kažkiek jau atvėso, saulei nusileidus. Bet miegot dar negaliu. Dar per karšta.

VDG, puikios naujienos. Vis vien pamoką išmoko.

MamaEgle, aš irgi nemėgstu torų, kuriuos pjaustant tokios mintys kyla. mano klasėj keli vaikai net tų šokoladinių senių ir kiškių nevalgo. Gaila juos kandžiot.

Bangele, reik rekordų knygą rašyt.

IngridaB, šaunūs tavo sūnai, tokius darbus daro. Aš apie tą firmą jau šiek tiek buvau girdėjus, dabar daugiau susipažinau.
Atsakyti