http://vz.lt/smulkus...otoju-atodusius
Dabar gal atsidarys?
Ačiū MamaEgle.
Dičkis sutabdo 5 mėnesiams Anglijoje darbą,padės mažėliui.
Pas mus vakar irgi nuskambėjo paskutinis skambutis.Šiemet dviem klasėm, nes nuo rugsėjo nebeturėsime devintokų, o dešimtokai tai dar bus.Atsimenat, kažkada džiaugiausi, kad vieno mokinuko mamytė mokino kaip rožes, gėlytes tortui puošti pasidaryti.Ji augina tris sūnus, vyriausias aštuntokas, tai vakar va ką atnešė į mokyklą
Karamelinis, ragavau šiandien ir aš Bet gal ne tai svarbiausia, o pati idėja-nu sugalvok man ant torto mokyklą pavaizduoti.Ir ta nuotrauka valgoma, daro ne pati, atsiunčia iš Vilniaus.Tiesa, jau gal kokie 5 metai yra priestatas pastatytas, katilinė ir tualetai Nesidomėjau , iš kur tą seną nuotrauką ištraukė.Kažin koks jausmas suvalgyti , sakykim, fizikos kabineto langus
O taip mano savaitgaliai darže praleidžiami, sekmadienį nukasiau pora bulvių kerų iš šiltnamio, buvo pietums.Nedaug šiltnamyje teturiu, bet jau pabandėm, ir tai buvo mano gyvenimo rekordas, , 29 gegužės pirmosios bulvės.Baigiu surinkti dar vieną paveikslą iš deimančiukų (kitur , mačiau, pikseliais tas dalelytes vadina )
Karamelinis, ragavau šiandien ir aš Bet gal ne tai svarbiausia, o pati idėja-nu sugalvok man ant torto mokyklą pavaizduoti.Ir ta nuotrauka valgoma, daro ne pati, atsiunčia iš Vilniaus.Tiesa, jau gal kokie 5 metai yra priestatas pastatytas, katilinė ir tualetai Nesidomėjau , iš kur tą seną nuotrauką ištraukė.Kažin koks jausmas suvalgyti , sakykim, fizikos kabineto langus
O taip mano savaitgaliai darže praleidžiami, sekmadienį nukasiau pora bulvių kerų iš šiltnamio, buvo pietums.Nedaug šiltnamyje teturiu, bet jau pabandėm, ir tai buvo mano gyvenimo rekordas, , 29 gegužės pirmosios bulvės.Baigiu surinkti dar vieną paveikslą iš deimančiukų (kitur , mačiau, pikseliais tas dalelytes vadina )
QUOTE(IngridaB @ 2016 05 31, 18:37)
http://vz.lt/smulkus...otoju-atodusius
Dabar gal atsidarys?
Ačiū MamaEgle.
Dabar gal atsidarys?
Ačiū MamaEgle.
Ne, tik pradžia, pirmi keli sakiniai, o paskui reikia prisijungti va ką rašo: Šį straipsnį gali skaityti tik prenumeratoriai. Prisijunkite čia:
O ne dičkis pradėjo šią įmonę? Smagu skaityti kokie draugiški tavo vaikai ir tau smagu bus, vasarą visi Lietuvoje, vis dažniau parlėks pas tave
Papildyta:
QUOTE(bangelee @ 2016 05 31, 18:47)
Kažin koks jausmas suvalgyti , sakykim, fizikos kabineto langus
Tai mokyklos nuotrauka nieko, tikrai smagu "suvalgyti" tuos langus, bet man baisiau kai vaiko šventei to vaiko nuotrauką užiedai. .. kaip tada žvakutes steigti ir tuo labiau - valgyti!!!??? Kam ausytę, o tau dešinę ar kairę akytę? O kas nosytės nori?
vardas 221372, slaptažodis 1696385
Pradėjo jie keturiese,abu berniukai,marti ir dar vienas draugas.Atsakomybė dabar ant mažiaus.Atidarė filialą Kaune prieš mėnesį,ten dirba trys žmonės.Man gražu,kad visi jauni,mažėliui gi prieš kelias dienas tik 25 suėjo.O pradėjo viską dar besimokydamas ISM.Juokiamės su tėvu,kad pradėjo verslą nuo žirnių turguje,pats augino,pats pardavinėjo.
Bangele,fantastiškas tortas.
Pradėjo jie keturiese,abu berniukai,marti ir dar vienas draugas.Atsakomybė dabar ant mažiaus.Atidarė filialą Kaune prieš mėnesį,ten dirba trys žmonės.Man gražu,kad visi jauni,mažėliui gi prieš kelias dienas tik 25 suėjo.O pradėjo viską dar besimokydamas ISM.Juokiamės su tėvu,kad pradėjo verslą nuo žirnių turguje,pats augino,pats pardavinėjo.
Bangele,fantastiškas tortas.
Ačiū perskaičiau Kaip gera ir smagu skaityti apie tokį gražų jaunimą
Labas rytas.
Sužavėta Bangelės šiltnaminėmis bulvėmis ir pikselių dėlione.Na, neturiu tiek kantrybės. Puiki IngridosB vaikučių vienybė.
Turiu ir aš gerą naujieną-jaunėlio byla jam palankiai pasibaigė( vairuotojo teisių neprarado). Tikiuosi, įsimins visam laikui šią pamoką .
Turiu ir aš gerą naujieną-jaunėlio byla jam palankiai pasibaigė( vairuotojo teisių neprarado). Tikiuosi, įsimins visam laikui šią pamoką .
QUOTE(VDG @ 2016 06 01, 05:32)
puiki naujiena gerai kai viskas gerai baigiasi
Valiooooooooo! Šiandien vasaros pradžia pas mus ši savaitė tikrai labai vasariška
Laba dienelė,
Šventės
Vasaros pradžia;
Tuniso Konstitucijos diena;
Tarptautinė vaikų gynimo diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1923 Kaišiadoryse pradėjo veikti pasienio milicijos mokykla;
1942 pradėjo eiti nelegalus antinacinės rezistencijos laikraštis Nepriklausoma Lietuva.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1979 Nikaragvos revoliucijos pradžia;
1980 CNN (Cable News Network) pradėjo transliacijas;
1990 Džordžas H. Bušas ir Michailas Gorbačiovas pasirašė sutartį, baigiančią cheminio ginklo vystymą;
2003 Belgijoje įsigaliojo įstatymas, leidžiantis santuoką tarp tos pačios lyties asmenų. Santuoka gali būti sudaryta tarp dviejų belgų arba tarp belgo ir olando;
2009 Prancūzijos oro linijų bendrovės Air France 447 reiso lėktuvas sudužo Atlanto vandenyne netoli Brazilijos krantų. Visi 228 keleiviai skridę šiuo lėktuvu žuvo.
VDG, kad čia negali nuo to apsidraust. Pats bus atsargesnis, tai kitas ne. Svarbu, kad viskas gerai baigėsi
Ingrida, šaunuoliai taviškiai
Och koks torčiukas , valgyt būtų gaila.
Šventės
Vasaros pradžia;
Tuniso Konstitucijos diena;
Tarptautinė vaikų gynimo diena.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1923 Kaišiadoryse pradėjo veikti pasienio milicijos mokykla;
1942 pradėjo eiti nelegalus antinacinės rezistencijos laikraštis Nepriklausoma Lietuva.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1979 Nikaragvos revoliucijos pradžia;
1980 CNN (Cable News Network) pradėjo transliacijas;
1990 Džordžas H. Bušas ir Michailas Gorbačiovas pasirašė sutartį, baigiančią cheminio ginklo vystymą;
2003 Belgijoje įsigaliojo įstatymas, leidžiantis santuoką tarp tos pačios lyties asmenų. Santuoka gali būti sudaryta tarp dviejų belgų arba tarp belgo ir olando;
2009 Prancūzijos oro linijų bendrovės Air France 447 reiso lėktuvas sudužo Atlanto vandenyne netoli Brazilijos krantų. Visi 228 keleiviai skridę šiuo lėktuvu žuvo.
VDG, kad čia negali nuo to apsidraust. Pats bus atsargesnis, tai kitas ne. Svarbu, kad viskas gerai baigėsi
Ingrida, šaunuoliai taviškiai
Och koks torčiukas , valgyt būtų gaila.
Laba diena.
Gal be pusryčių tokiame karštyje apseisime?
Sodyboje miegojome,atsipalaidavome be interneto.
VDG,geros naujienos.
Gal be pusryčių tokiame karštyje apseisime?
Sodyboje miegojome,atsipalaidavome be interneto.
VDG,geros naujienos.
Labas rytas,
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
455 Vandalai užėmė Romą ir dvi savaites siaubė miestą;
575 Benediktas I tapo popiežiumi;
1537 Romos popiežius Paulius III specialia bule pripažino indėnus žmonėmis, turinčiais sielą, ir uždraudė juos versti vergauti;
1851 JAV Meno valstija pirmoji įvedė sausą įstatymą;
1865 baigėsi Amerikos pilietinis karas pasidavė paskutinis konfederatų generolas Edmund Kirby Smith;
1896 Guglielmo Marconi gavo patentą savo naujajam išradimui: radijui;
1924 Amerikos kongresas suteikė pilietybę visiems Amerikos indėnams;
1953 Londone buvo karūnuota Elžbieta II;
1968 Aleksandro Solženicyno rankraštis Archipelag GULAG buvo nufotografuotas ir slapta persiųstas į Vakarus;
1979 Jonas Paulius II aplankė gimtąją Lenkiją kaip popiežius. Tai buvo pirmasis Romos katalikų popiežiaus vizitas komunistų valdomoje šalyje.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
455 Vandalai užėmė Romą ir dvi savaites siaubė miestą;
575 Benediktas I tapo popiežiumi;
1537 Romos popiežius Paulius III specialia bule pripažino indėnus žmonėmis, turinčiais sielą, ir uždraudė juos versti vergauti;
1851 JAV Meno valstija pirmoji įvedė sausą įstatymą;
1865 baigėsi Amerikos pilietinis karas pasidavė paskutinis konfederatų generolas Edmund Kirby Smith;
1896 Guglielmo Marconi gavo patentą savo naujajam išradimui: radijui;
1924 Amerikos kongresas suteikė pilietybę visiems Amerikos indėnams;
1953 Londone buvo karūnuota Elžbieta II;
1968 Aleksandro Solženicyno rankraštis Archipelag GULAG buvo nufotografuotas ir slapta persiųstas į Vakarus;
1979 Jonas Paulius II aplankė gimtąją Lenkiją kaip popiežius. Tai buvo pirmasis Romos katalikų popiežiaus vizitas komunistų valdomoje šalyje.
Labas vakaras
Pareinu ir aš, išsimaudžius savo sultyse. Kažkiek jau atvėso, saulei nusileidus. Bet miegot dar negaliu. Dar per karšta.
VDG, puikios naujienos. Vis vien pamoką išmoko.
MamaEgle, aš irgi nemėgstu torų, kuriuos pjaustant tokios mintys kyla. mano klasėj keli vaikai net tų šokoladinių senių ir kiškių nevalgo. Gaila juos kandžiot.
Bangele, reik rekordų knygą rašyt.
IngridaB, šaunūs tavo sūnai, tokius darbus daro. Aš apie tą firmą jau šiek tiek buvau girdėjus, dabar daugiau susipažinau.
Pareinu ir aš, išsimaudžius savo sultyse. Kažkiek jau atvėso, saulei nusileidus. Bet miegot dar negaliu. Dar per karšta.
VDG, puikios naujienos. Vis vien pamoką išmoko.
MamaEgle, aš irgi nemėgstu torų, kuriuos pjaustant tokios mintys kyla. mano klasėj keli vaikai net tų šokoladinių senių ir kiškių nevalgo. Gaila juos kandžiot.
Bangele, reik rekordų knygą rašyt.
IngridaB, šaunūs tavo sūnai, tokius darbus daro. Aš apie tą firmą jau šiek tiek buvau girdėjus, dabar daugiau susipažinau.