Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

QUOTE(VDG @ 2016 05 26, 06:32)
Sienai geriausi linkėjimai -  sveikatos , geros nuotaikos, mielos širdžiai veiklos 4u.gif
Ach tie mamų rūpesčiai dėl vaikų....Kitaip juk ir negali būti. Mano jaunėlis neseniai papuolė į autoįvykį (niekas nesužeista, nukentėjo tik mašinos šonas), šiandien  turi spręstis kiek jo kaltės ir kokia nuobauda) Tai irgi neramu labai.

Svarbiausiai pačiam nieko, o visa kita uždirbama, net ir kažkiek baudos ne taip baisu topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2016 05 26, 08:32)
Ach tie mamų rūpesčiai dėl vaikų....Kitaip juk ir negali būti. Mano jaunėlis neseniai papuolė į autoįvykį (niekas nesužeista, nukentėjo tik mašinos šonas), šiandien  turi spręstis kiek jo kaltės ir kokia nuobauda) Tai irgi neramu labai.

Svarbu pats sveikas. 4u.gif

O k1 jis pats sako? Kiek jaučiasi kaltas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 05 26, 18:33)
O k1 jis pats sako? Kiek jaučiasi kaltas?  g.gif

Jis supranta ir pripažįsta savo kaltę. Bet tikrai nebuvo piktybiškas poelgis, daugiau žioplas.Todėl mums atrodo, kad gresianti bausmė pernelyg didelė, Žinoma, savo vaikas visada atrodo nekaltutis. Žodžiu, viskas bus pagal įstatymą.
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2016 05 26, 20:53)
Jis supranta ir pripažįsta savo kaltę. Bet tikrai nebuvo piktybiškas poelgis, daugiau žioplas.Todėl mums atrodo, kad gresianti bausmė pernelyg didelė, Žinoma, savo vaikas visada atrodo nekaltutis. Žodžiu, viskas bus pagal įstatymą.

Linkiu, kad viskas gerai išsispęstų. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
VDG,aš visada save guodžiu žmonėms būna didesnių nelaimių.Ir suveikia,kažkiek nusiramini. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2016 05 27, 07:51)
VDG,aš visada save guodžiu žmonėms būna didesnių nelaimių.Ir suveikia,kažkiek nusiramini.

O taip, ne pasaulio pabaiga ir ne kokia baisi liga. Aš irgi raminu save tokiomis mintimis.
Atsakyti
Labas rytas,

Šventės

Lag Ba’Omer šventė judaizme;
Bolivija – Motinos diena (Día de la Madre);
Švedija – Motinos diena (Mors Dag);
Nigerija – Vaikų diena.

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

1831 – 1831 sukilimas: Antano Gelgaudo vadovaujama sukilėlių kariuomenė prie Raigardo sumušė rusų dalinį;
1917 – Peterburge susirinko Rusijos lietuvių Seimas;
1942 – Lietuvos generalinėje srityje vokiečiai įvykdė visuotinį gyventojų surašymą;
1945 – Vilniuje surengta pirmoji Lietuvoje komunistinė talka;
1966 – parodytas pirmasis Vilniaus Jaunimo teatro spektaklis „Romeo ir Džiuljeta“;
1989 – Klaipėdos krašto lietuviai susibūrė į lietuvninkų bendriją „Mažoji Lietuva“;
2001 – Vilniuje prasidėjo NATO Parlamentinės Asamblėjos sesija.

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

1703 – Petras I įkūrė Sankt Peterburgo miestą, kurį vėliau paskelbė naująja Rusijos sostine;
1844 – Samuelis Morzė užbaigė pirmąją telegrafo liniją;
1895 – anglų išradėjas Birtas Akresas užpatentavo kino projektorių;
1905 – prasidėjo Cušimos mūšis, dar žinomas kaip „Cušimos sąsiaurio mūšis“, kuris buvo paskutinis ir lemtingiausias Rusijos—Japonijos karo mūšis ir tesėsi iki gegužės 28 dienos;
1930 – amerikietis išradėjas Ričardas Driu užpatentavo lipnią juostelę;
1933 – Austrijoje uždrausta komunistų partija;
1994 – Aleksandras Solženicynas (Александр Солженицын), rašytojas po 20 metų emigracijos grįžo gyventi į Rusija.

user posted image

VDG, viskas bus gerai. Aš tai vis galvoju, kai beda nutinka, kad sarbiausia sveiki, o daiktai uždirbami.
Atsakyti
QUOTE(Nikune @ 2016 05 27, 12:53)
VDG, viskas bus gerai. Aš tai vis galvoju, kai beda nutinka, kad sarbiausia sveiki, o daiktai uždirbami.

Tikiuosi ir ačiū už gerus žodžius. sekančią savaitę sužinosim.

O katė nuotraukoje labai panaši į mano Uogą biggrin.gif manau, kad manoji mielai nešiotų skrybėlaitę ir nagus lakuotus, jei tik būtų gimusi ne kate, o panele. biggrin.gif
Gero visom savaitgalio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2016 05 26, 20:53)

Svarbu nieks nenukent4jo, daiktai įsigyjami. sunku aišku pergyveni dėl vaiko, tikėsimės bus atsižvelgta kad nepyktibiškas, kaltę pripažįsta. kanybės
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti
Na ką, oficialiai jau - mokslo metus pabaigėm, į ekskursiją nuvažiavom. Dabar jau atostogos vacation4.gif nors, tiesą sakant, man jos pastoviai, bet dabar jau tikrai bus savaitgaliai laisvi. Jau pradedu galvoti kur pavažiuoti, pakeliauti mastau.gif reiks gal kelis šeštadienius kur nuvažiuoti, vaizdų pažiūrėti ax.gif

Ką jūs nuveikėt gražųjį savaitgalį? Skaičiau, kad daug kas prie vandens išvažiavo. Sesė taip pat siuntė foto, prie ežerioko nulėkus wub.gif O mums kitą savaitę karščius žada, žiūrėsim kiek tie jų pažadai išsipildys g.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti