AČIŪ, MamaEgle, už puikius, vasara kvepiačius namuičius. Pasiilgau jau jūsų visų
Kelionė puiki. Jaučiuosi pailsėjusi. Emilija labai jauki mergytė - kruopytė. Smulki, mažuliukė, bet labai nuovoki . Gaila nekalba, tai net vyresnė atrodytų. Po namus vaikšto, nieko nuo stalo negriebia, spintelių nevarsto. Jei ko nori, tai žvilgsniu atsiklausia. Labai su seneliu susidraugavo. O senelis lydosi iš laimės.
O Algiukas - tai tikras tankistas. Eina kur jam reikia neatsisukdamas. Daug didesnis už porą savaičių jaunesnę pusseserę
QUOTE(mamaEgle @ 2016 03 21, 16:30)
Na, lauksiu vasaros, jei bus susitikimas, tai gal šiais metais pavyks atlėkti nors trumpam visas jus apkabinti
Tai gal jau pradėkim planuoti...
QUOTE(mamaEgle @ 2016 03 27, 23:38)
Tikriausiai su Aurute kažkur prasilenksiu, jei jinai jau link namų suka, nes būsime Dublino apylinkėse, o jai skrydis iš jo turėtų būti. Ech, gaila nežinau kaip jai paskambinti.....
Nauji namai
Nauji namai
Nepagalvojom, kad Martyno tel. galėjau palikt...
QUOTE(bangelee @ 2016 03 28, 15:25)
O Velykos mums buvo pasakiškos. Gražus oras, parvažiavo vaikai ir anūkai, tik vengrų nebuvo, duktė mokysis kaip reikia Velykas vengriškai sutikti-kaip kepti kumpį Vakar atidarėm šašlykų sezoną . Anūkai gavo proga į valias po lauką palakstyti O dar didesnis džiaugsmas buvo, kai vakar vakare mano mama susilaukė šeštojo proanūkio-mergaitės
Tikrai puikiuos naujienos. Sveikinimai tavo mamytei - duok die jai sveikatos.
Gal dukra jau pasakojo, kaip Vengrijoj Velykas švenčia... kumpį kepa... dar ką nors nacionalinio...
QUOTE(mamaEgle @ 2016 03 29, 14:18)
Aš irgi vasaros jau pasiilgau ir išsimaudyti ežere bilietus žiūrinėju atostogoms, tiesioginių skrydžių kaaaainos tikriausiai iš kokios Amerikės pigiau nei iš mūsų su "pigių" skrydžių avialinijomis skrisim su persėdimais, pigiau bus
Dar tik žiūrinėjai. Mano Martynėlis jau nusipirko. Grįžta per Jonines dviem savaitė. Pakrikštys mažąją kruopytę ir dar važiuos pas draugą į vestuves. Tai man kruopytę paliks kelioms dienoms. Užmyluosiu
QUOTE(mamaEgle @ 2016 03 29, 21:21)
Bangele, o gal kada autobusu perduok? O vaikai pasiims Kaune. Yra tokia paslauga ir neturėtų būti labai brangiai. Kiek ten truks autobusu nuvežti, o gerai supakavus viską gali siųsti
Galima ir per autobusų stotį, jei yra tiesioginis autobusas. Bet aš tai dukrai siuniu per LP expres. Per parą nueina. Net gaminto maistelio pridedu, kai tik orai atvėsta. Kotletukų, balandėlių, kepsnelių. O Vincukas tai labiausiai žemaičių blynų laukia. Kelias dienas dukra nuo vituvės pailsi, o anūkai labai mėgsta gauti moiutės maistelio.
QUOTE(Molė @ 2016 03 29, 21:27)
Paukščiai parskrido gal ir mes grįšim
Taip taip, Mole. Labai tavęs pasiilgom. Ne aš viena, manau.
QUOTE(IngridaB @ 2016 03 30, 06:30)
Reiktų, Ingrida. Tik dėl atstumų nepasiima.