Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Sveikinimai, Jol,
user posted image
Aukit sveiki ir laimingi, kad močiutė turėtų daug džiaugsmo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol7 @ 2016 05 13, 12:41)
Sveikos mielosios,
Noriu pasidžiaugti - nuo vakar - aš Močiutėsmile.gif)) Papildau Jūsų gretas:)
Vakar Marti pagimdė Luką -3500 kg. Toks mielas ir gražutis:)

Sveikinu naują jauną MOČIUTĘ drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jol mieloji,sveikinu nuoširdžiausiai.Džiaukis kad dar jauna ,dar ne močiutė biggrin.gif mirksiukas.gif Žinok būti senelio žmona be galo smagu. biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Jol,puiki žinia,sveikinu. 4u.gif 4u.gif
user posted image
Laimuže,su švente.
Atsakyti
Laimuže, su gimtadieniu. Būk laiminga.
Ne tik ryte, bet VISADA

user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

Šventės

Lietuvoje – Pilietinio pasipriešinimo diena;
Tarptautinė jūros kiaulės (delfino) diena.
Izraelis – Nepriklausomybės diena

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

1972 – Kaune susidegino Romas Kalanta.

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

1796 – anglų chirurgas Edvardas Dženeris nuo raupų sėkmingai paskiepijo aštuonmetį berniuką. Tačiau tik po kelerių metų gydytojas įrodė, kad skiepai nuo raupų yra reikalingi;
1853 – JAV užpatentuotas sutirštintas pienas;
1900 – Paryžiuje prasidėjo antrosios olimpinės žaidynės. Jose pirmą kartą dalyvavo moterys;
1955 – įkurta Varšuvos sutarties organizacija.

user posted image

user posted image

Jol, sveikinu įsiliejus į mūsų gretas 4u.gif drinks_cheers.gif

user posted image

Laimuže, su tavo dienele 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laimuže,
user posted image
Atsakyti
Jol7, sveikinu 4u.gif 4u.gif kokios gražios naujienos thumbup.gif ech, retėja mūsų ne močiučių gretos ax.gif kažin kiek liko? Ingrida, Paix, Enija, aš.... kas dar mastau.gif

Laimute, su tavo diena 4u.gif 4u.gif būk laiminga 4u.gif

Einam Euroviziją žiūrėti ir balsuosime už Donatą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2016 05 14, 20:52)
Jol7, sveikinu  4u.gif  4u.gif kokios gražios naujienos  thumbup.gif ech, retėja mūsų ne močiučių gretos  ax.gif kažin kiek liko? Ingrida, Paix, Enija, aš.... kas dar mastau.gif

Neprabėgs nei dešimt metų. drinks_cheers.gif Būsit ir jūs močiutės thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
MamaEglute,tai pas jus po vieną atžalėlę,mano trys nieko negalvoja dar.Na mažajai dar reikia baigti mokslus,bet marčios ką galvoja? g.gif
Atsakyti
Ir visai man nepatiko ukrainietės daina schmoll.gif o Donatas šaunuolis thumbup.gif gal pirmą kartą balsavau ir už atlikėją, ne tik už Lietuvą, kaip būdavo iki šiol topsecret.gif

QUOTE(Aurute @ 2016 05 15, 05:04)
Neprabėgs nei dešimt metų.  drinks_cheers.gif  Būsit ir jūs močiutės  thumbup.gif

Jau labai tikiuosi, kad jie neprabėgs, nes tiek kai prabėgs tai paskutinės viltys bus arti sudužimo į akmenuotą skardį doh.gif doh.gif

QUOTE(IngridaB @ 2016 05 15, 15:18)
Labas rytas.
MamaEglute,tai pas jus po vieną atžalėlę,mano trys nieko negalvoja dar.Na mažajai dar reikia baigti mokslus,bet marčios ką galvoja? g.gif

Tai va su tais jų laukimais ir galvojimu, kad dar anksti doh.gif o tavo ir jaunėlis jau vedęs ar dar tik pusmartė (čia ašir savosios draugą arba sakau pusžentis, arba žentuks hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif)
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2016 05 15, 09:22)
Ir visai man nepatiko ukrainietės daina  schmoll.gif o Donatas šaunuolis  thumbup.gif gal pirmą kartą balsavau ir už atlikėją, ne tik už Lietuvą, kaip būdavo iki šiol topsecret.gif

Jau labai tikiuosi, kad jie neprabėgs, nes tiek kai prabėgs tai paskutinės viltys bus arti sudužimo į akmenuotą skardį  doh.gif  doh.gif

Man gruzinaitė dar patiko.
Mažylis mano dar nervinosi, kad nesisekė balsuot, nei skambint, nors sąskaitoje pinigų pakako. Gal ryšys prastas buvo, o gal linija užlūžo...

Viltys niekada negali sudužt. Inete skaičiau, kad senukai suslaukė pirmo naujagimio, kuriems net seneliais laikas būt...
Atsakyti