Sveikinimai, Jol,
Aukit sveiki ir laimingi, kad močiutė turėtų daug džiaugsmo
QUOTE(Jol7 @ 2016 05 13, 12:41)
Sveikos mielosios,
Noriu pasidžiaugti - nuo vakar - aš Močiutė)) Papildau Jūsų gretas:)
Vakar Marti pagimdė Luką -3500 kg. Toks mielas ir gražutis:)
Noriu pasidžiaugti - nuo vakar - aš Močiutė)) Papildau Jūsų gretas:)
Vakar Marti pagimdė Luką -3500 kg. Toks mielas ir gražutis:)
Sveikinu naują jauną MOČIUTĘ
Jol mieloji,sveikinu nuoširdžiausiai.Džiaukis kad dar jauna ,dar ne močiutė Žinok būti senelio žmona be galo smagu.
Labas rytas.
Jol,puiki žinia,sveikinu.
Laimuže,su švente.
Laimuže, su gimtadieniu. Būk laiminga.
Ne tik ryte, bet VISADA
Ne tik ryte, bet VISADA
Labas rytas,
Šventės
Lietuvoje Pilietinio pasipriešinimo diena;
Tarptautinė jūros kiaulės (delfino) diena.
Izraelis Nepriklausomybės diena
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1972 Kaune susidegino Romas Kalanta.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1796 anglų chirurgas Edvardas Dženeris nuo raupų sėkmingai paskiepijo aštuonmetį berniuką. Tačiau tik po kelerių metų gydytojas įrodė, kad skiepai nuo raupų yra reikalingi;
1853 JAV užpatentuotas sutirštintas pienas;
1900 Paryžiuje prasidėjo antrosios olimpinės žaidynės. Jose pirmą kartą dalyvavo moterys;
1955 įkurta Varšuvos sutarties organizacija.
Jol, sveikinu įsiliejus į mūsų gretas
Laimuže, su tavo dienele
Šventės
Lietuvoje Pilietinio pasipriešinimo diena;
Tarptautinė jūros kiaulės (delfino) diena.
Izraelis Nepriklausomybės diena
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1972 Kaune susidegino Romas Kalanta.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1796 anglų chirurgas Edvardas Dženeris nuo raupų sėkmingai paskiepijo aštuonmetį berniuką. Tačiau tik po kelerių metų gydytojas įrodė, kad skiepai nuo raupų yra reikalingi;
1853 JAV užpatentuotas sutirštintas pienas;
1900 Paryžiuje prasidėjo antrosios olimpinės žaidynės. Jose pirmą kartą dalyvavo moterys;
1955 įkurta Varšuvos sutarties organizacija.
Jol, sveikinu įsiliejus į mūsų gretas
Laimuže, su tavo dienele
Laimuže,
Jol7, sveikinu kokios gražios naujienos ech, retėja mūsų ne močiučių gretos kažin kiek liko? Ingrida, Paix, Enija, aš.... kas dar
Laimute, su tavo diena būk laiminga
Einam Euroviziją žiūrėti ir balsuosime už Donatą
Laimute, su tavo diena būk laiminga
Einam Euroviziją žiūrėti ir balsuosime už Donatą
QUOTE(mamaEgle @ 2016 05 14, 20:52)
Jol7, sveikinu kokios gražios naujienos ech, retėja mūsų ne močiučių gretos kažin kiek liko? Ingrida, Paix, Enija, aš.... kas dar
Neprabėgs nei dešimt metų. Būsit ir jūs močiutės
Labas rytas.
MamaEglute,tai pas jus po vieną atžalėlę,mano trys nieko negalvoja dar.Na mažajai dar reikia baigti mokslus,bet marčios ką galvoja?
Ir visai man nepatiko ukrainietės daina o Donatas šaunuolis gal pirmą kartą balsavau ir už atlikėją, ne tik už Lietuvą, kaip būdavo iki šiol
Jau labai tikiuosi, kad jie neprabėgs, nes tiek kai prabėgs tai paskutinės viltys bus arti sudužimo į akmenuotą skardį
Tai va su tais jų laukimais ir galvojimu, kad dar anksti o tavo ir jaunėlis jau vedęs ar dar tik pusmartė (čia ašir savosios draugą arba sakau pusžentis, arba žentuks )
QUOTE(Aurute @ 2016 05 15, 05:04)
Neprabėgs nei dešimt metų. Būsit ir jūs močiutės
Jau labai tikiuosi, kad jie neprabėgs, nes tiek kai prabėgs tai paskutinės viltys bus arti sudužimo į akmenuotą skardį
QUOTE(IngridaB @ 2016 05 15, 15:18)
Labas rytas.
MamaEglute,tai pas jus po vieną atžalėlę,mano trys nieko negalvoja dar.Na mažajai dar reikia baigti mokslus,bet marčios ką galvoja?
Tai va su tais jų laukimais ir galvojimu, kad dar anksti o tavo ir jaunėlis jau vedęs ar dar tik pusmartė (čia ašir savosios draugą arba sakau pusžentis, arba žentuks )
QUOTE(mamaEgle @ 2016 05 15, 09:22)
Ir visai man nepatiko ukrainietės daina o Donatas šaunuolis gal pirmą kartą balsavau ir už atlikėją, ne tik už Lietuvą, kaip būdavo iki šiol
Man gruzinaitė dar patiko.
Mažylis mano dar nervinosi, kad nesisekė balsuot, nei skambint, nors sąskaitoje pinigų pakako. Gal ryšys prastas buvo, o gal linija užlūžo...
Viltys niekada negali sudužt. Inete skaičiau, kad senukai suslaukė pirmo naujagimio, kuriems net seneliais laikas būt...