Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

QUOTE(Aurute @ 2016 05 03, 12:40)
Oi, kaip aš jau laukiu atotogų  doh.gif . Nebesugebu prisitaikyt prie tokių tempų  blush2.gif .

Tai tau šurmulio ir judesio kas dieną užtenka 4u.gif O man paskambino, siūlo dar vienas pareigas visuomeninėje organizacijoje, atstovauti tautiečius doh.gif nežinau ką daryt topsecret.gif vis dažniau apie grįžimą pagalvoju, tai kažkaip nelabai gautųsi, bet kaaaaip norisi blush2.gif

Šiandien vežėm vaikus į teatrą. Vaikams tai labai patiko, o aš mažai ir mačiau. Vis vaikus stebėjau, kad gražiai elgtųsi  blush2.gif . Ale kultūringi mano vaikai. Tik aš vis dar nepasitikiu. Jie man dar maži ir maži.

Visada taip būna kai su vaikais kur nors išvažiuojama ax.gif ir ganai paskui juos kaip viščiukus doh.gif pas mus tas pats. Kiek būdavom kokiose ekskursijose, tai tik spėk juos gaudyti, vis pabirančius doh.gif

Penktadienį dar vienas spektaklis. Gal jau šitą matysiu...  mirksiukas.gif

Nematysi irnesakyk.gif teks kada vienai nueiti arba su anūkėliais topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2016 05 03, 15:25)
O man paskambino, siūlo dar vienas pareigas visuomeninėje organizacijoje, atstovauti tautiečius  doh.gif nežinau ką daryt topsecret.gif vis dažniau apie grįžimą pagalvoju, tai kažkaip nelabai gautųsi, bet kaaaaip norisi  blush2.gif

Nematysi irnesakyk.gif teks kada vienai nueiti arba su anūkėliais topsecret.gif

Matai, kokia reikalinga esi tautiečiams lithuania.gif . Ir talentinga 4u.gif .

Su anūkėliais jau planuoju vasaros pramogas friends.gif . Joninėms jau atveš drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 03 gegužės 2016 - 17:08
QUOTE(Aurute @ 2016 05 03, 15:07)
  Matai, kokia reikalinga esi tautiečiams  lithuania.gif . Ir talentinga  4u.gif .
  Su anūkėliais jau planuoju vasaros pramogas friends.gif . Joninėms jau atveš  drinks_cheers.gif .

Šį kartą vietiniai siūlo kaip imigrantų atstovą. Bus matyt kaip bus. Dar namuose reikia suderinti, nes ir taip MB šokas kiek aš visko turiu hihihi.gif

Joninėms juk ir užsieniečiai grįžta? Būsit visi kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2016 05 03, 17:29)
Joninėms juk ir užsieniečiai grįžta? Būsit visi kartu  wub.gif

Ne visi grįžta ax.gif . Tik mažylis su savo šeima bigsmile.gif . Mergytę krikštys 4u.gif .
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
MamaEgle,šaunuolė. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2016 05 03, 17:25)
O man paskambino, siūlo dar vienas pareigas visuomeninėje organizacijoje, atstovauti tautiečius  doh.gif nežinau ką daryt topsecret.gif vis dažniau apie grįžimą pagalvoju, tai kažkaip nelabai gautųsi, bet kaaaaip norisi 

Trūksta žodžių, kokia šaunuolė biggrin.gif . Eglute, jei norisi tos veiklos, tai būtinai imkis biggrin.gif Juk mes taip mažai darome, ko norime...vis daugiau darom, ką tiesiog reikia ir be joko noro...

Šią savaitę atostogauju, oras puikus, leidžiu laiką kieme, darže, tvarkau gėlyną, šiandien sodinsiu svogūnus.

Atsakyti
Laba dienelė,

Šventės

Šv. Florijonas, Gaisrų sergėtojo diena.

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

1918 – Vokietija Lietuvos Tarybai įteikė Lietuvos nepriklausomybės pripažinimo dokumentą.
2006 – Neringos nacionaliniame parke (Kuršių Nerija) įsiplieskė šimtmečio gaisras. Ugnis siautėjo 5 dienas, kol gegužės 9-ąją galiausiai buvo užgesintas. Išdegė apie 200 ha nacionalinio parko plotas.

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

1493 – popiežius Aleksandras VI padalino Naująjį pasaulį Ispanijai ir Portugalijai demarkacijos linija;
1494 – Kristupas Kolumbas išsilaipino Jamaikoje;
1626 – olandų keliautojas Piteris Minui (Peter Minuit) atvyko į Naujosios Olandijos salą (dabar Manhetenas), kurią gegužės 24 d. iš vietinių indėnų nusipirko už prekes, vertas 60 guldenų (apie 24 dolerius);
1715 – Prancūzijoje pagamintas pirmasis sudedamas skėtis;
1924 – Paryžiuje atidarytos VIII vasaros olimpinės žaidynės;
1926 – prasidėjo pirmasis Didžiosios Britanijos istorijoje visuotinis streikas;
1990 – Latvija paskelbė nepriklausomybę nuo TSRS.

user posted image

Oras toks nuostabus, kad nesinori eiti į namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2016 05 04, 04:12)
Trūksta žodžių, kokia šaunuolė biggrin.gif . Eglute, jei norisi tos veiklos, tai būtinai imkis biggrin.gif Juk mes taip mažai darome, ko norime...vis daugiau darom, ką tiesiog reikia ir be joko noro...

Šią savaitę atostogauju, oras puikus, leidžiu laiką kieme, darže,  tvarkau gėlyną, šiandien sodinsiu svogūnus.

Veiklos tai norisi, bet dar nenusprendėm kokie tolimesni planai topsecret.gif jeigu nuo rudens grįšiu į Lt, tai nesinori nieko naujo pradėti, kad paskui nepalikti pradėtą ir nebaigtą ax.gif

Ech, jau ir aš pasiilgau gražaus saulėto oro ax.gif nors ir šilčiau šias kelias dienas, tačiau saulutės nėra schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.
Atsakyti
Laba dienelė,

Šventės

Europos diena;
Tarptautinė akušerių diena;
Lietuva – Šeštinės;
Albanija – kankinių diena;
Pietų Korėja – vaikų diena.

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

1969 – mirė Teofilis Tilvytis, Lietuvos liaudies poetas, prozininkas, vertėjas (g. 1904 m.);
1977 – atidengtas Salduvės monumentas[1];
2005 – Pasvalio miesto centre atsivėrė smegduobė.

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

1492 – Kristupas Kolumbas išsilaipina Haityje;
1762 – Rusija ir Prūsija pasirašo Sankt Peterburgo sutartį;
1835 – Belgijoje atidaroma pirmoji žemyninės Europos dalies traukinio linija Briuselis – Mechelenas;
1936 – Italijos kariuomenė okupuoja Etiopijos sostinę Adis Abebą;
1949 – Londone įsteigta Europos Taryba, priimti jos įstatai;
2005 – Didžiosios Britanijos konsulatą Niujorke sudrebino sprogimas, kuriame žmonių aukų išvengta;
2005 – Didžiosios Britanijos premjeras Tonis Bleras išrinktas premjeru trečią kartą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2016 05 04, 17:33)
Jeigu nuo rudens grįšiu į Lt, tai nesinori nieko naujo pradėti, kad paskui nepalikti pradėtą ir nebaigtą  ax.gif

Ar turi, maždaug, numačius, ką veiksit LT?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 05 05, 11:45)
Ar turi, maždaug, numačius, ką veiksit LT?

Labai jau maždaug topsecret.gif ir tai dar nežinia ar paimtų doh.gif vasarą viskas turėtų paaiškėti, o tada jau spręsime kaip ir kas toliau. Galimai MB dar čia pasiliktų, aš pabandymui važiuočiau, o jis po kokių metų kitų grįžtų. O gal aš vėl išvažiuočiau, nes kiek pasiklausau tair nemažai grįžta, pagyvena kiek ir vėl išvažiuoja. Nors kaip dabar skaičiuojam, turėtumėm pragyventi, jei abudu dirbsime. Nei vaikų mažų, kuriems visko reikia, nei paskolų, tai kaip ir lengviau būtų.
Atsakyti