Vasara vasarėlė
Laukiame jos kartu:
Rimingway (Klaipėda) 01.22
Skirmulė ( Pasvalio raj.) 01.28
Tavi (Vilnius) - 02.17
Darbeja - ( Kaunas ) - 03.06
Molė (Klaipėdos kaimynė - Gargždai) - 04.05
Pepsė - (Klaipėda) - 04.10
Enija (Vilnius) - 04.12
MamaEglė (Airija) - 04.21
mylintigyvenima ? (tarp Kauno ir Kėdainių) - 04.21
Zemaisutė ( Kėdainiai ) - 04.26
Vamora - ( Pasvalys ) - 05.07
L@imužė (Klaipėda) - 05.14
Liepa50 (iš pa Utenas) - 05.21
Irvel (Kretinga) - 05.22
Siena (Marijampolė) - 05.25
Grazkexxx (Mažeikiai) - 06.06
Paix (Kaunas) - 06.10
Nileta - (Molėtai) - 06.19
Sapniukass (Panevėžys) - 06.20
Jol7 (Kaunas) - 06.23
Bangelee (Mažeikių rajonas) - 06.23
Izabelė111 (Rokiškis) - 07.01
lingomina ( Švedija) - 07.19
***Svaja***(Kaunas) - 08.02
Adatėlė (Kaunas) - 08.11
~Ella~ (Vilnius) - 08.16
Lady Dy ( Plungė) - 08.21
Aurutė (Klaipėda) - 08.25
liniuxxxxx (Akmenės raj.) - 08.26
VDG (Kėdainių raj.) - 09.10
IngridaB (Panevėžys) - 10.07
Nikune (Kaunas) - 10.07
Daidutė (Šiauliai) 10.27
Mamulė (Klaipėda) - 11.01
Amarrile ( Tauragė) - 11.??
Jorė (Šiauliai) - 11.09
Venta9 ( Kaunas) - 11.25
Rasinka (Klaipėda) - 12.15
Truputis statistikos:
IngridaB 171
Nikune 163
Aurute 81
bangelee 43
mamaEgle 41
VDG 32
siena 19
Enija 19
tavi 13
Vamora 8
Molė 4
Paix 2
Jol7 1
Daidute 1
Ačiū Ingridai, Nikunei ir Aurutei už pastovų temos palaikymą
IngridaB 171
Nikune 163
Aurute 81
bangelee 43
mamaEgle 41
VDG 32
siena 19
Enija 19
tavi 13
Vamora 8
Molė 4
Paix 2
Jol7 1
Daidute 1
Ačiū Ingridai, Nikunei ir Aurutei už pastovų temos palaikymą
Labas rytas.
Man jau pastovus ritualus tapo kasryt prie kavos.
Labas rytas,
Šventės
Lietuva Lietuvos įstojimo į NATO diena;
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1908 Kaune įkurta Šv. Grigaliaus vargonininkų draugija;
1922 Lietuvoje išleistas didžiosios žemės reformos įstatymas;
1969 suorganizuota pirmoji Vilniaus universiteto Fizikos fakulteto studentų šventė FiDi (Fiziko diena);
2004 Bulgarija, Estija, Latvija, Lietuva, Rumunija, Slovakija and Slovėnija oficialiai įstojo į NATO kaip pilnateisės narės.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1798 Įkurta Šveicarijos Respublika, gyvavusi iki 1803.
1912 Antarktidos tyrinėtojas R.Skotas parašė paskutinį įrašą savo dienoraštyje, iki bazinės stoties likus keletui kilometrui, kurių jam jau nebepavyko įveikti.
1974 Pirmą kartą kosminis aparatas Mariner 10 praskrido pro Merkurijų.
2006 Pilnas saulės užtemimas.
Ačiū Eglute už naujus nanučius O jau nuotrauka, tokia nostalgija apėėmė Jau ilgiuosi vasaros
Šventės
Lietuva Lietuvos įstojimo į NATO diena;
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1908 Kaune įkurta Šv. Grigaliaus vargonininkų draugija;
1922 Lietuvoje išleistas didžiosios žemės reformos įstatymas;
1969 suorganizuota pirmoji Vilniaus universiteto Fizikos fakulteto studentų šventė FiDi (Fiziko diena);
2004 Bulgarija, Estija, Latvija, Lietuva, Rumunija, Slovakija and Slovėnija oficialiai įstojo į NATO kaip pilnateisės narės.
Šią dieną pasaulyje
Įvykiai
1798 Įkurta Šveicarijos Respublika, gyvavusi iki 1803.
1912 Antarktidos tyrinėtojas R.Skotas parašė paskutinį įrašą savo dienoraštyje, iki bazinės stoties likus keletui kilometrui, kurių jam jau nebepavyko įveikti.
1974 Pirmą kartą kosminis aparatas Mariner 10 praskrido pro Merkurijų.
2006 Pilnas saulės užtemimas.
Ačiū Eglute už naujus nanučius O jau nuotrauka, tokia nostalgija apėėmė Jau ilgiuosi vasaros
QUOTE(IngridaB @ 2016 03 29, 04:09)
Labas rytas.
QUOTE(Nikune @ 2016 03 29, 07:15)
Geras jūsų abiejų ritualas o tai jau seniai išsibarščiusios būtumėm gaila būtų
Aš irgi vasaros jau pasiilgau ir išsimaudyti ežere bilietus žiūrinėju atostogoms, tiesioginių skrydžių kaaaainos tikriausiai iš kokios Amerikės pigiau nei iš mūsų su "pigių" skrydžių avialinijomis skrisim su persėdimais, pigiau bus
O mano mažoji su pusženčiu jau nusipirko bilietus birželio 10 į Angliją dirbti per vasarą.Dar abejojo,gal LT pasilikti?Ai bet mūsų tokie atlyginimai. Tai išlaiko paskutinį egzaminą ir tą pačią dieną išskrenda.Pusžentis susitarė su dėstytojais ankščiau išlaikyti egzaminus.
Tai neragaus vėl braškių mūsų,žirnių. Šiandien pasodinau jau žirnius.
Tai neragaus vėl braškių mūsų,žirnių. Šiandien pasodinau jau žirnius.
MamaiEglei ačiū už naujus namus
Ingrida, aš irgi viską auginu, konservuoju daugiau dėl vaikų , nes mums vieniems kiek gi tereikia O taip jau išėjo, kad nuo Kalėdų iki Velykų nė karto niekas iš kauniškių neparvažiavo Aš visko priauginau, neturiu kur dėti, o mano vaikai Kaune perka iš parduotuvės Dabar išsivežė, bet liko dar daug, neaišku kada parvažiuos vėl.Mes turim rūsį, kad ir tos pačios bulvės geriau laikosi, mažiau dygsta, nei mieste daugiaaukščio rūsyje.Šaldytuvai irgi ne guminiai, abu mano vaikai kauniškiai turi po 3 kameras šaldymui, o aš tris šaldiklius Tai susidėt irgi daugiau vietos pas mane.Algos tai jų didesnės nei mano, bet jiems dar buto paskolas reikia mokėti, tai bent taip maistu galiu padėti jiems
Jau mintyse planuoju, jei šeštadienį į miestą važiuosim,turguje broileriukų nusipirkti, kad anksčiau paaugtų, bet dar net vyrui nesakiau, bijau išgasdinti Birželį jau ir valgomi būtų Mamos aštuoniasdešimtmečiui Tik dar tos šilumos mažoka...
Ingrida, aš irgi viską auginu, konservuoju daugiau dėl vaikų , nes mums vieniems kiek gi tereikia O taip jau išėjo, kad nuo Kalėdų iki Velykų nė karto niekas iš kauniškių neparvažiavo Aš visko priauginau, neturiu kur dėti, o mano vaikai Kaune perka iš parduotuvės Dabar išsivežė, bet liko dar daug, neaišku kada parvažiuos vėl.Mes turim rūsį, kad ir tos pačios bulvės geriau laikosi, mažiau dygsta, nei mieste daugiaaukščio rūsyje.Šaldytuvai irgi ne guminiai, abu mano vaikai kauniškiai turi po 3 kameras šaldymui, o aš tris šaldiklius Tai susidėt irgi daugiau vietos pas mane.Algos tai jų didesnės nei mano, bet jiems dar buto paskolas reikia mokėti, tai bent taip maistu galiu padėti jiems
Jau mintyse planuoju, jei šeštadienį į miestą važiuosim,turguje broileriukų nusipirkti, kad anksčiau paaugtų, bet dar net vyrui nesakiau, bijau išgasdinti Birželį jau ir valgomi būtų Mamos aštuoniasdešimtmečiui Tik dar tos šilumos mažoka...
Jetau, Ingrida, paskaičiau apie tavo mažąją ir prisiminiau, kad atrodo tik tik į mokyklą pradėjo eiti, pradinukų dar buvo kai bendrauti pradėjome.... ot laikas lekia....
Bangele, o gal kada autobusu perduok? O vaikai pasiims Kaune. Yra tokia paslauga ir neturėtų būti labai brangiai. Kiek ten truks autobusu nuvežti, o gerai supakavus viską gali siųsti
Bangele, o gal kada autobusu perduok? O vaikai pasiims Kaune. Yra tokia paslauga ir neturėtų būti labai brangiai. Kiek ten truks autobusu nuvežti, o gerai supakavus viską gali siųsti
Eglutės dėka ir nauji namučiai yra Ačiū, Eglut. Stebiuosiu Nikunes ir Ingridos "ištikimybe" , tikrai be jų jau temukė būtų mirusi. Paukščiai parskrido gal ir mes grįšim
Labas rytas.
Kaip gera,kai grįžtame į senus namus. Tikrai kiekviena turime ką parašyti,tik laiko reikia.
Man fb tik paskaityti tinka,rašyti ten nemėgstu.Va paskaityti tai ten yra ko.
MamaEgle,laikas bėga šuoliais,mes gi kaip senstame,vaikams tai dar visas gyvenimas prieš akis.
Bangele,kasmet prisižegnoju,nieko per daug nebe auginti,ateina pavasaris ir vėl iš naujo. Va šiandien pusę torto,keksiukus(tokie gražūs ir skanūs šiemet išėjo),bandysiu šuniui atiduoti,jei ne paukščiukai sules.Visi laikosi dietų,niekas saldumynų nevalgo.Artėja mamos diena jokių tortų nebe gaminsiu,susivalgė tik rožytės iš šaldytos tešlos ir obuolių,be jokio cukraus.
Šaldiklis pilnas uogų,rūsys konservų,niekam nieko nereikia.
Labas rytas,
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1921 Palanga ir Šventoji prijungtos prie Lietuvos;
1994 Vyriausybės nutarimu lito bazine valiuta pasirinktas JAV doleris, nustatant oficialų kursą 4 litai už 1 dolerį.
Šią dieną pasaulyje
[taisyti | redaguoti kodą]
1406 Anglijos karalius Henrikas IV paėmė į nelaisvę ir įkalino į Prancūziją keliavusį Škotijos karalių Jokūbą I;
1492 Ispanijos valdovai Ferdinandas ir Izabelė paskelbia įsaką ištremti iš Ispanijos žydus, jei jie neatsiverčia į katalikų tikėjimą;
1822 JAV įkurta Floridos teritorija;
1842 atlikta pirmoji chirurginė operacija su nejautra;
1856 Paryžiuje pasirašyta sutartis dėl Krymo karo pabaigos;
1858 užpatentuotas pirmasis pieštukas su trintuku ant jo galo (autorius Chaimas Limpenas, Filadelfija);
1867 Rusija pardavė Aliaską Jungtinėms Valstijoms;
1973 baigėsi JAV karinė operacija Vietname.
Šią dieną Lietuvoje
Įvykiai
1921 Palanga ir Šventoji prijungtos prie Lietuvos;
1994 Vyriausybės nutarimu lito bazine valiuta pasirinktas JAV doleris, nustatant oficialų kursą 4 litai už 1 dolerį.
Šią dieną pasaulyje
[taisyti | redaguoti kodą]
1406 Anglijos karalius Henrikas IV paėmė į nelaisvę ir įkalino į Prancūziją keliavusį Škotijos karalių Jokūbą I;
1492 Ispanijos valdovai Ferdinandas ir Izabelė paskelbia įsaką ištremti iš Ispanijos žydus, jei jie neatsiverčia į katalikų tikėjimą;
1822 JAV įkurta Floridos teritorija;
1842 atlikta pirmoji chirurginė operacija su nejautra;
1856 Paryžiuje pasirašyta sutartis dėl Krymo karo pabaigos;
1858 užpatentuotas pirmasis pieštukas su trintuku ant jo galo (autorius Chaimas Limpenas, Filadelfija);
1867 Rusija pardavė Aliaską Jungtinėms Valstijoms;
1973 baigėsi JAV karinė operacija Vietname.
QUOTE(IngridaB @ 2016 03 30, 04:30)
Labas rytas.
Kaip gera,kai grįžtame į senus namus. Tikrai kiekviena turime ką parašyti,tik laiko reikia.
MamaEgle,laikas bėga šuoliais,mes gi kaip senstame,vaikams tai dar visas gyvenimas prieš akis.
Bangele,kasmet prisižegnoju,nieko per daug nebe auginti,ateina pavasaris ir vėl iš naujo. Va šiandien pusę torto,keksiukus(tokie gražūs ir skanūs šiemet išėjo),bandysiu šuniui atiduoti,jei ne paukščiukai sules.Visi laikosi dietų,niekas saldumynų nevalgo.Artėja mamos diena jokių tortų nebe gaminsiu,susivalgė tik rožytės iš šaldytos tešlos ir obuolių,be jokio cukraus.
FB man irgi daugiau paskaitymui, susirašau su kuo nors kai reikia, nuotraukas pažiūriu. O rašyt daug nerašau, labai jau viešai viskas
Dėl sodo su Mama baruosi, bet kaip į sieną : vis dar reikia visko, nors atrodytų nedaug ten tų lysvelių, bet vis tiek susidaro, dar šiltnamis, o paruošti žemę, sukasti, pasodinti, ravėti, vyriškos pagalbos nėra, tai ir tamposi paskui viena... ir kas kad priaugina visko, kam reikia? Partempia namo, jaunimas nevalgo, sesė irgi nepuola (o ir kiek jinai viena suvalgytų...... ), dar suvakuoja kas lieka, bet paskui stovi metų metais, nebežino kam dalinti tada jau Mama pyksta "augini augini, stengiesi, o paskui nieko niekam nereikia". Tai kad ir mano Justina, jau atrodo braškes mėgsta, turI'm kelis krūmelius, bet atvažiavus ir nuo tų braškes vos ne atnešti reikia, nes kitaip nėra kada/nenori. Paskui perka... Aš pasižaidžiau su auginimais ir užtenka tuo labiau, kad vasarą išvažiuojam trim savaitėm, paskui ir prižiūrėti nėra kam visko.