Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(regal @ 2016 04 02, 12:32)
Koks ūgis, kiek per krūtinę, platūs ar siauri pečiai, klubų išmatavimo nepakanka. O šiaip orientuokitės pagal kitus jcrew perkamus rūbus.

Aciu 4u.gif panasu,kad reiktu 0 dydzio, kurio jau nera verysad.gif ugis 165, peciai siauri, pamenu kazkada siunciausi kelnes berods 0 dydzio, bet kazkas ten man netiko, pardaviau. Daugiau viska is Jcrew pirkdavau XS .
Papildyta:
QUOTE(vanesax @ 2016 04 03, 19:25)
Aciu 4u.gif  panasu,kad reiktu 0 dydzio, kurio jau nera verysad.gif ugis 165, peciai siauri, pamenu kazkada siunciausi kelnes berods 0 dydzio, bet kazkas ten man netiko, pardaviau. Daugiau viska is Jcrew pirkdavau XS .

Atsirado bigsmile.gif , nusiunciau 0, belieka laukti , kad prigriebtu ir tiketis, kad tiks.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 04 03, 19:13)
Nemanau, kad didintos  g.gif as su 92 klubais visad perku 2 dydi ir gerai tinka. O prisiskaicius buvau, dar supratau ne taip komentarus pirkau pirma karta 0 dydi ir ka? Uzsegt uzsegu, bet matosi, kad per mazos doh.gif  dabar neturiu kur ju det  doh.gif net isparduotuvej uz gerokai mazesne kaina nei man gavosi, nieks neima  doh.gif

Tai tikrai nedidintos. As ir tokiu ismatavimu emiau 2. Tikiuosi tiks.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 04 03, 18:13)
Nemanau, kad didintos  g.gif as su 92 klubais visad perku 2 dydi ir gerai tinka. O prisiskaicius buvau, dar supratau ne taip komentarus pirkau pirma karta 0 dydi ir ka? Uzsegt uzsegu, bet matosi, kad per mazos doh.gif  dabar neturiu kur ju det  doh.gif net isparduotuvej uz gerokai mazesne kaina nei man gavosi, nieks neima  doh.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Kaip šitas džemperiukas realiai, ar fainas? Kai dydis?
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2016 04 04, 20:00)
Kaip šitas džemperiukas realiai, ar fainas? Kai dydis?

Labai fainas ir daug demesio sulaukiantys biggrin.gif Pirkau su 89cm S dydi,po apacia velkuosi maike jei dzinsai low rise,jei hight-tai nesivelku maikes rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas turite šį Faux-leather pleated mini skirt?

nieko neturiu iš dirbtinės odos, viską iki šiol tik natūralios odos rinkdavausi. O šitas sijonas taip užkabino ir atsiliepimai labai geri g.gif
Atsakyti
Merginos,gal kas turit ostrich tee? ar didinta?
https://www.jcrew.co...B7239/B7239.jsp
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 04 05, 08:53)
Gal kas turite šį Faux-leather pleated mini skirt?

nieko neturiu iš dirbtinės odos, viską iki šiol tik natūralios odos rinkdavausi. O šitas sijonas taip užkabino  ir atsiliepimai labai geri  g.gif

Būtent šito neturiu, bet turiu Ann Taylor dirbtinės odos tokį:
Sijonas

antri metai jau jam, bet atrodo kaip naujas, tai tikriausiai, kad nieko blogo ta dirbtinė oda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2016 04 05, 22:32)
Sijonas

antri metai jau jam, bet atrodo kaip naujas, tai tikriausiai, kad nieko blogo ta dirbtinė oda 4u.gif

ačiū, reik gal pasiimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 04 06, 05:43)
ačiū, reik gal pasiimti  4u.gif

Man irgi jis krites i aki ax.gif
Atsakyti
Po truputi pildo, patukas geltonas 2R dydzio
https://www.jcrew.co...C8554/C8554.jsp
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2016 04 05, 22:32)
Sijonas

jis be pamusalo? nes as turiu suknele su dirbtines odos apatine dalim ir ji su pamusalu. Tai einant jis snara doh.gif kaip nervuoja tai negaliu doh.gif kokybe tai butu lux, bet tas garsas ... unsure.gif
Atsakyti